Lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë

Lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë në punë ose në gjykim është një veprim i vërtetë besimi.

Shumë herë besohet se është një veprim i dëshpëruar ose se tregon dobësi ose paaftësi për të bërë gjëra vetë, por kjo nuk është aspak e vërtetë.

Nevoja për mbështetje hyjnore tregon se ne jemi qenie shpirtërore dhe duam që të gjithë të jenë në çështjen që na shqetëson ose sepse do të fillojmë një biznes të ri. 

Gjëja më e këshillueshme është ta bëni këtë lutje rreth tre herë në ditë, mund ta zgjasni atë ditët që dëshironi.

Mund të jetë e mjaftueshme me vetëm tre ditë ose kërkesa që keni mund të kërkojë disa ditë të tjera.

E vërteta është se e vetmja kërkesë që lutja të jetë e efektshme është besimi me të cilin bëhet. 

Lutje që gjithçka të shkojë mirë - Qëllimi

Lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë

Qëllimi i kësaj fjalie është mjaft i qartë dhe mund të përdoret në të gjitha rastet e mundshme.

Shumë herë ne jemi duke filluar një projekt të ri në të cilin ne nuk jemi njëqind për qind të sigurt, por ende duam të provojmë, sepse në ato raste kjo lutje Shtë e rëndësishme.

Kërkimi i Zotit për drejtimin në gjërat që bëjmë ose që ai të na ndihmojë të bëjmë gjërat në mënyrë të drejtë dhe të drejtë është e rëndësishme. 

Sipërmarrjet e reja mund të jenë gjithashtu në fushën e studimeve, ku mirësia e Zotit është gjithmonë e dobishme.

Ose mund të kërkojmë që qenia supreme të na ndihmojë të vazhdojmë në një marrëdhënie që papritmas po merr nuanca të padëshiruara.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për punë

Në fon, ajo lutje në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë, mund të zbatohet në shumë raste.

Mund të bëhet me të gjithë familjen dhe në këtë mënyrë, duke qenë të gjithë së bashku duke kërkuar për të njëjtin qëllim, lutja bëhet edhe më e fuqishme.

Mos harroni se fjala e Zotit thotë që nëse dy ose tre pajtohen dhe pyesni Zotin ai do t'i japë kërkesat e bëra.

Lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë në punë 

"Zoti im, unë kërkoj që kur të hyni në punën time thelbi juaj është i pranishëm, unë thërras praninë tuaj për t'ju falënderuar për këtë ditë të re që më jepni. Unë kërkoj që të jetë një ditë paqeje dhe të jetë plot me hirin tënd, mëshirën tënde, dashurinë tënde dhe gjithçka të ndodhë sipas planit tënd të përsosur.

Sot kërkoj që të kryhen të gjitha projektet e mia, idetë e mia janë realizuar dhe madje edhe arritjet më të vogla në jetën dhe karrierën time janë pjesë e dëshmisë suaj të lavdishme.

Zoti Jezus, bekoftë punën time, shefat e mi, klientët e mi, kolegët e mi dhe të gjithë njerëzit që e bëjnë këtë kompani të përparojë.

Ati Qiellor, rinovoni vullnetin dhe forcën time për të bërë punën time në mënyrën më të mirë.

Këtë ditë, unë uroj një zemër të mirë që t'u shërbej gjithmonë me mirësi klientëve dhe kolegëve të mi. Zot, më jep një gojë të buzëqeshur, një mendje optimiste dhe sy që vlerësojnë gjithçka që shohin përreth jush.

Zhduk fjalët fyese nga unë dhe më bëj një person të mirë.

Më jep dy duar të punoj gjithmonë duke nderuar familjen time, më jep entuziazëm të ngrihem dita ditës me një buzëqeshje.

Zot, më udhëzo në çdo moment që ndiej se humbas veriun, jem forca dhe guximi im, më jep një zemër po aq të guximshme sa e jotja.

Atë Qiellor Zot, bëjeni këtë ditë dhe çdo ditë pune më të mirën, më hiqni nga dora juaj.
Amen. "

Ekzistojnë mjedise pune ose sfida të reja pune, që padyshim që kërkojnë ndihmë shtesë në lutje.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për ofertat

Kërko gjithçka shkon mirë në punë Ashtë një lutje që ajo mund të bëhet çdo ditë, para se të dilte nga shtëpia.

Një traditë e mirë që mund të zbatojmë në shtëpi është të lutemi një lutje në ditë para se të lëmë të gjithë në shtëpi në mëngjes.

Në këtë mënyrë ne i ndihmojmë të vegjlit ose ata që janë të dobët në besim të besojnë më shumë në fuqinë e lutjes. 

Lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë në një provë

"Gjykatësi i bekuar, bir i Merjemes, nuk mund të jetë i verbuar nga trupi im ose nga gjaku im. Kudo ku shkoj, duart tuaja më mbajnë.

Ata që duan të më shohin keq kanë sy dhe nuk më shohin, nëse kanë armë nuk më lëndojnë, dhe me padrejtësi nuk më udhëheqin.

Tani, unë jam mbështjellë me petkun që ishte mbuluar me Jezusin, që të mos mund të lëndohem ose të vritem dhe nuk do t'i nënshtrohem humbjes së burgut. Nga kryqëzimi i Atit, Birit dhe Frymës së Shenjtë.

Amen. "

Përballja e një procesi gjyqësor është një kohë me shumë vëmendje dhe shqetësim në të cilën një lutje që gjithçka të shkojë mirë mund të jetë shumë e dobishme.

Të jemi në gjendje të kanalizoni energjitë negative dhe të jeni në gjendje t’i përshtatni ato pozitive në një mjedis ku gjithçka që thuhet dhe bëhet merret parasysh në nivele ekstreme, mund të jetë shpëtimi ynë i vetëm.

Ju mund të luteni para dhe gjatë gjykimiShtë një akt që do të na ndihmojë të mbajmë paqen dhe të marrim vendime të mira. 

Lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë në një operacion

Oh Jezus, Ti je Fjala e vërtetë, Ti je Jeta, Drita, Ti je rruga jonë, Jezusi, Zoti im i dashur, i cili tha: "Kërkoni dhe do t'ju jepet, kërkoni dhe do të gjeni, trokitni dhe do t'ju hapet", për ndërmjetësimin e Marisë, Nënës Sate të Bekuar, e thërras, kërkoj, të kërkoj me gjithë shpresë që të më japësh atë që më duhet urgjentisht: (Thuaj atë që dëshiron të arrish). Lutuni tre Etërit tanë, tre përshëndetje Mary dhe tre Lavdi. 

O Jezus, Ti je Biri i Zotit të gjallë, Ti je dëshmitari besnik i Zotit në botaJu jeni Zoti me ne, Jezusi Zoti i Lordëve, i cili tha "Çfarëdo që të kërkoni Atin në Emrin Tim, ai do t'ju japë" përmes ndërmjetësimit të Marisë, Nënës Tuaj të Bekuar, unë përulësisht dhe me gjithë zemrën time i lutem me një besim të pamasë Tuaj Ati në emrin tënd që më jep këtë favor që është shumë e vështirë për mua ta marr me mjetet e mia të dobëta: (Përsëriteni me shumë shpresë atë që dëshironi të merrni). Lutuni tre Etërit tanë, tre përshëndetje Mary dhe tre Lavdi. 

Oh Jezus, Ti je Biri i Marisë, Ti je pushtuesi i së keqes dhe vdekjaJu jeni fillimi dhe mbarimi, Jezusi Mbreti i Mbretërve, i cili tha: "Qielli dhe Toka do të kalojnë, por fjala ime nuk do të kalojë" përmes ndërmjetësimit të Marisë, Nënës Sate të Bekuar, unë ndiej besim të plotë se lutja ime e dëshpëruar do të jepet: (Thuaj kërkesën përsëri me një përkushtim të pamasë).

https://www.colombia.com

Para se të hyni në sallën e operacionit gjithmonë ekziston frika se mos dihet se çfarë mund të ndodhë, kjo është arsyeja pse bërja e një lutje në mënyrë që operacioni dhe i gjithë procesi të jetë i mirë është thelbësore.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për të qetësuar dhe qetësuar një person

Më e rekomanduara është bëni këtë lutje me pacientin përpara se të hyni në sallën e operacionit, duhet të pyesni pozitivisht dhe të jeni të drejtpërdrejtë me ato që duam të shohim.

Në fund, është mirë të falënderojmë, në këtë mënyrë barten energji të mira që janë të rëndësishme në të gjitha proceset shëndetësore.

Sa zgjat namazi në punë?

Lutjet nuk kanë kohë të përcaktuara.

Normalisht, në varësi të situatës, mund të zgjasë disa minuta ose edhe disa orë në punë.

Gjëja e rëndësishme është që të jeni të sigurt që do të vraponi mirë.

Në këtë mënyrë, lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë në punë, gjykimi dhe funksionimi do të funksionojnë shpejt dhe efektive.

Shko me Zotin.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt