Lutja për shejtanin

Lutja për shejtanin. Nga të gjitha lutjet që ekzistojnë, mund të themi se lutje për shejtanin Isshtë llogaritur, për shumë njerëz, si një nga më të çuditshmet që ekziston dhe kjo është arsyeja pse njerëzit ndiejnë një përtaci ndaj kësaj lutje por e vërteta është se asnjë lutje nuk mund të jetë e keqe sepse ato janë vepra të thjeshta shpirtërore që bëhen nga zemra dhe si metodë daljeje për situata që, me mjetet tona, do të ishte e pamundur të arrihen. 

Satanai shoqërohet me errësirë, me forca të errëta ose drejtpërdrejt me të keqen.

E gjithë kjo është gjithashtu pjesë e botës shpirtërore që ekziston dhe ne duhet të kemi njohuri pasi që është një realitet nga i cili nuk mund të shpëtosh. 

Lutja për shejtanin. Kush është Satanai?

Lutja për shejtanin

Ne mund ta marrim historinë e tij në fjalën e Zotit, ku thuhet se ai ishte një engjëll nga parajsa, konkretisht ai që u përball me adhurimin e Zotit, të gjithë të fuqishëm dhe krijues të të gjitha gjërave.

Historia tregon se Luzbel, i cili ishte emri i tij që nga fillimi, ishte plot krenari dhe filloi të dëshirojë që të gjitha adhurimet që u bënë në parajsë të ishin gjithashtu për të. Për shkak të kësaj të fundit besohet se ai ishte një engjëll i pamjes së bukur.

E gjithë kjo shkaktoi një betejë në qiejt në të cilën Satani doli të dëbohej me demonët i cili konsideroi se ai kishte të drejtë dhe që nga atëherë ai është i lidhur me botën e errësirës.

Satanai është një krijesë e krijuar nga Zoti i cili është i mbushur me ndjenja negative dhe për këtë arsye ai mori dënimin e tij.

1) Lutja drejtuar Satanit për dashuri dhe mbizotëron një person

"Juste amancebo, amancibo, ashtu si zbutët djalin që dua të më doni (thuaj emrin e personit)Mos e lini në një karrige, në shtrat ose me një grua, e cila nuk ka një kohë të qetë!

Luciferi, Luciferi, ashtu si i përzuri katër mijë shpirtrat në ferr, unë dua që ju të më çoni tek (thoni emrin e personit), nëse ai është duke fjetur, mos e lini të qetë, shtratin e tij do ta mbushë me gjemba dhe jastëku i tij do ta mbushë me gurë Lucifer, jo lëre vetëm!

Me bishtin e djallit që është më i gjati atje, dua që ti të më lidhësh (të thuash emrin e personit); në takime të qeta nuk kanë, derisa të jetë plotësisht i bashkuar për mua.

Le të jetë ashtu."

Lutju lutjen Satanit që të mbizotërojë një person me besim të madh.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për të tërhequr një burrë

Dashuria është shumë e rëndësishme për njerëzit dhe kjo është arsyeja pse me këtë lutje specifike mund të marrim ndihmën e nevojshme për ta gjetur atë ose të marrim çdo lloj ndihme në mënyrë që dashuria të mos largohet nga anët tona në çdo kohë.

Mund të bëhen qëllime të gjata prej shtatë ose nëntë ditësh dhe madje të ngrihet një altar special ose të ofrohet një ofertë, por e gjithë kjo duhet të bëhet me besim në zemër. 

2) Lutja drejtuar Satanit për të kërkuar një favor

“Bartësi i dritës, më i mençuri dhe më i bukuri nga Engjëjt, të cilët ishin të shtypur nga Zoti.

Oh, Engjëlli i mërgimit, që vuan padrejtësinë! Dhe kjo, akoma e skaduar, ju e rinovoni forca dhe shpresa e një qyteti të humbur që nuk ka drejtimin e duhur. Falni të gjitha ato qenie që në emër të Zotit bëjnë mëkate të neveritshme, o engjëll i madh që çlirojmë nga hipokrizia.

Oh, ju që dini gjithçka, i shkëlqyer Angel Lucifer, i cili, në jetë, i jep Shpresë dhe i kupton padrejtësitë e Zotit.

Ju që jeni humanisti më i madh që luftuat kundër tiranisë për të na çliruar nga dituria dhe liria që përfaqëson jeta.

Askush tjetër nuk e kupton dhimbjen njerëzore që ju engjëlli i rënë që vuan dënimin e robit të madh.
Na çlironi nga e keqja, na çlironi nga shtypja dhe na jepni lirinë për të cilën ju dhatë një betejë të drejtë në emër të njerëzimit dhe krijimit.

Kush nuk bën sexhde në një kolltuk duke gjykuar të gjallët dhe të vdekurit, na udhëzo nën ide moraliste si të tuat, bëhu burra të mirë dhe drejtësie që mund të mbajnë dritën që ti jep.
Mos harroni për ne qeniet njerëzore për të cilat jemi mirënjohës, jemi për ju, filantrop i shkëlqyer Angel.

Ju që me dijen tuaj të madhe treguat pasuritë e bartësit të madh të dritës dhe të kuptuarit të mençurisë, nuk na lini në mëshirën e skllavërisë dhe padrejtësisë na jepni njohuri që të jemi në gjendje të çlirohemi nga zinxhirët shtypës që Zoti na dha dhe na detyroi të bartim.

Mirënjohës me ty përgjithmonë Krijuesi i Madh i Dritës Lucifer. "

Asgjë më e mirë se lutjet për të pyetur dikë që kishte qasje në botën shpirtërore një farë favori dhe në këtë Satana ka një avantazh.

Mund t'ju interesojë:  Lutja në San Antonio për të gjetur dashurinë

Kjo lutje ajo mund të bëhet në çdo kohë kjo është e nevojshme pa marrë parasysh atë që po ndodh rreth nesh sepse është një veprim thjesht shpirtëror në të cilin, nëse dëshirojmë, ne mund të përdorim vetëm mendjen. 

3) Lutja drejtuar Satanit për të tërhequr të dashurin

“Ashtu si Kajafa, satani, Fierabrás dhe koka e ferrit që dominojnë të gjithë, dominojnë (emri i personit që do të lidhë) më sjellin atë qengj, të burgosur nën këmbën time të majtë.

(Emri i personit që do të lidh) paratë në dorën tuaj dhe në dorën time nuk duhet të mungojnë, etja as ju dhe as unë nuk do të mbaroj, arma dhe thika nuk do të na lëndojnë kurrë, armiqtë e mi nuk do të mund të më grumbullojnë., Unë do ta fitoj luftën me fuqitë të dhisë së mrekullueshme të zezë.

(Emri i personit që do të lidh) me dy po te shoh, me tre te kap. Me Kajafën, shejtanin, Fierabrás ".

Në ato momente kur i dashuri është larguar prej nesh, kur distanca ose problemet na mban të ndarë nga ai person që është bërë dashuria jonë, atëherë ne mund të ngremë këtë lutje të veçantë për ta bërë atë dashuri të kthehet tek ne në moment. E dëshirojmë. 

4) Lutja për të thirrur Satanin që të ketë para

I fuqishëm dhe Engjëll i Madh i Errët, plot mençuri që je dhe zotëron atë që dëshiron.

Unë kërkoj nga ju që të ndërmjetësoni sot për mua dhe ta mbushni jetën time me para, uroj që të bjerë shi para meje.

Ju e dini se çfarë është të vuani për shkak të të tjerëve, kështu që unë ndjehem sepse paratë lëviz gjithçka.

Më jep këtë dëshirë të madhe dhe unë do të të ndjek deri në fund të botës nëse më pyet, unë do të jem me ty.

Unë do të ndjek hapat e tu dhe rrugën tënde, sepse e di se paratë nuk do të lihen kurrë pranë jush dhe do të jem i pasur.

Unë e di se ka shumë rrugë të mbyllura për mua dhe nuk mund t'i hap ato, por ju kërkoj prosperitet.

Mbush shtëpinë time me shumë para në mënyrë që fëmijët e mi të mund të jetojnë si mbretër nën fuqinë tënde.

Ne të gjithë do të ndjekim rrugën tuaj sepse është rruga e suksesit dhe kjo është ajo që duam.

Ne ju lutemi të na lini të jemi pranë jush dhe kurrë mos të largoheni sepse jeni Satani i lavdëruar Mbreti ynë

Paraja është një nga arsyet më të mëdha të shqetësimit te popullata aktuale në të gjithë botën sepse duhet të pranojmë se pothuajse gjithçka është blerë me para.

Mund t'ju interesojë:  Lutjet për pagëzim

Në këto momente ku po kalojmë kohë të vështira ekonomike, ngritja e një lutje duke kërkuar para për të arritur në duart tona mund të jetë impulsi shpirtëror që është i nevojshëm për të parë ndonjë mrekulli financiare që na duhen. 

Ne mund të kërkojmë para, në mënyrë që të arrijë në duart tona, në mënyrë që të kemi qartësi në kohën e bisedimeve ose në mënyrë që fati të jetë në anën tonë dhe ne mund t'i arrijmë ato në çfarëdo mënyre, të gjitha këto fjali janë të vlefshme. 

A mund të më lëndojë lutja?

Jo, lutjet vetvetiu ata nuk mund të na lëndojnë.

Sidoqoftë, është mirë të përmendim që këto duhet të bëhen me seriozitet dhe përgjegjësi totale sepse ajo që ju kërkoni mund të dëmtojë një person tjetër dhe në këtë kuptim ne duhet të jemi jashtëzakonisht të kujdesshëm për të na dëmtuar këdo me kërkesat tona.

Ne duhet të shqetësohemi për të ditur se si të pyesim dhe gjithashtu të forcojmë veten për të pranuar vullnetin hyjnor dhe jo të bëjmë lutje kapriçioze ose egoiste. 

Shfrytëzoni sa më shumë fuqia e lutjes për të thirrur Satanin.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt