Lutja për fëmijët. Ata janë arsyeja për gëzimet dhe dhimbjet më të forta që ndokush mund të ndiejë. Kjo është arsyeja pse ngritja e një lutje për fëmijët te Gjaku i Krishtit dhe Fryma e Shenjtë është diçka shumë e zakonshme.

Që nga momenti kur e dimë se ato ekzistojnë, zemra jonë është e mbushur me shqetësime dhe ndjesi që shpesh janë të vështira për tu shpjeguar.

Derdhja e gjithë këtyre shqetësimeve në një lutje është gjëja më e mençur që mund të bëjmë ne si prindër kur paraqesim një shqetësim shqetësues ose të tepruar. 

Aktualisht, kur rreziqet duket se janë rendi i ditës dhe ku fëmijët, veçanërisht në fazën e hershme rinore, nuk duket se i kuptojnë të gjitha gjërat negative që janë të lirshme në mjedis.

Kjo është arsyeja pse, larg nga ndalimi i kësaj apo asaj, ajo që duhet të bësh, përveç edukimit të mirë, është të marrësh vendin tonë pranë lutjes.

Lutja për fëmijë A është lutja shumë e fuqishme?

Lutja për fëmijët

Shumë nga lexuesit tanë nuk e dinë nëse lutjet janë të fuqishme.

Ata njihen si të fuqishëm, madje edhe shumë të fuqishëm.

Lutjet tona Ato janë origjinale.

Ata tërhiqen nga Bibla, faqet e Kishës Katolike dhe burimet e besimit.

Të gjithë ata janë të fortë dhe të punës.

Prandaj, nëse doni një lutje të fuqishme për Fëmijët, tashmë e dini që keni 3 më poshtë. Lutuni me shumë besim. Gjithmonë duke besuar në fuqitë e Zotit. Në atë mënyrë nuk ka pse të dështojë.

 Lutja për Gjakun e Krishtit për fëmijët 

Zot, Atë i Plotfuqishëm, ne ju falënderojmë që na keni dhënë këta fëmijë.

Shtë një gëzim për ne, dhe shqetësimet, frika dhe lodhja që na kushtojnë, ne i pranojmë me qetësi. Na ndihmoni t'i duam ata sinqerisht.

Përmes nesh ju keni sjellë jetën në jetë; Nga gjithë përjetësia ju i njihnit dhe i donit.

Na jep mençuri për t'i udhëhequr ata me durim t'i udhëzojmë ata vigjilencë për t'i mësuar ata me mirë përmes shembullit tonë.

Ju forconi dashurinë tonë për t'i korrigjuar dhe për t'i bërë ato më të mira.

Soshtë kaq e vështirë nganjëherë të kuptosh ata të jenë ashtu siç duan ne, për t'i ndihmuar ata të bëjnë rrugën e tyre.

Na mëso Atin tënd të mirë për meritat e Jezusit, Birit tënd dhe Zotit tonë.

amin

A ju pëlqeu lutja për Gjakun e Krishtit për fëmijët?

Të thuash që Gjaku i Krishtit ende rrjedh në kryq është një e vërtetë që shumë guxojnë ta dyshojnë.

Sidoqoftë, ky gjak mbetet i mrekullueshëm në një mënyrë të shkëlqyeshme dhe jo Effectiveshtë efektive vetëm në pastrimin e mëkateve tona Mund të na ndihmojë gjithashtu të zgjidhim çdo situatë që lind dhe më shumë nëse është për fëmijët tanë. 

Jezusi, si një djalë i mirë, e di dhe e kupton gjithçka që fëmijët mund të kalojnë, gjatë gjithë kohës që mund të tundohen të bëjnë gjëra që nuk janë të mira për ta dhe që ata nuk dinë ose nuk duan të shohin.

Forshtë për të gjitha këto që të kërkosh që gjaku për një kërkesë të veçantë për fëmijët është i fuqishëm, përveç që na jep paqen e nevojshme për të pritur mrekullinë, mund të jemi të sigurt se do të na ndihmojë dhe më shpejt sesa më vonë mund të shohim atë që kërkojmë.   

Lutja ndaj Frymës së Shenjtë për fëmijët 

O Zot, ndriço mendjet e fëmijëve tanë, në mënyrë që ata të njohin rrugën që ju keni kërkuar për ta, në mënyrë që ata t'ju japin lavdi dhe të arrijnë në shpëtim.

Mbajini ato me forcën tuaj, në mënyrë që ata të inkurajojnë në jetën tuaj idealet e Mbretërisë suaj.

Ndriçoni edhe ne, prindërit tuaj, për t'i ndihmuar ata të njohin profesionin e tyre të krishterë dhe ta përmbushin atë me bujari, duke bashkëpunuar me frymëzimet tuaja të brendshme.

amin

Kur Jezusi u ngjit në parajsë, ai na la në Frymën e Shenjtë që të jemi shoqëria jonë e përjetshme çdo ditë derisa të kthehej.

Askush nuk na njeh më mirë se ai, madje as ne vetë.

Kur ishim të shqetësuar, ne zbuluam veten, kur bërtisnim për hir të një biri, Fryma e Shenjtë ishte atje duke na mbajtur të shoqëruar dhe ai gjithashtu po kujdesej për atë djalë, pavarësisht se ku është.

Le ta pyesim atë me besim dhe besim se ai do të na ndihmojë dhe të bëjë gjithçka që të marrë kthesën që duhet të ketë, shumë më shpejt nga sa presim.

Lutja për fëmijët rebelë 

Zoti im, unë ju ofroj fëmijëve të mi; Ti më ke dhënë, ato ju përkasin përgjithmonë; Unë i edukoj ata për Ju dhe ju kërkoj t'i mbani për lavdinë tuaj. Zot, qoftë egoizmi, ambicia, e keqja nuk të largon nga rruga e mirë.

Se ata kanë forcën për të vepruar kundër së keqes dhe se motivi i të gjitha veprimeve të tyre është gjithmonë dhe vetëm i mirë.

Ka shumë të këqija në këtë botë, Zot!

Ju e dini sa të dobët jemi dhe sa e keqja shpesh na magjeps; por ti je me ne dhe unë i vë fëmijët e mi nën mbrojtjen tënde.

Jepu atyre dritë, forcë dhe gëzim në këtë tokë, Zot, që ata të mund të jetojnë për Ju në këtë tokë; dhe se në parajsë, të gjithë së bashku, ne mund të shijojmë shoqërinë tuaj përgjithmonë.

amin

Rebelimi te fëmijët është diçka që ne mund të fillojmë ta vërejmë nga fëmijëria dhe është në atë moment ku duhet të filloni kërkoni ndihmë që të na dërgohet nga parajsa.

Shumë herë ne si prindër kemi nevojë për adresën që të dimë se çfarë të bëjmë dhe çfarë të mos bëjmë për të ndihmuar rebelimin e fëmijëve tanë nuk është shumë serioze. 

Rendit në një lutje për fëmijët rebelë, nga shpirti në mënyrë që të na jepet mençuri dhe këshilla të mira për fëmijët tanë është më e mira që mund të bëjmë.

Lutja e Kryeengjëjve për fëmijët

I dashur Atë dhe Zoti ynë, bekoje këtë lutje me Dashurinë tënde Infinito kështu që kur më lë buzët me forca të paepur për zemrën time, të gjitha ushtritë tuaja qiellore i përgjigjen thirrjes time duke u dhënë fëmijëve të mi gjithçka që ata kërkojnë për evolucionin dhe lumturinë e tyre.

Mbuloni këtë lutje të sinqertë me Prezencën tuaj dhe mos lejoni që e keqja ose gabimet e mia ta shpërndajnë. I dashur Archangel Michael Unë po ju thërras në emrin e Zotit për të marrë fëmijët e mi dhe për t'i mbrojtur ata me shpatën tuaj nga çdo e keqe.

Pritini shqetësimet dhe lidhjet e tyre, lirojini ato dhe u jepni besim të vendosur në mënyrë që ata kurrë të mos dalin nga mënyra e mirë. I dashur Archangel Jofiel Unë po ju thërras në emrin e Zotit që t'i mbështillni fëmijët e mi me dritën e mençurisë.

Ndihmojini ata të zhvillojnë me sukses talentin dhe aftësitë e tyre, t'i vendosni ato larg gabimit, veseve dhe injorancës. Inkurajoni ata të mësojnë dhe gjithmonë të kapërcejnë dhe pastrojnë shtigjet e tyre në mënyrë që ata të përmbushin profesionin e tyre dhe të jenë të lumtur në tokë.

Kryeprifti Chamuel i dashur Unë po ju thërras në emrin e Zotit që t'i mbushni fëmijët e mi me Dashuri, të shëroni zemrat e tyre dhe t'i lejoni ata të njohin Dashurinë e vërtetë dhe ta mbajnë atë.

Ndihmojini të jetojnë në harmoni me gjithçka bota dhe jepu atyre aftësinë për të qenë të mirë dhe për të dashur pa qenë i dobët ose i ndikuar nga e keqja.

Le të mos dalë kurrë Drita që shkëlqen në shpirtrat e tyre. Pra, qoftë për bekimin e familjes sonë dhe lavdinë e Zotit përherë e përgjithmonë.

Amen.

Thuhet se çdo person në botë ka një engjëll të caktuar, por e njëjta gjë nuk thuhet për kryeengjëjt dhe se ato i përkasin një rang tjetër hierarkik brenda ushtrisë qiellore. 

Ne mund t'i përdorim ato në çdo kohë të nevojës.

Luftëtarët, luftëtarët dhe miqtë tanë, Kryeengjëjt janë gjithmonë të gatshëm të na ndihmojnë të luftojmë ato beteja për të cilat nuk kemi forcë. 

Në rastin e fëmijëve asgjë më mirë se njëri prej tyre për të luftuar fitoren në çdo fushë që i duhet një fëmije. 

A mund të them 4 fjalitë?

Ju mund t'i thoni 4 fjalitë pa probleme.

Një lutje për fëmijët për Gjakun e Krishtit, Frymës së Shenjtë dhe Archangels shërben vetëm për të mbrojtur dhe për të ndarë fëmijët nga mënyrat e liga.

Prandaj, nuk keni frikë të thoni të gjitha fjalitë në këtë artikull.

Gjëja e rëndësishme është të besoni në fuqinë e Zotit dhe të keni besim.

Lutuni pa frikë, do të vraponi mirë.

Më shumë lutje:

 

Zot