Lutja për Shën Katerina të Sienës me qëllime të shumta.

Ajo njihet si një nga mjekët e besimit katolik, prandaj është në gjendje të na ndihmojë në çështjet që kanë të bëjnë me shëndetin dhe mirëqenien fizike, emocionale dhe shpirtërore. 

Ajo ishte një shkruese dhe predikuese e fjalës së Zotit në tokë dhe gjithmonë me një zemër zemërgjerë, plot dashuri të Zotit, për të ndihmuar ata që kanë nevojë. 

Me kalimin e viteve është bërë një nga shenjtorët që në besimin katolik nderohet më shumë dhe kjo është për shkak të fuqisë së saj të madhe dhe mrekullive të njohura. 

Lutja për Shën Katerina e Sienës Kush është Shën Katerina?

Lutja për Shën Katerina e Sienës

Lindur në një familje të madhe, duke qenë vajza e 23-të e martesës.

Ata i përkisnin një klase të ulët shoqërore të mesme që nuk e lejonte atë të shijonte një arsim të mirë, megjithatë kur ai ishte 7 vjeç vendosi t’i kushtohej vetës për mortifikimin dhe të bënte një pakt dëlirës që ai e përmbushi deri në fund të ditëve të tij. 

Ajo jetoi deri në moshën 33 vjeç dhe ishte At Pius II që e shpalli atë si Santa de kisha katolike 29 Prill 1461.

Në vitet e ardhshme ajo u bë shenjta mbrojtëse e Italisë, mori titullin Doktor i Kishës dhe më pas u emërua pjesë e Patronëve Shenjtorë të Evropës.

Shenjtori la një shkrim të rëndësishëm që deri më sot konsiderohet një nga veprat më të rëndësishme të Kishës Katolike. 

Lutja për Shën Katerina për mbrojtje

Oh Katerina e lavdishme e virgjër e një gruaje të virtytshme të Sienës e bekuar shumë nga Zoti!

Instrumenti i Shumë të Lartit për mrekulli për të punuar, flakë e ndritshme e kishës, krijesë e pajisur me dhurata të pakrahasueshme, e virgjëreshave të ndjeshme dhe të kujdesshme me guximin dhe guximin e paladins.

Tregoni se sa larg shkon fuqia juaj, mbjell e Zotit, duke na fituar të gjithë zellin për të përparuar në virtytet ungjillore, veçanërisht në përulësi, maturi, durim, mirësi dhe zell në ushtrimin e detyrave të shtetit tonë.

I bekuar dhe i dashur nga Zoti, Shën Katerina e virtytshme për atë lumturi që morët nga të qenit në gjendje të bashkoheni me shenjtëri te Zoti dhe që morët prej Tij hirin e të qenit në gjendje të favorizonit këndshëm përmes mrekullive tuaja të vazhdueshme për aq shumë në nevojë që e kërkuan atë, dëgjoni lutjet e mia të përulura dhe më arritni mua Mirësia juaj Hyjnore ju ndihmon kaq urgjentisht në jetën time sentimentale, në familjen time, në shtëpinë time:

(bëj kërkesën)

Merrni në duart e mia të fuqishme kërkesën time të dëshpëruar dhe të dëshpëruar dhe ia paraqisni Zotit tonë në mënyrë që ajo të ndiqet menjëherë.

Ju lutem gjithashtu që të më jepni mbrojtje dhe mbrojtje, dhe që duke imituar virtytet tuaja të mund të rritem në njohjen e Zotit të vetëm të vërtetë dhe gjithashtu të arrij fatin e mirë të të zgjedhurve.

Amen.

Nëse doni mbrojtje, kjo është lutja e saktë për Shën Katerina e Sienës.

Santa Catalina si mbrojtëse e Italisë dhe e Evropës mund të na e japë atë mbrojtje edhe për ne Pavarësisht se ku jeni në botë.

E keqja dhe energji e keqe Ata janë në mjedis dhe i bëjnë njerëzit të mbushen me këto dridhje të këqija për të bërë ml, kjo është arsyeja pse lutja për mbrojtje ka një rëndësi të madhe dhe rekomandohet të bëhet së paku çdo ditë.

Në orët e mëngjesit dhe në shoqërinë e familjes bëhet një ritual shpirtëror që do të kujdeset për ne gjatë gjithë ditës së çdo dite. 

Lutja ndaj Shën Katerinës për drejtësi

Oh Santa Catalina ime, çfarë gjërash të pamundura keni arritur, ju jeni më e ëmbla dhe më e dashura e kujdestarit tonë, unë kërkoj ndihmën tuaj që të më ktheni të gjitha shpresat e mia ...

Unë kërkoj ndihmën tuaj të madhe në mënyrë që Zoti midis zemrës sime dhe djalit të tij, Jezusit dhe atyre që janë të gatshëm të më ngushëllojnë, unë ju thërras që janë të gatshëm të hapni krahët për të më inkurajuar dhe për të më ofruar lehtësim dhe zgjidhje kur gjithçka duket se është e humbur.

Shën Katerina, një virgjëreshë e fuqishme dhe plot dashuri, sot u ngrita dhe kërkoj mbrojtjen tuaj qiellore, sepse nuk jam asgjë pa mbështetjen tuaj dhe atë të Zotit.

Gruaja ime e ëmbël dhe bukuroshe, shkëlqimi i veçantë që shtrihet në lartësi, shfrytëzojeni për të ndezur rrugën time.

Më ngushëlloni dhe më ndihmoni të lehtësoj dhimbjen që mbaj në shpirtin tim.

Unë apeloj në zemrën tuaj të madhe që të mund të dëgjoni kërkesën time.

Shën Katerina e nderuar dhe e bekuar e mia e nderuar për fuqinë e pakufizuar që ju dha Zoti, ju kërkoj që të më jepni me përulësi ndihmën tuaj dhe ndërmjetësimin e kësaj vështirësie, me shpresën që kam vendosur në duart tuaja të ëmbla dhe të bekuara: më ndihmoni të

(çfarë duhet të marrësh)

Ju falënderoj pafundësisht që dëgjuat lutjet e mia, sepse jam i sigurt që lutja ime është dëgjuar nga ju, dhe megjithëse është shumë e vështirë të zgjidhet, kam një herë siguri në duart tuaja, sigurisht që do të përmbushet, pasi gjithmonë askush nuk zhgënjehet nga kërko favorizimet e tua, pa marrë parasysh sa të pamundura janë ato.

O bekuar Shën Katerina, ju që i bëni thirrje të pamundurës, lutuni Zotit për nevojën dhe trishtimin tim, unë i kthej të gjitha shpresat e mia në këtë lutje, kam besim në mbrojtjen tuaj gjithnjë të dashur.

Katalina ime e dashur bekon jetën time, mos ndalo të më drejtosh në mënyra të ndryshme.

Unë do t'ju ndjek me shumë besim, përulësi dhe përkushtim.

Kështu ishte. Kështu qoftë Kështu qoftë Do të jetë kështu.

Lutuni lutjen e Shën Katerinës për Drejtësia në kohë nevoja.

Që kur ishte fëmijë, ajo kaloi vështirësi për shkak të klasës së mesme të ulët dhe i përkiste një familje të madhe.

Dije nga afër se çfarë është të kalosh nëpër vështirësi që bëhen padrejtësi para syve të Zotit, kjo është arsyeja pse aleati ynë bëhet ai që ne mund t'i besojmë për të na ndihmuar në raste që kanë të bëjnë me zbatimin e drejtë të drejtësisë tokësore ose shpirtërore. 

Lutja për Shën Katerina e Aleksandrisë për dashuri

Santa Catalina ju që mund të bëni që kaq shumë njerëz të pajtohen ...

Bëni për mua një favor të vogël, gjeni dashurinë, bëjeni zemrën time fisnike dhe të vërtetë, që e bën dashurinë, në zemrën time mund të hyjë dhe të më mbushë me gëzim.

Unë dua të jem në gjendje të njoh dashurinë e vërtetë, ndjenjën e vërtetë, Santa Catalina ju që keni kaq shumë fuqi në të ...

Më jep atë favor, kërkesa ime të vijë tek ti, në mënyrë që të marr bekimin tënd, dashuritë e Shën Katerinës, të dashurive të përsosura pa gënjeshtra, ju që keni virtyt dhe thirreni aq shumë për gjithçka bota e tërë

Shkoni tek unë dhe më jepni mundësinë për të marrë bekimin tuaj, unë dua që ju të dërgoni përsëri lutjet e mia.

Lutjet e mia drejtuar Zotit që ai të mund ta bëjë jetën time plot dashuri, plot paqe, ju mund ta bëni atë Santa Catalina të mrekullueshme ...

Ju lutem të më dhuroni dashuri, më shumë dashuri dhe më shumë dashuri, gëzim shumë gëzim, dëshira të mira, mendime të mira, veprime të mira, më ndihmoni të kem sukses në të, dashuria do të jetë për mua si një hap, një rrugë ...

Shën Katerina, ju që mund të bëni gjithçka, më dhuroni dhe keni ndjenjën e vërtetë të dashurisë, ejani tek unë, besoni në fuqinë dhe mirësinë tuaj.

Amen.

Ju duhet të zëvendësoni emrin e personit të dashur në lutjen për Shën Katerina e Aleksandrisë për dashuri.

Njihen si mbrojtësja e atyre grave që ata janë pa një partner romantik, mësuesit dhe studentët.

Në jetë ai posedonte mençuri, guxim, forcë, dinak dhe inteligjencë të madhe. Ajo ka gjithçka që ju nevojitet për të na dhënë ndihmën e nevojshme në çështjet sentimentale.

Mund të na ndihmojë të kalojmë rrugën tonë me atë person të destinuar për ne ose, nëse është e nevojshme, gjithashtu na ndihmon të ruajmë harmoninë në shtëpitë ku dashuria është në rrezik nga vdekja.

Ne do të lëvizim drejt lutje për të dëshpëruar një njeri të Santa Catalina de Siena.

Për të dëshpëruar një njeri

Shën Katerina e Bekuar,

Ju që jeni aq e bukur sa el sol, e bukur si la luna, dhe e bukur si yjet.

Që hyri në shtëpinë e Abrahamit dhe grumbulloi 50.000 burra, të guximshëm si luanët, zbut zemrën e (thonë emrin e personit) për mua.

(Thuaj emrin e personit) kur më sheh mua, ai do të dalë nga rruga e tij për mua, nëse fle, nuk do të fle, nëse ha, nuk do të hajë.

Ai nuk do të ketë paqe nëse nuk vjen të flasë me mua.

Ai do të bërtasë për mua, për mua ai do të psherëtisë, ashtu si Virgjëresha Mari psherëtiu me djalin e saj të bekuar.

(Thuaj emrin e personit tri herë, duke goditur këmbën e majtë në tokë),

Nën këmbën time të majtë të kam ose me tre, ose me katër fjalë, ose me zemrën tënde.

Nëse duhet të flesh, nuk do të flesh, nëse duhet të hash, nuk do të hash, nuk do të ulesh për sa kohë që nuk vjen me mua për të folur dhe për të më thënë që më do, dhe më jep gjithë të mirat që ke.

Ju do të më doni mes të gjitha grave në botë, dhe unë gjithmonë do t'ju dukem një trëndafil i bukur dhe i freskët.

Amin

Burim

Ju mendoni, kjo lutje drejt Shën Katerinës për të dëshpëruar një njeri është e mrekullueshme!

kjo lutje Nuk është një mjet për të manipuluar njerëzit kundër vullnetit të tyre, përkundrazi bëhet një akt dashurie dhe besimi që nga parajsa bekon atë që shpesh fshihemi me veprimet tona. 

Ai njeri që është larguar nga shtëpia, që ka vendosur largohu nga shtëpia ose marrëdhënia e dashurisë Ai mund të kthehet i dëshpëruar të ketë atë që la përsëri. Kjo është arsyeja kryesore për këtë lutje të veçantë. 

A është e fuqishme Shën Katerina e Sienës?

Kurdo që të keni besim, ajo është në gjendje të na ndihmojë në çdo situatë ku kemi nevojë për të.

Pavarësisht se sa e vështirë apo e pamundur është situata në të cilën ne gjendemi, ne gjithmonë mund të kërkojmë me besim të sigurt se mrekullia vjen nga xhelozia më shpejt se sa presim. 

Gjithmonë përfitoni nga fuqia e lutjes për Shën Katerina e Sienës!

Më shumë lutje: