Lutja për San Marcos de León

Lutja për San Marcos de León. Të gjitha lutjet janë të fuqishme, por lutje për shenjtërore shenjën e leonit të zbutesh, për dashuri, punë dhe përmendje është e veçantë pasi Shën Marku ishte afër Jezusit kur ishte këtu në tokë.

Ungjilli i Shën Markut është më i rëndësishmi pasi ka versionin e mendjes së një fëmije, siç ishte Marcos në atë kohë, që e bën atë një version të pafajshëm dhe plot të vërteta që arrijnë të ndikojnë tek të gjithë ata që ecin nëpër letra. 

Ungjilli i Shën Markut është më i rëndësishmi pasi ka versionin e mendjes së një fëmije, siç ishte Marcos në atë kohë, që e bën atë një version të pafajshëm dhe plot të vërteta që arrijnë të ndikojnë tek të gjithë ata që ecin nëpër letra. 

Sot, San Marcos është bërë një lidhje efektive për të kërkuar Zotin për të gjitha kërkesat e fuqishme, pavarësisht se sa e vështirë mund të jetë mrekullia e pritur.

Shën Marku, mik i Jezusit, bëhet miq me të gjithë ata që mbajnë një nevojë në zemrën e tyre dhe që kanë nevojë për diçka të bërë në favor të tyre nga parajsa. 

A funksionojnë lutjet drejt Shën Markut të Leon? 

Lutja për San Marcos de León

San Marcos de León ishte gjithmonë pranë Jezu Krishtit, kështu që i kërkoi që të ishte i efektshëm, sepse ai ndërhyn për ne para mikut të tij.

Lutjet ato duhet të bëhen nga thellësia e shpirtit y me gjithë sinqeritetin e mundshëm, mos harroni se ne po kërkojmë një mrekulli ose një situatë që të zgjidhet, kjo është arsyeja pse ju duhet të pyesni qartë se çfarë është e nevojshme.

Me lutjen drejt Shën Markut të Leon është i njëjti. Isshtë besim i nevojshëm.

Shën Marosi e di se çfarë është të shohësh të vdes shoku i tij, ai e di se çfarë është të predikosh fjalën e Zotit kur ai përndiqet, ai vuajti ankth dhe pikëllim, frikë nga e panjohura dhe të gjitha vuajtjet që mund të vuajnë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Gaspar de Bonoan

Kjo është arsyeja pse Kur bëni një kërkesë, ai nuk kërkon shumë kohë për t'iu përgjigjur, sepse ai e di se çfarë mund të vuajë këtu në tokë dhe tani është aleati ynë në parajsë. 

Fuqia e tij është e pafund, mrekullitë e tij të panumërta. Ka mijëra njerëz që mund të dëshmojnë për fuqinë e tyre, kjo është arsyeja pse lutjet San Marcos de León janë efektive.

Lutja ndaj Shën Markut të Leon për të zbutur një person 

San Marcos de León ju që bartët fjalën e Krishtit për të bota degjo lutjen time

Fuqia dhe vendosmëria juaj arrijnë drejtësinë dhe armiqtë e mi bien të mundur para San Marcos të mirë, me forca i një Luani dhe fuqia e tij e sundimit i bën njerëzit që synojnë të më bëjnë keq të gjunjëzohen para Zotit dhe të ndryshojnë mendjen e tyre.

Ndërmjetëso për mua ti që dhashë jetën tënde për ta bërë të njohur fjalën e Zotit Më të Lartë dhe dëgjo kërkesën time ...

(Ne bëjmë kërkesën)

Unë nuk dua të keqen e askujt me të, vetëm t'i zbus ata që më kanë bërë dhe të më dëmtojnë, në mënyrë që të kthehen tek unë në një mënyrë të butë dhe të mirë.

Le ta dua triumfin mbi të keqen dhe jeta ime të jetë një strehë paqeje.Të gjitha këto i kërkoj në emër të Jezu Krishtit, Zotit tonë dhe ju lutem t'ju lutemi të dëgjoni lutjen time të dëshpëruar.

Amen.

Lutjet mund të bëhen për çfarëdo arsye dhe asnjë nuk është egoiste dhe as më shumë e as më pak e rëndësishme se një tjetër.

Të gjithë njerëzit kalojnë nevoja dhe ne duhet të ndërmjetësojmë përpara parajsës për të marrë atë që na nevojitet.

El kërko të zbutesh  Një person është, shumë herë, një gjë e jetës ose vdekjes.

Mund të aplikohet në shumë mënyra, si p.sh. ne pune, shtepia, me një të afërm o mik amor.

Me këtë lutje mos kërkoni që të detyroni ose të paraqisni vullnetin e njerëzve të tjerë, por të jeni në gjendje të bindni pak, në mënyrë që të arrini një qëllim që do të jetë i kënaqshëm për të gjitha palët e përfshira.

Lutja e San Marcos de León për dashuri të pamundur

Bekuar Shën Marku i Leon, ju që e bëni të pamundur gjithçka, që i zbutni dragoin dhe luanin. Bëni (emrin e personit) vëreni ndjenjat, dashurinë time, sakrificën time.

Unë ju përgjëroj që zemra juaj mosmirënjohëse të infektohet nga flakët pasionante të dashurisë. Kur zgjoheni nga letargjia juaj, dua që ju të mendoni për mua.

Oh, San Marcos de León, ju që lëshuat dhe arritët të çarmatosni bishën më të fuqishme, kështu që ju kërkoj nga ju që le ta shtrydhni moj vëmendje për mua, ejani, ejani, askush të mos ju ndalojë, le të mia shtigjet e dashurisë kryqëzohen me tuajat, që më doni me të njëjtën forcë që ju dua dhe ju adhuroj.

Për mendimet që janë në (emri i personit) unë vij te ju, Shën Marku, në mënyrë që në ëndrrat dhe ëndrrat tuaja të jeni në emrin e Zotit dhe përmes meje, dashuria juaj të drejtohet drejt zemrës sime, mund të jem në mendimet tuaja .

Më ndihmo ta shëroj këtë zemër të prekur nga indiferenca jote dhe bëj që të gjitha vuajtjet e mia të shndërrohen në dashuri të ndërsjellë.

Amen.

Gjithmonë është e nevojshme të falni një lutje San Marcos de León për dashuri.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për San Ramón Nonato

Dashuria është një nga arsyet që e bën njerëzimin në tërësi të jetë në komunikim të vazhdueshëm me parajsën.

nëse të mos kthehet në përgjigje ose që disa vështirësi po kalojnë me çiftin lutje për dashuri San Marcos de León janë të fuqishëm.

Në këtë lloj kërkesash duhet të flitet me sinqeritet të plotë. Mos harroni se ne po flasim me dikë që vuajti këtu në këtë tokë të gjitha këto vështirësi dhe kjo është arsyeja pse ai do të na kuptojë në mënyrë të përsosur. 

Kur bëni një lutje me dyshim energjitë e këqija që lëshohen bëjnë që lutja të mos ngrihet, kjo është arsyeja pse duhet të kërkohet me besim, i bindur se krijuesi Zoti i të gjitha gjërave do të jetë i gatshëm të na ndihmojë, gjë që nuk është e kotë koha kur po investojmë në lutje.

Lutja pa besim është sikur të mos bësh asgjë dhe kur dëshpërohesh për një kërkesë që lidhet me dashurinë, besimi është sekreti që do të ndihmojë që gjithçka të zgjidhet shumë më shpejt. 

Lutja e Shën Markut të Leon për punë 

Ja ku jam, o San Marcos de León, për të të nderuar me përulësi!

Për t'u afruar me ato që keni profesion; Të lavdërosh hirin tënd të pafund.

Si një besimtar i besueshëm, gjithmonë kam shërbyer me dashamirësi të planeve të Perëndisë dhe fryma ime është forcuar me shkrimet e shenjta.

Kjo është arsyeja pse, ungjilltar i dashur, unë ju kërkoj sot të më jepni atë favor për të cilin tashmë e dini ...

(Flisni favorin në lidhje me punën)

Ju e dini që me të unë kërkoj vetëm të mirën për veten time dhe timen dhe dëshiroj vetëm t'i afrohem Zotit. E di që do të dëgjohem sepse ...

Ju jeni vetëm mëshirë.

Amen.

Pyete San Marcos de León për diçka që ka të bëjë me jetën tonë të punës Shtë një qëllim me rëndësi reale.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Gjon Bosko

Vendi ynë i punës është praktikisht shtëpia jonë e dytë pasi ka shumë orë që kalojmë atje, kjo është arsyeja pse shumë herë ka situata në të cilat ne nuk mund të bëjmë asgjë, por të ngremë një lutje me besim për të qenë zgjidhje.

Kjo lutje mund të çojë në një punë në të cilën kemi pritur për ca kohë ose për të zgjidhur ndonjë shqetësim që po pengon punën tonë të rrjedhë siç duhet, çdo kërkesë pune që mund të keni mund të kërkohet nga San Marcos dhe ai do t'ju ndihmojë.

Lutja të vijë të vijë | dashuria

Në emër të Zotit ju thërras, fryma e sundimit Fryma e Shën Kipirit dhe dëshpërimi Don Juan i rrugëve, fryma e John miner Nga rrugët, shtigjet dhe vendet, fryma e katër erërave Fryma e Shën Markut të Leon.

Unë ia bëj këtë lutje San Marcos de Leon, eja, eja, të këshilloj të më ndihmosh të zotëroj pesë shqisat.

Mendimi, gjykimi, dhe vullneti i (emri i personit) Se nuk mund të ha ose të fle, nuk mund të pi apo të ec.

Le mendimet e tij të vendosen vetëm mbi mua derisa nën këmbët e mia ai të ndalet të më bëjë të pendohem dhe të përulur duke më trajtuar me respektin që ne të gjithë meritojmë.

Me 2 ju shoh, me 3 ju lidh, gjaku që unë pi dhe zemrën ju jap sytë e mi duke ju verbuar dhe vullneti im është i juaji Pra, qoftë ai, kështu qoftë!

Amen.

Ne duam ta përfundojmë artikullin tonë me lutjen drejtuar San Marcos de León ejani të vijë për dashuri.

Shtë një lutje shumë e fortë dhe e njohur.

I lutet Shën Markut dhe San cipriano.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt