Lutja për Santa Barbara

Lutja për Santa Barbara. Vuajtur mes grave të tjera të tokës Santa Barbara është e denjë për admirimin tonë pasi ajo dëshmoi urrejtjen ndaj personit që duhet ta kishte dashur atë. Ngrini një lutje për Santa Barbara Mund të na ndihmojë në shumë raste dhe madje edhe në ato ku kemi humbur shpresën. 

Jeta e saj në tokë besimi plot dhimbje dhe vuajtje, megjithatë, mbeti në luftë duke luftuar vetë betejën e saj dhe megjithëse për humbjen e armikut të saj ishte e menjëhershme, ajo arriti në kurorën e ecjes që u është premtuar shenjtorëve besnikë që Ata luftojnë me zemër.

Grua e besimit të palëkundur, të fortë, besnik dhe aleatit tonë në momente ankthi.

Lutja për Santa Barbara

Lutja për Santa Barbará

Ai jetoi në tokë në kohërat e shekullit të tretë në Azinë e Vogël.

Në jetën e tij ai vuajti shumë për shkak të besimeve të tij fetare pasi ata shkuan kundër atyre të familjes së tij. Historia thotë se babai i tij ishte një armik i fortë i Krishterimit në atë kohë, një fe të cilën Barbara e cilësonte lirisht.

Ishte ai, Dioscoro, babai i tij, i cili e mbylli atë në një kullë shumë të gjatë si një dënim për dallimet e saj fetare.

Në kohën që e mbajti të mbyllur, ajo ishte besnike ndaj besimit të saj, u pagëzua dhe predikoi fenë e saj në çdo kohë.

Thuhet se kulla Kishte vetëm një dritare dhe ajo urdhëroi dy të tjera të hapura si simbol triniteti hyjnor.

Kur babai i saj u kthye, ai e ndoqi penalisht dhe mori keqtrajtim dhe poshtërim dhe ishte vetë Dioscoro që ia preu kokën me shpatën e tij në majë të një mali. Thuhet se pas kësaj vrasjeje, një rreze nga qielli e goditi atë dhe i mori jetën.

Lutja e Santa Barbara për para 

Santa Barbara e fuqishme, një luftëtare, më ndihmoni të fitoj këtë betejë.

Ju që nuk keni rënë në tundimin e së keqes, ju që pretenduat me dashurinë tuaj, të gjitha fatkeqësitë, duke dalë fitimtare, ju lutem që të ndërmjetësoni për Zotin, Zotin tonë, të më ndihmoni të përballoj këtë moment në të cilin Ai më teston.

Ai, nga vendbanimi i tij në gusht, më dhuroftë forca mjaft aty ku e mira do të jetë fituese.

(Bëni kërkesën tuaj të parë për para)

Zot, që i dhatë Santa Barbara një forcë të jashtëzakonshme për t'i bërë ballë zemërimeve dhe mundimeve më të mëdha për të qenë besnikë ndaj Ty, ne kërkojmë që, ashtu si ajo, të jemi të fortë në fatkeqësi dhe të përulur në prosperitet për të arritur si lumturi e përjetshme e saj.

Përmes Jezu Krishtit, Zoti ynë.

(bëni kërkesën tuaj të dytë për para)

Bekuar Barbara, që lyeu virgjërinë tënde të dëlirë me purpurën e gjakut tënd për dashurinë e Zotit, më mbro nga stuhitë, zjarret, katastrofat dhe të gjitha fatkeqësitë e kësaj bote.

Më çliro nga vdekja papritur Ndërhyn për mua tek Zoti për të më ndihmuar të arrij prosperitet në këtë jetë, të jetoj në miqësi të shenjtë dhe të arrij fundin e ditëve të mia në paqe në hirin e tij hyjnor.

(bëj lutjen tënde të tretë)

Amen.

Kjo lutje e Santa Barbara për para është shumë e fortë!

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Gjonin e Avilës

Ajo na ka mësuar të varemi nga Zoti, të besojmë se premtimet e saj janë përmbushur dhe të jetojmë shumë dhe në pak. ajo, që ka pësuar varfëri Mund të na ndihmojë të përparojmë.

Lutja për para që të na vijë në këtë kohë krize është e domosdoshme dhe kërkimi i Santa Barbara-s me besim është një akt bindjeje që duhet ta bëjmë çdo ditë.

Atje lutje ose lutje Ata mund të na udhëzojnë të kërkojmë në mënyrën e duhur. Sidoqoftë, gjëja e rëndësishme dhe e vetmja garanci që duhet të dimë se lutja jonë u dëgjua është ta mbajmë besimin gjallë.

Lutja Santa Barbara e bekuar për dashuri 

Luftëtari i qiejve, i bekuar Santa Barbara, dëgjoni lutjet e mia për dashuri, në mënyrë që ..

(thuaji emrin tënd dhe atë të të dashurit tënd)

Bashkohuni në trup dhe shpirt, duke i mbrojtur ata që askush të mos marrë në rrugën e tyre të lumturisë dhe bashkimit. Bekuar Shën Barbara anon flokët e (përsërisni emrat) shuani etjen e tyre me dashurine tuaj te pafund per deshirat e tyre te mira drejtesi e fuqishme e luftes se pamundur ne mbrojtje te ketyre dashnoreve te perjetshem (përsërisni emrin tuaj dhe atë të të dashurit tuaj).

Amen.

DASHURI ka qenë një nga shkaqet e gëzimit dhe pikëllimit më e zakonshme që nga fillimi i kohës dhe deri më sot.

Dashuria e babait të Santa Barbara iu mohua vajzës së tij dhe kjo bëri që ai të kryejë një veprim po aq të urryer sa kokës së vajzës së tij.

Askush më i mirë se ajo, i cili është urryer nga kush nuk duhet ta bëjë atë, për të kuptuar dhimbjen tonë në rast se nuk do të pranojmë në dashuri.

Mund t'ju interesojë:  Lutja e Madhërishme

Kjo lutje mund të na ndihmojë të çlirohemi nga energjitë e këqija, në mënyrë që dashuria të na arrijë dhe të na befasojë.

Lutja për Shën Barbara e bekuar për mbrojtje 

Shën Barbara, e virgjër e bekuar, e madhe me fuqi të jashtëzakonshme, Zoti qoftë me ju, dhe ju me mua në rrugën e së mirës.

Me shpatën tënde fituese më çliro nga e keqja, padrejtësia, zilia dhe sytë e këqij. Me fuqinë e rrufesë, më mbro nga armiqtë e mi, përlëvdo gojën e zjarrit të topit tim dhe lëre të dalë fitimtar.

Me kupën e filxhanit dhe verës suaj mbajeni forcën e trupit dhe shpirtit tim për luftën dhe luftimin e vështirë.

Merrni mollët dhe mollët e mia si një ofertë që gjithmonë e mbaj në mendje në mendimet e mia dhe në shtëpinë time, dhe ju lutem, mos më lini kurrë dhe mos më vini sa herë që unë ju kërkoj të mbroni besimin tim, tokën time, familjen dhe familjen time ju luftojnë; dhe se në fund ju gjithmonë më çoni në lavdi si ju.

Amen.

Kjo është një lutje e bukur për Bekimin Barbara për të mbrojtur Santa.

Një mjet që mund ta përdorim kur kemi nevojë, lutja gjithashtu bëhet mburoja jonë dhe jo vetëm kundër rreziqeve, por edhe kundër gjithë negativit që dëshiron të arrijmë jeta jonë ose ato të familjeve tona. 

Ka shumë dëshmi të besimtarëve besnikë që kanë marrë përgjigje me kohë nga Santa Barbara në kohën e ankthit, kur kërkojmë mbrojtje për veten tonë ose një anëtar të familjes ajo bëhet efektive.

Për armiqtë 

O zot! larg nga ana ime, nga jeta ime, ato qenie të liga dhe të mjerueshme që bien.

Unë vij tek ju, Santa Barbara për t'i ngatërruar, për t'i ndarë nga unë, në mënyrë që ata të mos më dëmtojnë mua dhe unë bërtas me besim dhe t'ju jap jetën time.

Ti, mbrojtësi sublim i njerëzve, bekuesi i bekuar i atij që të thërret dhe i krishteri bujar që të hap gjoksin për qenie të mira, më jep ndihmën tënde, në të hyj dhe prej tij do të dal me gjakun e zemrës tënde, për tu çliruar nga ata .

Më largo nga smira dhe tradhtia, më mbro, të lutem prej të këqijave dhe armiqve, se e keqja nuk më prek dhe urrejtja nuk më bën keq, ruaj larg fqinjit të keq dhe mikut të keq, ngatërro armiqtë e mi që të mos ndikojnë tek unë, më ndihmo të sundoj kushdo që më dëshiron keq, në mënyrë që të jem fitimtar në çdo situatë që më dëmton.

Mos lejoni që ata të ndërpresin marshimin tim të krishterë dhe nëse vazhdojnë, ferri është ndëshkim si pagesa për të këqijat e tyre.

Më lironi Barbara të shenjtë të bekuar nga çdo e keqe, më lironi Barbara të shenjtë të bekuar nga të gjithë armiqtë, mbrojeni jetën time nga dëmi që të mund të jetoj në paqe dhe qetësi. Për Jezusin dhe Virgjëreshën.

Kështu qoftë

Përfitoni nga fuqia e asaj lutje dominuese të Santa Barbara për armiqtë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Charles Borromeo

Të gjithë kemi armiqtë dhe madje edhe në shtëpinë tonë. Ne e shohim atë në historinë e Santa Barbara pasi babai i saj e sulmoi atë deri në vdekje.

Ju mund të mos vuani një sulm aq të drejtpërdrejtë sa ky, por kurrë nuk duhet të mbështeteni në armiq.

Lutja për sundimin e armiqve që ngrihet në Santa Barbara mund të jetë mënyra e vetme që duhet të çlirohemi nga persekutimi dhe rreziku.

Për të dominuar partnerin e pabesë

E bekuar Santa Barbara ju që mund të bëni kaq shumë njerëz të pajtohen, të bëni një favor të vogël për mua, unë do të gjej dashuri, do ta bëj zemrën time fisnike dhe të vërtetë, bëj dashuri, në zemrën time mund të hyjë dhe të më mbushë me lumturi, unë dua të jesh në gjendje të njohësh dashurinë e vërtetë, ndjenjën e vërtetë, Santa Barbara ti që ke kaq shumë fuqi në të, më dhuro atë favor, kërkesa ime të të vijë, në mënyrë që të marr bekimin tënd, dashuri Santa, të dashurisë së përsosur pa gënjeshtra, se keni virtyt dhe aq thirreni nga gjithçka bota Ejani tek unë dhe më jepni mundësinë të marr bekimin tuaj, unë dua një herë tjetër nga ju të dërgoj lutjet e mia.

Lutjet e mia për Zotin që ai të mund ta bëjë jetën time plot dashuri, plot paqe ju mund ta bëni atë mrekullisht Santa Barbara, unë ju kërkoj që të më dhuroni dashuri, më shumë dashuri dhe më shumë dashuri, gëzim shumë gëzim, dëshira të mira, mendime të mira, veprat e mira, më ndihmoni të triumfoj në të, dashuri, do të jetë për mua si një hap, një shteg, Santa Barbara, ju që mund të bëni gjithçka, më jepni dhe më vijnë ndjenja e vërtetë e dashurisë, besoni fuqinë tuaj dhe mirësi, amen.

Ky lloj lutjeje është ende shumë i kritikuar nga disa që mendojnë se është një veprim egoist që bëhet nga krenaria e të lënduarit ose braktisjes. Por kjo nuk është e vërtetë.

Lutja për të fituar sundimin mbi dikë ose një situatë specifike është një veprim dashurie që lind nga dëshpërimi për të pasur nevojë për një mrekulli dhe për të mos qenë në gjendje ta përftojnë atë. 

Një lutje që bëhet duke besuar do të marrë gjithmonë përgjigjen që ju kërkoni, pavarësisht kërkesës, Lutja e Bekuar e Shën Barbara është e fuqishme.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt