Lutja për një operacion

Lutja për një operacion nëse keni nevojë të vendosni në duart e qenies supreme të gjitha shqetësimet që duket se marrin përsipër mendjen.

Në këto momente, të kesh besim për t'u kapur mund të jetë jetike, dhe të besosh në lutje na jep paqe dhe qetësi.

Kur bëhet fjalë për operacione asgjë më mirë sesa të vendosni gjithçka në duart e Zotit krijues të të gjitha gjërave.

Fjala e Zotit na tregon se ai është shëruesi ynë dhe nuk ka asgjë që ne i kërkojmë Atit të na japë. Atëherë do t’ju ​​lëmë lutjen që duhet të bëni përpara se të hyni në një proces kirurgjikal.

Lutja për një operacion Për çfarë bëhet fjalë?

Lutja për një operacion

Para, gjatë dhe pas një operacioni ka momente ankthi dhe dhimbjeje Lutja mund të qetësojë të gjitha mendimet negative duke rritur besimin tonë.

Ne duhet beso në fjalën e Zotit Ai thotë që ne i thërrasim atij dhe ai do të na mësojë gjëra të mëdha dhe të fshehura, një nga ato gjëra mund të jetë shërimi i trupit tonë, qetësia e njohjes se Zoti po bën diçka në favorin tonë dhe besimin e të diturit se është ai që bën punoni në ne.

Për gjithë këtë lutje është e rëndësishme në çdo kohë shqetësimi që si qenie njerëzore ne jemi të ekspozuar të jetojmë.

Vetë Jezu Krishti na fton të pyesni babanë në emrin e tij, kështu që lutjet tona janë gjithmonë në emrin e Jezusit, duke e njohur atë si birin e Perëndisë, të gjithë të fuqishëm të na shërojë dhe mbush zemrën tonë me paqe.

Mund t'ju interesojë:  Lutja e qetësisë

Bërja e dënimeve para se të ndërhynim kirurgjikal mund të na ndihmojë të marrim vendime të mira siç janë mjeku, qendra shëndetësore, datat dhe madje edhe mënyra se si do të vazhdojë operacioni.

Prandaj është e rëndësishme jo vetëm  lutuni para se të hyni në sallën e operacionit por kur të fillojë i gjithë procesi para-spitalor.

Para një operacioni

Zoti ti më do, më kujdes dhe më mbro
Jepni mençuri dhe aftësi mjekëve dhe infermierëve të mi
Bëni ata të aftë t'ju shërbejnë me dashuri dhe lehtësim
Përmes Jezu Krishtit, Zoti ynë
amin

https://es.aleteia.org

Qëllimi i lutjes para një operacioni është gjithmonë që Zoti të marrë nën kontroll gjithçka që do të ndodhë në organizmin tonë dhe që gjithçka të shkojë mirë, këto janë dy kërkesat më të shpeshta.

Në lutje, duhet të jetë e qartë se po përballemi me një moment në të cilin nuk kemi kontroll mbi atë që është ose nuk është dhe kjo është shkaku kryesor që na bën të ndihemi të pasigurt.

Flisni me Zotin, shprehni shqetësimet tuaja, tregoni atij për pasiguritë, frikën dhe gjithçka që ndjen, si për mirë ashtu edhe për keq.

Deklaroni me zë të lartë se ai ju jep kontrollin e jetës suaj dhe falënderojeni që ju dha fitoren.

Lutja për një operacion të një të afërmi 

Zotëri, shumë mjekë, dashamirës të profesionit të tyre
Ata janë në shërbimin tonë.
Ju falënderoj për dhuratën e mençurisë
që i keni dhënë.
Sot, shumë jetë shpëtojnë në raste që në të kaluarën
Ata nuk mund të kishin marrë ndonjë ilaç ose kurë.
Zot, ti vazhdon të jesh
pronari i jetës dhe vdekja.
Rezultati përfundimtar është vetëm në duart tuaja hyjnore.
Zot, ndriço mendjen dhe zemrën
të atyre që tani
ata kujdesen të shërojnë trupin tim të sëmurë
dhe drejtoji duart e tij me fuqinë tënde hyjnore.
Faleminderit për mirësinë tënde të jashtëzakonshme.
Amen.

http://www.sanfrancescopatronoditalia.it

Nëse ai që është gati të hyjë në sallën e operacionit është i afërm, lutje Duhet të bëhet më parë dhe të mirëmbahet gjatë gjithë procesit.

Mund t'ju interesojë:  Lutja të mendoj për mua

Shtë e rëndësishme që ne të dimë se si t'i transmetojmë energji të mira anëtarit të familjes sonë përpara se të ndërhyrni, kjo do t'ju ndihmojë të qëndroni pozitiv dhe me besim aktiv. 

Ne nuk mund të lutemi për një anëtar të familjes me një qëndrim negativ ose duke dyshuar se çfarë mund të bëjë Zoti për momentin, por duhet të ruajmë një qëndrim të besimtarit që i jep forcë, inkurajim, besim dhe guxim anëtarit të familjes përpara operacionit dhe në fund të gjithçkaje Ju gjithmonë duhet të falënderoni Zotin.

Kështu që gjithçka shkon mirë në një operacion

Ati Qiellor, ju lutem që të më mbani dhe mbroni
Më ndihmo të të besoj
Dhe të kem guxim të mjaftueshëm për t’i nënshtruar këtij operacioni
Dëgjo frikën dhe ankthet e mia
Dhe sigurohuni për praninë tuaj
Drejtoni dhe bekoni kirurgët që ata të dinë saktësisht se çfarë duhet të bëjnë
Bekoni të gjithë trajtimin dhe kujdesin që do t'ju jepet
Dhe më forco me fuqinë tënde
Kështu që mund të ndjehem më mirë dhe shërohem mirë
Në emër të Jezusit
amin

https://es.aleteia.org

Kërkimi i Zotit të dërgojë engjëjt e tij për t'u kujdesur për ne në dhomën e operacionit dhe, po kështu, duke i kërkuar atij që të lidhë çdo frymë të keqe që dëshiron të ndërhyjë janë dy kërkesa të vlefshme që mund t'i bëjmë në çdo kohë. 

Shtë gjithashtu e rëndësishme që ne mund të deklarojmë me ju të dëgjueshëm të gjitha të mirat që duam të shohim, në mënyrë që ato energji të mira të lëshohen dhe fjala të përmbushet në jetën tonë ose në atë të ndonjë anëtari të familjes, mikut apo të njohurit, i cili është gati të hyjë në një nga këto procese. 

A do të shkojnë fjalitë në punë?

Vetëm duke u lutur do ta bëjë atë më të sigurt dhe më të qetë.

Nuk ka asgjë më të mirë se sa t'i besosh Zotit në çdo kohë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Trininë e Shenjtë

Nëse keni besim në zemrën tuaj, Zoti do t'ju ndihmojë në këtë kohë të tmerrshme. Lutjet japin dëshmi të suksesit në gjithçka bota.

Thjesht lutuni me shumë besim brenda jush, në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë.

A ishte lutja për një operacion sipas dëshirës suaj?

Nëse keni ndonjë sugjerim lutjeje, mos hezitoni të komentoni këtë artikull.

Në këtë mënyrë ndihmoni njerëzit e tjerë që do të kalojnë nëpër të njëjtin problem që ka ndodhur tashmë.

Shko me Zotin.

Më shumë lutje Zotit:

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt