Lutja e gjakut të Krishtit

Lutja e gjakut të Krishtit. Ndër të gjithë elementët që kemi në Kishën Katolike, gjaku i Krishtit është një nga më të fuqishmit dhe kjo është arsyeja pse ekziston lutje gjaku i Krishtit.

Shtë një element që është akoma i gjallë edhe sot e kësaj dite sepse është akoma në duart e plagosura të Jezusit të ringjallur. Besimi ynë e mban të gjallë imazhin e Jezusit në kryqin ku gjaku i tij rrjedh për dashurinë e njerëzimit.

Farëdo kërkese që kemi, besojmë se gjaku i fuqishëm i Krishtit ka fuqi të mjaftueshme për të na dhënë atë që ne po kërkojmë.

Lutja mund të bëhet kudo dhe gjithçka që duhet është të kemi besimin se mrekullia na është dhënë.

A është e fuqishme lutja e gjakut të Krishtit?

Lutja e gjakut të Krishtit

Të gjitha lutjet drejtuar Zotit janë të fuqishme.

Nëse luteni me besim do të keni gjithçka që ju kërkoni.

Kini besim dhe besoni në fuqitë e Zotit tonë Jezu Krisht.

Lutja me gjak e Krishtit për fëmijët 

O babai im, unë vij të të lutem dhe të lutem që të dëgjosh zërin tim, jam i dëshpëruar, ndërmjetësoj që djali im të largohet nga shoqëria e keqe dhe të mos bjerë në konsumimin e drogës, alkoolit, ai bashkohet përsëri shkollë, të kërkoj me gjithë zemër për fuqinë e gjakut të Jezu Krishtit, Zot bëje përsëri një njeri me të mirë.

Zoti, Ati Qiellor, pastroje shpirtin e djalit tonë, pastroje atë nga e keqja, urrejtja, pakënaqësia, frika, ankthi, vetmia, trishtimi dhe dhimbja ... përmes gjakut tuaj, ju kërkojmë që ta shndërroni atë në një qenie që i do të tjerët , i gëzuar, i qetë, i sjellshëm, pa frikë, që transmeton dashurinë, pa ankth, myk shpirtin mbrojeni atë me gjakun tuaj të çmuar.

Zoti i mëshirshëm, ju që dini gjithçka, shihni gjithçka, na jep mençuri sepse ne jemi prindër që jemi dhe duam të jemi më të mirë, më ndihmoni të bëj mirëkuptim me ta, ne e dimë sa vjeç jeni dhe kur janë më të shqetësuar dhe / ose rebel.

Oh, gjaku i bekuar i Jezu Krishtit derdhi Jezusin, mbi djalin tonë, gjakun tuaj të bekuar dhe të pastruar, në mënyrë që t'i jepte forcë.

Ju pyes nga thellësitë e qenies time.

Amen.

Ju mund të luteni lutjen e gjakut të Krishtit për fëmijët me fëmijën tuaj.

Fëmijët me gjënë më të bukur që mund të na kishte ndodhur. ata janë frutat e dashurisë sonë dhe i pranojmë në këtë botë plot gëzim me besim se gjithçka do të funksionojë për ta në jetë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja e Gjykatësit të Drejtë

Por ka raste kur ne si prindër jetojmë përvoja jo të këndshme dhe kjo është kur Gjaku mund Krishti Ajo bëhet shpresa jonë e vetme.

Kërkimi i fëmijëve tanë është akti më i guximshëm i dashurisë që mund të bëjmë.

Lutja e gjakut të Krishtit për raste të vështira 

O Gjak i bekuar i Jezu Krishtit, i papërlyer, gjaku njerëzor dhe hyjnor, më lani, më pastroni, më falni, më plotësoni me praninë tuaj; Pastrimi i gjakut që ju jep forcë, ju adhuroj në prezencën tuaj Eukaristike në Altar, besoj në fuqinë dhe ëmbëlsinë tuaj, ju besoj që të më ruani nga çdo e keqe dhe ju kërkoj nga thellësitë e qenies time: depërtoni në shpirtin tim dhe Pastroje, mbush zemrën time dhe ndez atë.

Gjaku i çmuar i derdhur në Kryq dhe duke gërmuar në Zemrën e Shenjtë të Jezusit, ju adhuroj dhe ju ofroj në homazhe lavdërimet dhe dashurinë time, dhe ju falënderoj Zotin Gjakun Tuaj dhe Jetën Tuaj pasi që falë Atyre njerëzve ne kemi shpëtuar dhe kemi marrë mbrojtje përpara Gjithçka e keqe përreth nesh.

O Jezus, që më ka dhënë dhuratën e çmuar të gjakut tënd dhe në Kalvarin, me guxim dhe dorëzim bujar, më pastrove nga të gjitha njollat ​​dhe derdhur çmimin e shëlbimit tim; O Krisht Jezus, i cili në altar është jeta ime, ti ma komunikon jetën, ti je burimi i të gjitha hireve të njohura dhe dhurata e madhe e Zotit për fëmijët e tij, ti je prova dhe premtimi i Dashurisë së Përjetshme për ne.

Unë i vlerësoj të gjitha mundësitë në të cilat jam ruajtur dhe mbrojtur me forcën dhe fuqinë tuaj, e cila më mbështet në sigurinë e të kuptuarit absolut të dobësive të mia, të cenueshmërisë sime dhe aftësisë suaj për të më mbrojtur nga e keqja që më rrethon, të harresat e djallit që na veshin gjithmonë përtej forcave dhe mundësive tona.

Faleminderit që jeni një Gjak Mbretëror që çliron jetën tonë nga errësira dhe nga instrumentet e së keqes që shpesh vijnë për të na dëmtuar.

Amen.

Gjaku i Krishtit rrodhi në momentin në të cilin dha jetën e tij për dashurinë e njerëzimit dhe në të fuqia e Zotit është e përqendruar për të na dhënë mrekullitë që na duhen.

Mund të jenë kërkesa të vështira. Mrekulli të vërteta ku vetëm një fuqi e mbinatyrshme mund të veprojë dhe që mund të jetë fuqia e Gjakut të Krishtit.

Kjo lutje mund të bëhet me familjen ose një mik, gjëja e rëndësishme është të dimë se duhet të besojmë, kjo është ajo që garanton se lutja është e efektshme. 

Lutja për gjakun e Krishtit për të dëbuar problemet 

Problemet, në shumicën e rasteve, qëndrojnë brenda nesh dhe ju dëmtojnë. Ne i kalojmë netët pa gjumë vetëm duke menduar për situatën problematike që kemi dhe kjo na sjell pasoja fizike që janë shumë të bezdisshme. 

Të jesh i aftë të dëbosh problemet jashtë nesh, nga shtëpitë tona dhe madje edhe jashtë të afërmit tanë është një veprim i domosdoshëm dhe në këtë fuqia e Gjakut të Krishtit mund të na ndihmojë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për një nënë të ndjerë

Lutuni me këtë kërkesë specifike dhe besoni se përgjigjja e Zotit është në rrugën e saj.

E mbrojtjes me gjakun e Krishtit

Zoti Jezus, në emrin tënd dhe me fuqinë e gjakut tënd të çmuar ne vulosim çdo person, fakte ose ngjarje përmes të cilave armiku dëshiron të na dëmtojë.

Me Fuqinë e Gjakut të Jezusit ne vulosim të gjitha fuqitë shkatërruese në ajër, në tokë, në ujë, në zjarr, nën tokë, në forcat satanike të natyrës, në thellësitë e ferrit dhe në bota në të cilën do të lëvizim sot.

Me fuqinë e gjakut të Jezusit ne thyejmë çdo ndërhyrje dhe veprim të së keqes.

Ne i kërkojmë Jezusit të dërgojë Virgjëreshën e Bekuar në shtëpitë dhe vendet e punës të shoqëruara nga Shën Michael, Shën Gabrieli, Shën Raphael dhe të gjithë oborrin e tij të Santos Anxheles.

Me Fuqinë e Gjakut të Jezusit ne vulosim shtëpinë tonë, të gjithë ata që banojnë në të (emërtoni secilin prej tyre), njerëzit që Zoti do t'i dërgojë asaj, si dhe ushqimin dhe mallrat që Ai me bujari na dërgon për mbështetje

Me fuqinë e gjakut të Jezusit ne vulosim tokën, dyert, dritaret, objektet, muret dhe dyshemetë, ajrin që thithim dhe me besim vendosim një rreth të Gjakut të Tij rreth gjithë familjes sonë.

Me Fuqinë e gjakut të Jezusit ne vulosim vendet ku do të jemi sot, dhe njerëzit, kompanitë ose institucionet me të cilët do të merremi me të (emëroni secilën prej tyre).

Me fuqinë e gjakut të Jezusit ne vulosim punën tonë materiale dhe shpirtërore, bizneset e të gjithë familjes sonë, dhe automjetet, rrugët, ajrat, rrugët dhe çdo mjet transporti që ne do të përdorim.

Me Gjakun Tuaj të çmuar ne vulosim aktet, mendjet dhe zemrat e të gjithë banorëve dhe udhëheqësve të Atdheut tonë, në mënyrë që në fund të mbretërojë paqja dhe zemra juaj.

Ne ju falënderojmë Zotin për gjakun dhe jetën tuaj, sepse falë tyre ne kemi shpëtuar dhe jemi të ruajtur nga çdo e keqe.

Amen.

Gloria TV

Kjo lutje mbrojtjeje me Gjakun e Krishtit është shumë e fortë!

Mund të kërkojmë që gjaku i fuqishëm i Krishtit të na mbulojë si një mbrojtje rreth nesh, në mënyrë që e keqja të mos na prekë. As ne, as bebet tona, as ndonjë nga familjarët dhe miqtë tanë.

Siç ndodhi në testament i ri që spërkati gjak në faqet e shtëpive si një simbol i mbrojtjes, gjithashtu me besim ne bëjmë sot duke kërkuar që gjaku i Krishtit posedohet në hyrjet e shtëpive tona dhe për ne dhe na mbro nga çdo e keqe.  

Mund t'ju interesojë:  Lutja e bekimit

Lutja për çdo ditë

Zoti im, më ndihmo, o Zot, nxito të më ndihmosh.

Unë kërkoj mbrojtjen e fuqishme të gjakut të çmuar të Shëlbimit të Krishtit, Mbretit të universit dhe Mbretit të mbretërve.

Në emër të Zotit Ati, në emër të Zotit Biri dhe në emër të Zotit Fryma e Shenjtë: me Fuqinë e Gjakut të Jezu Krishtit Zot, unë vulos dhe mbroj, mbroj dhe vulos, ndërgjegjen time, të pandërgjegjshme, nënndërgjegjeshëm, arsyen time, zemra ime, ndjenjat, shqisat, qenia ime fizike, qenia ime mendore, qenia ime materiale dhe qenia ime shpirterore.

Zoti im, më ndihmo, o Zot, nxito të më ndihmosh.

Everythingdo gjë që unë jam, gjithçka që kam, gjithçka që mundem, gjithçka që di dhe gjithçka që dua, vuloset dhe mbrohet me fuqinë e gjakut të Jezu Krishtit, Zotit. Zoti im, më ndihmo, Zot, nxito të më ndihmosh.

Unë vulos të kaluarën time, të tashmen time dhe të ardhmen time, unë vulos planet, qëllimet, ëndrrat, iluzionet, gjithçka që unë ndërmarr, gjithçka që unë filloj, gjithçka që unë filloj, gjithçka që mendoj dhe bëj, është i mbyllur mirë dhe i mbrojtur me fuqinë e gjakut të Jezu Krishtit Zoti. Zoti im, më ndihmo, Zot, nxito të më ndihmosh.

Unë vulos personin tim, familjen time, pronat e mia, shtëpinë time, punën time, biznesin tim, pemën time familjare, para dhe pas, gjithçka është vulosur dhe mbrojtur, me Fuqinë e Gjakut të Jezu Krishtit Zot.

Zoti im, më ndihmo, o Zot, nxito të më ndihmosh.

Unë fshihem në plagën e Anës së plagosur të Jezusit, fshihem në Zemrën e Papërlyer të Virgjëreshës së Bekuar, kështu që asgjë dhe askush nuk mund të ndikojë tek unë me ligësinë e tyre, fjalët e tyre të këqija dhe veprat, me dëshirat e tyre të këqija ose me mashtrimet e tyre, në mënyrë që askush të mos mund të më dëmtojë në jetën time emocionale, në ekonominë time, në shëndetin tim, me sëmundjet e tyre të dërguara, me smirat e tyre, me sytë e tyre të këqij, thashethemet dhe shpifjet, as me magji, magji, magji apo hekse.

Zoti im, më ndihmo, o Zot, nxito të më ndihmosh.

E gjithë qenia ime është e vulosur, gjithçka rreth meje është e vulosur, dhe unë. Unë jam përgjithmonë i mbrojtur me Gjakun Më të Çmuar të Shëlbuesit tonë.

Amen, amen, amen.

Lutuni lutje Gjaku i Krishtit për çdo ditë me besim të madh.

Ky është një zakon që na ndihmon të mbajmë gjallë besimin në familje, si dhe nxit unitetin fizik dhe shpirtëror të secilit anëtar.

Mund të bëhet në mëngjes për të paraqitur ditën e re përpara pranisë së të gjithë Zotit të fuqishëm. Ju mund të bëni sekuenca dënimesh nëntë ditore ose të bëni një lutje spontane. Gjëja e rëndësishme është të mos ndaleni së bërëi.

Ka epoka kur besimi duket shumë i lehtë për t’u thyer dhe është në ato momente kur lutjet ditore fillojnë të japin fryte. Të kërkosh që përmes gjakut të Krishtit, dita jonë të bekohet është e rëndësishme dhe e fuqishme. 

Gjithmonë duke besuar se lutja e Gjakut të Krishtit ka fuqi.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt