Lutja për punë

Lutja për punë Ne mund të arrijmë shumë përfitime.

Lutjet janë një strategji shpirtërore që na ndihmon të gjejmë zgjidhje për problemet në të cilat shpesh nuk dimë çfarë të bëjmë ose si të veprojmë. 

Në këtë fjali të veçantë mund të kërkojmë vetë, në mënyrë që ambienti i punës të jetë i këndshëm, të kërkojmë shefat ose vartësit tanë dhe disa kërkesa të tjera në varësi të rrethanave të ndryshme që mund të lindin në atë mjedis.

Gjëja e rëndësishme është të dini se për çështjet e punës ka gjithashtu lutjet që mund të bëhet në mënyrë specifike dhe të drejtpërdrejtë, duke kujtuar gjithmonë se lutja është një veprim besimi që duhet të bëhet duke besuar në fuqinë që ka.

Lutja për punë A është e fuqishme?

Lutja për punë

Prayerdo lutje është e fuqishme. Për këtë, mjafton të lutemi me besim.

Nëse keni shumë besim dhe nëse mendoni se gjithçka po shkon mirë, do të funksionojë.

Besoni në Zot Ajo rritet në fuqitë e saj. Vetëm kështu do të jepni gjithçka në rregull.

Mos harro më shumë kohë, fillo të lutesh tani!

Lutja për të gjetur një vend pune 

Jezusi, Ati i Përjetshëm Qiellor:

Ati im, Udhëzuesi im, forca ime, unë ju flas Shpëtimtarin tim ...

Ju keni djalin tuaj këtu që ka mëkatuar, por kush ju do ...

Ju jeni vlerësuar për dashurinë tuaj, për mirësinë tuaj të përjetshme dhe sigurinë që na jepni, Atë.

Se për ju, gjithçka është e mundur dhe gjithçka mundeni, sepse hiri juaj është i madh dhe nuk më lini kurrë. Dhe në kohë agoni ju kurrë nuk e lëshoni dorën time.

Ju jeni bukë, keni qenë jeta, jeni dashuri dhe rehati. Në errësirë ​​drita jote më udhëzon. Unë vij te ju, duke u gjunjëzuar, Ati im i dashur, unë vij përsëri të lutem për mirësinë tuaj të përjetshme, për mbrojtjen tuaj.

Sepse e di që nga dora juaj, nuk do të kem frikë nga asgjë dhe asgjë nuk do të më mungojë. Sepse ti, zoti im i mirësisë, ndihmon të mbyturit.

Ju lutem që të lehtësoni shqetësimet e mia, ju lutem që kërkesa ime të përgjigjet. Më lehtësoni dhimbjen dhe mposhtni.

Babai, i dashuri im, ringjalli Jezusin, shiko nevojat e mia dhe më ndihmo t'i mbështes. Ju lutem për një punë të re, Ati im.

Sepse unë e di se planet tuaja janë perfekte, sepse ndjehem i këndshëm. Unë vij tek ju për të bërë kërkesën time të punës. Kam nevojë për atë punë për të mbështetur familjen time.

E di që Ti në mirësinë tënde të madhe, nuk do të më lesh të biem për shkak të dorës sate nuk do të kem frikë dhe lehtësim që do të ndiej. Unë ju lutem baba, që malli im të jepet menjëherë.

Babai i bekuar dhe qiellor. E di që do të hapni dyert dhe dritaret e shpresës. E di që në mëshirën tuaj të pamasë do të gjeni një punë të mirë për mua.

Më ndihmo, Zoti im, të jem i durueshëm dhe të shpërblehesh. Bëni që ai të ketë një punë të mirë, të prosperuar dhe të qëndrueshme. Ndërhyj në kërkesën time për tu vendosur financiarisht.

Më bëj një Ofrues dhe bekoj familjen time, ushqimin tim.

Ju lutem për atë punë ose për fillimin e biznesit tim.

(Bëni në heshtje kërkesën tuaj të veçantë)

Më ndihmo Zotin në barrën time, të lutem, Zoti im.

Unë besoj gjithçka në ju, Zoti im.

Bekoni përherë, Zot!

Kjo lutje për të gjetur punë është shumë e fuqishme!

Mund t'ju interesojë:  Lutja në shpirt vetëm për ta bërë një person të vijë

Kriza e punës është përhapur në shumë qytete të botës. Megjithatë për këtë rast të veçantë ekziston një fjali specifike.

Në këtë kuptim, gjëja më e këshillueshme është të pyesim drejtpërdrejt dhe sinqerisht atë që duam të shohim, çfarë pune dëshirojmë të marrim dhe të kërkojmë të besojmë.

Nuk ka lutje që është bërë nga zemra që nuk e mbush shpirtin tonë me energji pozitive dhe se e njëjta energji është ajo që ne do të transmetojmë kudo që të arrijmë.

Një lutje e fuqishme mund të thyejë zinxhirë që janë të pamundur të kapërcehen me forcat tona fizike. 

Lutja për të bekuar punën 

Ju falënderoj, Zot, sepse mund të punoj.

Bekoni punën time dhe ato të kolegëve të mi.

Na jep hirin të të takojmë gjatë punës së përditshme.

Na ndihmoni të jemi shërbëtorë të palodhshëm të të tjerëve. Na ndihmoni ta bëjmë punën tonë një lutje.

Na ndihmoni të zbulojmë në punë një mundësi për të ndërtuar një botë më të mirë.

Mjeshtër, si i vetmi që mund të shuajë etjen tonë për drejtësi, na jep hirin për të çliruar veten nga çdo kotësi dhe të jemi të përulur.

Ju falënderoj, Zot, sepse mund të punoj. Mos lejoni që familja ime të mos ketë mbështetje dhe se në çdo shtëpi ka gjithmonë atë që është e nevojshme për të jetuar me dinjitet.

Amen.

Lutjet e bëra me qëllim të bekimit të jetës sonë ose të atyre përreth nesh priren të jenë kërkesat më të sinqerta që mund të bëhen.

Kur kërkojmë të tjerët, ne tregojmë zemrën e mirë që na ka dhënë Zoti.

Kjo është arsyeja pse ne lutemi për të bekuar punën Nuk është një lutje për përfitimin tonë, por për mirëqenien e të gjithë atyre që ndajnë një mjedis pune me ne. 

Në këtë fjali mund të kërkoni për ato situata në të cilat mjedisi i punës është i ngarkuar me energji të këqija dhe mendime negative.

Lutje për të gjetur një punë në 3 ditë

Jezus, Jezusi im i mirë, Jezusi im i dashur, Zoti im, Bariu im, Shpëtimtari im, Zoti im, unë ju adhuroj si Biri i Atit të Përjetshëm, ju kam besim dhe ju lavdëroj për dhembshurinë dhe mirësinë tuaj, ju nderoj sepse ju më siguroni dhe me ju Nuk kam frikë nga asgjë, ju dua sepse më bëni dush me hire dhe favorizime qiellore sa herë që vij me dhimbjet e mia para Ty, sa herë që kërkoj ndihmën tuaj.

Jezus, Jezusi im i mirë, Jezusi im i dashur, Ti që je shkëlqimi i Dritës së Përjetshme, zgjas duart e tua të mirënjohjes edhe një herë mbi mua dhe ejani të më ndihmoni në fatkeqësinë time; Ju që jeni vëlla dhe mik i nevojtarëve dhe asnjëherë nuk na lini vetëm në mënyrë që të mos gabojmë, Ju që vazhdimisht jeni në anën tonë, mëshironi mua dhe më ndihmoni në problemet dhe mangësitë e mia, keni dhembshuri për mua dhe më çlironi nga problemet e mia, dhe Si një ndërmjetës unik midis Zotit dhe njerëzve, ai paraqet kërkesat e mia përpara Atij për t'u marrë pjesë.

Jezusi, Jezusi im i mirë, Jezusi im i dashur, shiko këtë nevojë të madhe që kam tani: në kërkimin tim të punës e gjej veten të ndenjur, edhe pse përpiqem nuk mund ta gjej dhe urgjentisht kam nevojë për të sepse nevojat e mia janë ekstreme dhe të dëshpëruara, sepse Ju lutem që të më jepni ndihmën tuaj të dashur.

Jezusi, Jezusi im i mirë, Jezusi im i dashur, zhbllokon të gjitha dyert që unë i gjej të mbyllura, më ndihmo të kem një punë të mirë ose biznes që më siguron stabilitet ekonomik dhe më jep mundësi për tu përmirësuar dhe ecur përpara, një punë apo biznes i mirëfilltë ku Mund të kem rritje profesionale dhe personale.

Jezusi, Jezusi im i mirë, Jezusi im i dashur, Ti që mbush shpirtrat dhe trupat me qetësi, lehtëson shqetësimin që ndjej brenda meje, më lër të dalë nga ky moment i keq dhe mos më lër të zhytem më thellë dhe më thellë.

Në këtë orë të shpresës dhe privimit më udhëzoni në hapat që unë bëj, më bëj të gjeni oferta të mira pune, hapni të gjitha dyert për mua dhe vendosni njerëzit e ndershëm në rrugën time, të cilët ofrojnë mbështetjen e tyre; më jep mençuri për të demonstruar aftësitë e mia dhe këmbëngulje dhe qëndrueshmëri për të mos hequr dorë.

Më ndihmo të marr një punë të mirë ku të mund t'i kryej detyrat e mia me sukses dhe të marr paratë që janë aq shumë të nevojshme në shtëpinë time, më dërgoni Jezusin tim të mirë bekimet tuaja në mënyrë që të mund të marr ato që duhen:

(thuaj me besim të madh atë që dëshiron të marrësh)

Jezus, Jezusi im i mirë, Jezusi im i dashur, ju falënderoj nga fundi i qenies sime për të gjitha përfitimet që më keni dhënë dhe për të ardhurit që jam i sigurt se nuk do të mungojnë, unë jam i gjithë juaji dhe dëshiroj të jem përgjithmonë në Parajsë , ku shpresoj të të falënderoj përherë e përgjithmonë dhe të mos ndahesh më nga ty.

Bekoni përherë, Zot!

Kështu qoftë amen,

A ju pëlqeu lutja për të marrë një vend pune në 3 ditë?

Mund t'ju interesojë:  Lutja për vdekjen e Shenjtë për para

Shumë herë mësojmë se ekziston një vend pune në dispozicion diku ku duam të punojmë, por që është praktikisht e pamundur të jesh në gjendje të hysh në atë punë.

Në këto raste asgjë më mirë se lutja sepse ajo është letra jonë më e mirë e prezantimit.

Kur hyni në një intervistë pune ne mund t'i kërkojmë Zotit sovran krijuesit të qiellit dhe tokës të na japë hir për të bërë një përshtypje të mirë të parë.

Nga ana tjetër, gjithmonë duhet të pyesim se nganjëherë ajo që duam nuk është ajo që Zoti dëshiron për ne dhe në këtë kuptim duhet të jemi shumë të vetëdijshëm për të bërë vetëm atë që është vullneti i Zotit.

Le të kalojmë në një fjali tjetër pune.

Të kërkojë punë urgjente

Zoti është punëdhënësi më i madh në botë.

Unë besoj në bollëkun e tij të madh dhe se ai do të më japë punën më të mirë që ka arritur deri më tani.

Një punë ku do të jem e lumtur.

Do të jem i prosperuar, sepse do të kem shumë mundësi të ngjitem. Një punë ku mjedisi i punës është i mrekullueshëm.

Një punë ku shefat e mi kanë frikë nga Zoti dhe sigurojnë një mjedis të ngrohtë dhe të drejtë për punonjësit e tyre.

Për këtë arsye, unë do të qëndroj shumë gjatë në atë punë dhe do të ndihem i lumtur duke punuar atje ku Zoti ka shumë të mira për mua, në harmoni me gjithçka. bota.

Në mirënjohje, do të jem gjithmonë i lumtur, duke ndarë me të gjitha gëzimet e Zotit, duke mësuar në heshtje me përulësi dhe me shembullin tim, qëndrueshmëri, besnikëri, qetësi, përgjegjësi dhe duke dhënë çdo ditë me shumë gëzim, më të mirën për mua, kështu që ajo që unë bëj me dashuri, është për të mirën e shumë njerëzve.

Amen, faleminderit Atë që më ke dëgjuar dhe kjo është bërë

Arritja në një vend ku ata as nuk janë në kërkim të stafit dhe aplikimi për punë mund të jetë një hap që kërkon një nivel të lartë guximi pasi ekziston një shans i mirë që ne do të refuzohemi pa treguar madje edhe të gjitha aftësitë tona.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Kifiani

La lutje për të kërkuar një punë Urgjentja mund të na ndihmojë të kalojmë testin fillestar të aplikimit për një punë në mënyrë spontane dhe jo sepse kemi parë një shpallje.

Në kohën e kërkimit të një pune, kërkohet ndihmë shpirtërore të dimë se ku të shkojmë, në mënyrë që Zoti të drejtojë hapat tanë që nga momenti kur të largohemi nga shtëpia dhe derisa të mund të kthehemi në të.

Të më quaj një punë 

I dashur Atë Qiellor, në emrin e Jezusit, unë kërkoj mençurinë dhe besimin tuaj tek ju që të më drejtoni të kërkoj punën që është më e mira për mua.

Unë dua të eci nën mëshirën dhe të vërtetën tënde dhe pa u përkulur para dëshirave të mia dhe kuptimeve sipërfaqësore.

Më ndihmo të marr një punë të mirë, në të cilën, me duart e mia, asgjë nuk mungon nga unë ose nga ndonjë e imja.

Unë nuk do të shqetësohem ose do të shqetësohem për asgjë, Atë, sepse unë ndiej paqen tënde duke ardhur mbi zemrën dhe mendjen time.

Ju jeni burimi im i ujit të gjallë, unë kam besim në providencën tuaj dhe që ju më jepni forca për t’i rezistuar ngritjeve dhe ngritjeve të jetës sime dita-ditës.

Ju falënderoj, Atë, për sigurimin e nevojës sime për punësim në bazë të pasurisë tuaj dhe për lavdinë e Zotit tonë.

Oh Zoti im, forca jote mund të jetë me mua sot për të gjetur një vend pune. Më çoni në atë punë që do ta dua dhe vlerësoj me gjithë shpirt.

Më udhëzoni në një vend me një atmosferë respekti dhe bashkëpunimi, në një mjedis të sigurt dhe të lumtur.

Më ndihmo të gjej atë ekuilibër mendor dhe shpirtëror në atë punë të re që ke për mua. Faleminderit Zot, që më dëgjove dhe më ndihmove sot.

Jeta nuk është gjithmonë e lehtë, por unë do të përpiqem të kujtoj se Ju jeni gjithmonë atje për të më ndihmuar në të gjitha kohërat e jetës sime.

I bekuar qoftë Zoti, i bekuar qoftë Emri yt i Shenjtë Amen.

https://www.pildorasdefe.net

Në atë moment në të cilin tashmë kemi lënë dokumentacionin tonë në disa kompani, duhet të kthehemi në shtëpi duke pritur që ajo thirrje të bëhet në kohën më të shkurtër të mundshme, sepse testi ynë më i madh në këtë drejtim është të presim pa dëshpërim. 

Durimi është thelbësor në këtë proces pritjeje.

Sidoqoftë, nuk duhet të presim përgjithmonë, ata po kërkojnë që Dy të lëvizin pjesët në favorin tonë në mënyrë që thirrja pozitive që po presim të vijë sa më shpejt të jetë e mundur.

A mund t'i them të gjitha lutjet?

Ju mund të thoni 5 fjali pa problem. 

Gjëja e rëndësishme është të keni besim gjatë lutjes për punë. Asgjë më shumë.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt