Lutja për të kuruar ankthin. Ankthi është ajo ndjenjë që i kthen gjërat e mira në jetë në shkaqe të rënduara shqetësimi dhe vuajtjeje. Nëse jeni një person besimi ose doni të bëheni një, futeni në jetën tuaj të përditshme a lutje për të kuruar ankthin. Mund të jetë ilaçi më i mirë për t'u marrë me momentet e pasigurisë dhe dëshpërimit.

Lutja për të kuruar ankthin

Përkufizimi shkencor më i përdorur për ankthin është: "një gjendje e pakëndshme, e ardhshme, joproporcionale, subjektive e frikës nga cilësia e shqetësimit emocional", por këto fjalë jo gjithmonë do të shprehin vërtet se si ndiheni, apo jo? ? Por tani ju duhet të pyesni veten se çfarë ju shqetëson dhe si lutje për të kuruar ankthin ju mund të ndihmoni. Sot, dy shkaktarët kryesorë të ankthit janë marrëdhëniet e punës dhe dashurisë, pasi këto janë dy fushat e jetës ku ne jemi të mbingarkuar dhe kemi më shumë frikë nga dështimi. Problemi nuk është shqetësues, problemi është kur shqetësimi i tepërt dhe përkushtimi për punë dhe marrëdhënie na pengojnë të kemi shëndet të mirë, një gjumë të natës së mirë dhe madje edhe të hamë siç duhet. Tani që jeni më të vetëdijshëm për problemin tuaj dhe se si ndikon në jetën tuaj, është koha të gjeni një mënyrë për të kontrolluar të gjithë këtë ankth brenda jush! Shumë kërkojnë trajtime mjekësore, psikologë, por ekziston edhe mënyra shumë e efektshme e besimit. Ju gjithashtu mund të kërkoni ndihmë mjekësore, por nëse dilni nga shtrati çdo ditë kur luteni një lutje për të kuruar ankthin, dita juaj me siguri do të jetë më e lehtë, me më shumë paqe të brendshme dhe ekuilibër më emocional.

Lutja për shërimin e ankthit

“Unë besoj, Zot, se ti je Perëndia Ati i Gjithëfuqishëm, krijuesi i qiellit dhe i tokës. Unë besoj në Jezu Krishtin, shpëtimtarin e gjithë njerëzimit. Unë besoj në Shpirtin e Shenjtë shenjtërues hyjnor. Zot, sot ne kërkojmë hirin e lirisë nga ankthi te ne. Në emër të Jezusit, më çliro nga kjo ankth, më çliro nga ai ankth. Zot, fuqia jote çliruese le të çlirojë çdo frymë depresioni, duke eleminuar të gjitha lidhjet dhe të gjitha format e shfaqjes së ankthit. Kuro, Zot, atje ku është vendosur kjo e keqe, rrënjos këtë problem në rrënjët e tij, shëro kujtimet, shenjat negative. Zoti Zot, gëzimi mund të vërshojë thellë në qenien time. Me fuqinë tuaj dhe në emër të Jezusit, ribëni historinë time, të kaluarën time dhe të tashmen time. Më çliro, Zot, nga çdo e keqe dhe mund të shërohem dhe të lirohem në praninë tënde në momentet e vetmisë, braktisjes dhe refuzimit. Unë heq dorë nga fuqia çlirimtare e Zotit tonë Jezu Krisht, ankthit, pasigurisë, pashpresës dhe i përmbahem fuqisë së tij, Zot, në hirin e tij. Më jep, Zot, hirin të të çliroj nga ankthi, ankthi dhe depresioni. Amen Ekziston edhe një tjetër lutje për të kuruar ankthin e cila është më e shkurtër. Ju mund ta shkruani atë në letër dhe ta bëni atë sa herë që ndiheni në ankth:

Lutja për të shëruar besimin në çdo kohë

«Zoti i Plotfuqishëm, një kërkesë e sjellshme dhe pa besim të keq. Unë kërkoj pak nga paqja juaj, bekimi juaj dhe shqetësimet tuaja. Për të shëruar, ju kërkoj që ta hiqni këtë ankth. Faleminderit, do të jem gjithmonë mirënjohës deri në fund. Amen.

Lutja për të kuruar ankthin urgjent

"Zot, vetëm ti e njeh zemrën time, kështu që me besim dhe përulësi, të kërkoj nga hiri që të mësosh të depozitosh mbi ty ankthet dhe shqetësimet e mia. Dua të braktis veten në krahët tuaj, të besoj dhe të pres me qetësi veprimin tuaj në jetën time! Kurseni mendimet, ndjenjat dhe shqisat e mia, kështu që nuk shqetësohem aq shumë. Më ndihmo ta mbaj mendjen time të përqendruar në atë që është e mirë për mua dhe Mbretërinë tënde. Më Shenjtëroni, që të mund të jem një person i mbushur me Frymën e Shenjtë, që rrezaton qetësi, qetësi dhe paqe! Më jep forcë që të mund t'i mbaj emocionet dhe mendimet e mia të qëndrueshme duke i besuar Zotit. Zotëri, faleminderit sepse e di që po kujdeseni për mua. Do të përpiqem të ndjek çdo hap që më tregoni është i domosdoshëm që plani juaj të përmbushet në jetën time. Unë ju besoj juve dhe fjalës suaj. Unë ju jap të gjitha ankthet dhe shqetësimet e mia. Më shëro nga të gjitha shqetësimet e tepërt! Kam besim dhe shpresoj tek ju. Amen.