Lutja e qengjit të butë

Lutja e qengjit të butë. Qengji i vogël ishte kafsha që Perëndia e përdori për të pastruar mëkatet e botës. Kjo është arsyeja pse lutja e qengjit të butë Shtë një veprim besimi i bazuar në shkrimet e shenjta.

Kjo lutje bëhet me qëllime të shumta në varësi të nevojave që keni. 

Sidoqoftë, qëllimi më i popullarizuar është që të zbutet dikush pasi qengji është një simbol i butësisë.

Ajo përfaqësohet nga figura karakteristike e kafshës që, e shtrirë në bark, pasqyron paqen e qenies së saj.

Kur kërkohet, bëhet referencë për këtë karakteristikë, veçanërisht për të kërkuar që ky të jetë personi për të cilin po lutemi.

Lutja e qengjit të butë

Lutja e qengjit të butë

Edhe pse qengji i butë përfaqësohet nga një kafshë, kjo është një imazh i shenjtë, i përdorur nga besimtarët për të drejtuar lutjet e tyre.

Referenca i bëhet qengjit të shenjtë në Bibël, konkretisht në libër ungjilli Sipas Shën Gjonit, prandaj nuk është asgjë e çuditshme për doktrinën e krishterë.

Duket me një atmosferë që është mbi kokën tuaj se simbolizon shenjtërinë; ai mban një kryq që simbolizon sakrificën që ai bëri për shpëtimin e njerëzimit dhe, po kështu, një flamur i bardhë shfaqet si një simbol i paqes që mund të shihet në sfond.

Shtë një pikturë që përcjell qetësi, paqe dhe butësi.

Lutja e qengjit të butë për të dashurin 

Unë ju bëj juve (emri i personit që dëshironi të njolloseni) në emër të Jezusit, Marisë dhe Jozefit.

Me këto fjalë unë përsëri ju vë në mendje… në mënyrë që të vini tek unë si një qengj zemërbutë dhe plot dashuri dhe vëmendje ndaj meje, krijesë e Zotit, unë ju kërkoj që ju të mendoni vetëm për mua dhe ta bëni atë plot dashuri.

Unë ... (emri yt) të vë në mend, burri im (ose gruaja).

Në emër të frymës së sundimit, unë ... dominoj pesë shqisat tuaja, gjykimin tuaj, mendimin tuaj dhe vullnetin tuaj: në mënyrë që ju ... të mbeteni të dominuar-a, të qëndroni zemërbutë në këmbët e mia dhe plotësisht të lidhur me mua, të dyja në e tashmja si në të ardhmen.

Se kur e shoh atë… (ose ajo) më sheh mua. Kur unë ... e dëgjon atë ai ... (ose ajo) më dëgjon mua. Kur unë ... e shikoj ai ai ... (ose ajo) më shikon mua. Kur unë ... e prek ai ai ... (ose ajo) më prek mua.

Dhe kur unë ... psherëtimë ai ... (ose ajo) psherëtin.

Kështu që pesë shqisat e tua, mendja, ndjenja dhe zemra, do të jenë të lidhura për mua përgjithmonë në të njëjtin mendim. Për Zotin e kërkoj dhe për vetë natyrën e kërkoj. Amen.

Kur një qengj i butë i lutet të dashurit, butësia e tij bëhet fuqi sepse askush më mirë se ai të na ndihmojë të ruajmë paqen që shpesh humbasim për shkak të situatave që nuk mund t'i kontrollojmë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për vdekjen e shenjtë për dashurinë e pamundur

Në dashuri, shumica e këtyre situatave të ndërlikuara ndodhin.

I dashuri mund të qëndrojë të sillesh në atë mënyrë që nuk është e zakonshme y që vjedh paqen e mendjes sonë. Lutja është e fuqishme dhe në këto situata mund ta shfrytëzojmë.

Energjitë e këqija gjithashtu ikin nga një shtëpi ku qengji është gjithmonë i pranishëm në lutjet e përditshme dhe nëse është me të gjithë familjen, atëherë është shumë më mirë.

Lutja qengji i butë për të zbutur, dominuar dhe lidhur 

Fito, fito, fito.

Jezu Krishti është tejkalimi. Ashtu siç është e vërteta e madhe, unë fitoj ……. zemra e ……., po aq e përulur sa qengji më vin në këmbë, ndërsa Jezu Krishti shkoi te kryqi.

Qengj i vogël zemërbutë që jeni mbi altar, mundi armiqtë e mi që janë kundër meje; zemra ime mund të mishërohet në të, ashtu siç u mishërua Jezu Krishti dhe dërgoi Shën Llazarin, vdekja Ai pushtoi, pasi unë kam për ta mposhtur këtë armik tradhtar ... Me dy të shikoj, me tre të kap, me gjakun e Jezu Krishtit zemra ime do të të thyejë.

Unë shoh që armiku im ka ardhur duke u verbuar dhe me krahë të padobishëm.

Gjaku i Jezu Krishtit më kërkon dhe nuk do ta jap. Unë po ju pyes, o Zot i madh, që të më çosh në ……., Që ta sjellësh atë tek unë, u dorëzua në këmbët e mia, i mposhtur dhe i dekurajuar: ke forcën ta kapërceni atë.

Nëse diçka djalli provo kundër meje, po a Drejtësia ai largohet, nuk do të fitojë; nëse ai vendos mbrojtës, të gjithë do të refuzojnë. Jezu Krisht, do të jesh me mua si një qengj dhe kur të shikosh praninë time, të gjithë do të bien të fikët.

Amen.

Kjo lutje e butë qengji e vogël për të zbutur, dominuar dhe lidhur është shumë e fuqishme!

Mund t'ju interesojë:  Lutja për biznes

Kjo lutje duhet të bëhet me përgjegjësi të plotë larg nesh mendimet e liga dhe emocionet egoiste.

Të kërkosh të jesh në gjendje të dominosh dhe ta lidhësh një person nuk është një akt egoizmi, por i dashurisë sepse shumë herë idetë e personit tjetër nuk janë të qarta dhe është këtu që kjo lutje të bëhet arma jonë e vetme dhe më e fuqishme. 

Përveç kësaj, vlen vetëm për çiftin, por për çdo situatë tjetër ku duhet të marrim kontrollin në mënyrë që gjërat të mos dalin jashtë kontrollit.

Sidoqoftë, përbërësi më i fuqishëm në këtë apo në të gjitha lutjet e tjera është besimi me të cilin bëhen, nuk ka lutje që bëhet me besim që nuk merr përgjigje.

Për të dominuar armiqtë 

Lavdi e lavdishme e vogël qengji që gjen në altar, më ndihmo të mbizotëroj dhe të kapërcej të gjithë armiqtë që janë kundër meje, që mishërojnë me forcë zemrën time në të, si mishërim të dashurin tonë Jezu Krishtin, si urdhër për Shën Llazarin që kapërceu, si dëshirë Unë e kapërcej armikun tim tradhtar, në këtë moment të shenjtë që po ju shikoj, ju kap dhe ju lidh, dhe për gjakun e derdhur nga Zoti ynë Jezu Krisht, zemra e tij u prish.

Ati im i dashur, Biri dhe Fryma e Shenjtë, Ju që jeni një Perëndi i vërtetë, lejoni që armiku im të vijë te nënshtrimi im dhe i qetë, ashtu si djali juaj më i dashur shkoi në pemë.

Unë shoh që armiku im po vjen, me krahët e tij të dobët dhe të verbruar, dhe nëse ai më kërkon nga gjaku juaj i bekuar, nuk do t'i jap kurrë atij.

Unë ju kërkoj nga zotëria im i madh të vini tek unë, me pendim dhe u dorëzova në këmbët e mia, të mbizotëruar, të mposhtur dhe të zbutur, në mënyrë që ta mposhtni atë përmes forcës tuaj të madhe.

Nëse armiku im vjen për të provuar diçka kundër meje, mbizotëroni zotin tim dhe mos e lejo atë, nëse ai dëshiron të më marrë para drejtësisë, mohoje atë çdo mbrojtës që mund të kishte. Jezu Krishti im më i dashur, si qengji do të jesh në mua, sepse kur armiku im të shikojë praninë time, të gjitha të këqijat që më dëshirojnë, i kthehen atij.

Amen.

Nëse doni të dominoni armiqtë, kjo është lutja e saktë e qengjit të butë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për punë

Do gjë që na vjedh paqen, që na shqetëson, na bën të dëshpërohemi ose na bën të ndihemi të pasigurt janë situata kur kjo lutje mund të na bëjë të rimarrim kontrollin e shqisave tona dhe paqen tonë të brendshme. 

Të kesh zotërim mbi situatat që mund të lindin me të gjithë ata që kanë deklaruar veten armiq tanë, mund të bëjnë shumë ndryshime në rezultatet e atyre situatave.

Ata mund të jenë armiqtë tanë ose një anëtar i familjes.Kjo lutje e fuqishme do të na ndihmojë të mbajmë gjërat në paqe për veten tonë dhe për të gjithë.

Sido që të jetë situata.

Në të njëjtën mënyrë, të gjitha ato ndikime negative që armiqtë tanë hedhin përmes urrejtjes dhe pakënaqësisë do të mbahen larg ambientit tonë.

Pastrimi i shtëpive dhe bizneseve nga çdo ndikim i keq është thelbësore për mbajtjen e kontrollit mbi ngjarjet dhe vendimet që sillen rreth armiqve tanë.

Lutja e qengjit të butë për shefin

Nëse doni të qetësoni dhe zbutni shefin tuaj, ju mund të luteni çdo fjali më lart. Thjesht duhet të zëvendësoni emrin tuaj.

Shefat tanë ndonjëherë mund ta bëjnë jetën tonë pak të komplikuar.

Në shumicën e rasteve, largimi nga puna nuk është një opsion që duhet të merret parasysh dhe në këto raste rekomandohet ta bëni këtë lutje në mënyrë që të zbusim shefin tonë dhe kështu të zvogëlojmë presionin e punës.

Këto situata të punës zakonisht ndjehen në shtëpi dhe në të gjitha mjediset ku jemi dhe është e nevojshme që të çlirohemi nga këto dridhje të këqija para se të shkaktojnë ndonjë dëm tek dikush i afërt.

Besimi, përgjegjësia dhe mbi të gjitha synimet e mira duhet të jenë motori ynë për të bërë ndonjë lutje sepse vetëm atëherë do të marrim përgjigjen që na nevojitet. 

A mund t'i them të gjitha lutjet?

Ju mund dhe duhet të luteni të gjitha lutjet.

Gjëja e rëndësishme është ajo lutja e qengjit të butë është lutur me shumë besim dhe me shumë besim brenda zemrës së tij.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt