Lutja e bekimit

Lutja e bekimit ajo duhet të jetë vazhdimisht në gojën tonë pasi që me të mund të krijojmë si një rrethim rreth nesh ku gjërat pozitive janë ato që mund të hyjnë. 

Fjala e Zotit na shpjegon se bekimet e Zotit nuk shtojnë asnjë trishtim dhe kjo është thelbësore për të përcaktuar se cilat janë bekimet që vijnë nga Zoti dhe cilat jo. Në këtë rast duke bërë këto lutje bekimi ne mund të falënderojmë, bekojmë veten ose një person tjetër dhe të njohim fuqinë e Zotit në jetën tonë. 

Lutja e bekimit

Bekimet janë përfitime që ne të gjithë duam ose duam t'i marrim në çdo kohë në jetën tonë.

Lutja e bekimit

Shumë herë i pranojmë ata vetëm dhe madje pa e kuptuar atë dhe ndonjëherë duhet të kërkojmë ose të luftojmë për ta.Në këtë kuptim, lutja e bekimit bëhet një armë e fuqishme që mund të përdorim në çdo kohë. 

1) Lutja për të marrë të gjitha llojet e bekimeve

"O Zot,
Unë kërkoj nga ju që të më bekoni,
bekoni gjithçka që prekin duart e mia sot,
Bekoni edhe punën time dhe më ndihmoni ta bëj atë si duhet, dhe jo të bëj gabime.
Bekoni të gjithë bashkëpunëtorët e mi;
Baba, bekoftë secilin nga mendimet dhe ndjenjat e mia,
në mënyrë që të mos mendoni ose ndjeheni keq,
kështu që gjithçka brenda meje është vetëm dashuri;
bekoni secilën nga fjalët e mia,
Për të mos thënë gjëra për të cilat më vonë mund të pendohem.
zotëri,
Bekoni çdo sekondë të jetës time,
në mënyrë që me të të mund të marr figurën dhe fjalën tuaj për të gjithë ata që kanë nevojë për të.
Bekomë, Zot, që të jem në figurën dhe ngjashmërinë tënde,
për të sjellë gjëra pozitive për të gjithë njerëzit
që më rrethojnë dhe kështu që të gjithë janë të bekuar nga ju.
Zoti im,
Unë po ju kërkoj që çdo person në zemrën time të bekohet nga ju,
Fryma e Shenjtë dhe Virgjëresha;
Amen. "

Bekime në dashuri, shëndeti, paratë, familjes, punë, biznes, për një anëtar të familjes, për fëmijë dhe madje edhe për të lënë shtëpinë tonë çdo ditë, bekimet janë të nevojshme në të gjitha fushat e jetës sonë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për një nënë të ndjerë

Shtë e rëndësishme që ne të dimë se si të krijojmë një parim familjar ose personal për ta bërë këtë lutje çdo ditë ose edhe një herë në javë. Ne gjithashtu mund t'ua mësojmë fëmijëve dhe familjes tonë dhe në këtë mënyrë të forcojmë besimin e familjes, si dhe të kalojmë kohë cilësore me ta. 

2) Lutja e bekimit të ditës

I bekuar i gjithëfuqishëm Ati,
Ju falënderoj për këtë ditë të re,
që nga lindja e diellit, me zgjimin tim dhe me ecjen time për të,
Unë kam rastin të jem më afër jush, të jem një server më i mirë se sa isha dje.
Ju falënderoj për familjen që më vendosët,
për miqtë e mi që më udhëheqin për mirë
dhe gjithçka që çon në rrugën drejt jush, që përfaqëson diçka pozitive në jetën time.
Lavdi me Frymën tënde të Shenjtë, Zot,
secili nga hapat e mi, të jetë një shembull i zemrës suaj të mirë
për të gjithë ata që gjejnë në rrugë.
Lavdi me Frymën tënde të Shenjtë, Zot,
gjuha ime, buzët dhe zëri im,
në mënyrë që ata të jenë mbrojtës të fjalës suaj dhe transmetues të saj.
Shkruaj gjakun tënd të shenjtë në duart e mia, Zot,
Le të jenë të mbushur me bindjen tuaj hyjnore, në mënyrë që punësimi im të bekohet.
Le të jetë gëzimi juaj që prek zemrën time dhe është zinxhir universal të dini se unë jam shërbëtori juaj besnik,
dhe në atë mënyrë të jetë një instrument i paqes tuaj hyjnore.
Unë vë në duart tuaja gjithçka që jam sot dhe çfarë do të jem,
në mënyrë që të më formësoni imazhin dhe preferencën tuaj,
në një mënyrë të tillë për të qenë i ngjashëm me ju, për hir të popullit tuaj,
dhe kështu që emri yt të mund të përlëvdohet në çdo vend ku kalon.
Unë e kërkoj këtë në emër të Atit, birit dhe Frymës së Shenjtë.
Amen.

Kjo lutje e bekimit të ditës është thjesht e mrekullueshme.

Mund t'ju interesojë:  Lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë

La bekimi i ditës është diçka që duhet ta luftojmë çdo ditë. Në mënyrë ideale, bëjeni atë në mëngjes në mënyrë që të gjithë ditën të bekohet. Disa njerëz zakonisht ndezin një qiri të veçantë për ta bërë këtë lutje, megjithatë mund të bëhet në çdo kohë dhe vend. 

Shembulli i fjalisë Ati ynë që shohim në Bibël, na mëson se duhet ta kërkojmë bukën tonë çdo ditë dhe se buka simbolizon gjithashtu të gjitha bekimet që mund të kërkojmë ose edhe ato që nuk dimë se çfarë kemi nevojë, por që Zoti i di. 

3) Lutjet e bekimeve të Zotit

"Faleminderit Zotit që më dha bekimin e të pasurit edhe një ditë,
Faleminderit sepse sot mund të shoh përsëri sa i madh është krijimi dhe dashuria juaj.
Sot, unë jam një person i lumtur,
me fat dhe mirënjohës që të keni një mundësi të re për të marrë një ditë plot paqe,
Dashuria, mbrojtja dhe më e rëndësishmja, udhëzuesi juaj.
Zot, më jep forcë të kapërcej çdo pengesë që merr në rrugën time,
më bëj të guximshëm dhe të fortë si ti,
Bëni që dashuria juaj të mbulojë tërë jetën time dhe të gjithë ata rreth meje dhe në rrugën time.
Babai qiellor,
Everydo ditë që fillon lutem që të më dëgjoni dhe të përgjigjeni me bujarinë dhe mirësinë tuaj të madhe.
Unë e di se shpirti im ka nevojë për ty çdo ditë, dhe ti më jep të gjitha bekimet.
Në emër të Jezusit,
Amen. "

Të jesh në gjendje të ngremë një lutje bekimi nga Zoti dhe të bekosh emrin e Zotit dhe t’i kërkosh atij të na bekojë duhet të jetë një nga hapat që ne ndërmarrim në lutjet tona devotshme.

Mund t'ju interesojë:  Lutja e gjakut të Krishtit

Bekimet e Zotit priten së pari në fushën shpirtërore dhe pastaj fizikisht Kjo është mënyra se si ne duhet të luftojmë për atë që duam të sigurojmë dhe që vetëm në shpirtëror mund të arrijmë. 

4) Lutja ta falënderojmë Zotin për të gjitha bekimet

Mirënjohja është një vlerë që me kohën dhe kujdeset për hardhinë duket se humbasin por zotëria i mirë në fjalën e tij na thotë se duhet të jemi mirënjohës.

Ka një histori për njërën nga mrekullitë e Jezusit kur shëroi dhjetë lebrozë dhe vetëm një u kthye për të falënderuar, të tjerët thjesht shkuan për të shijuar një jetë me një trup krejtësisht të shëndetshëm, kjo na mëson se sa mirënjohës mund të bëhemi vetëm dhjetë do të kthehen, kjo duhet të jemi ne, gjithmonë mbani në mend falënderimet ndaj Zotit për bekimet që marrim prej tij. 

Thjesht hapja e syve për një ditë të re, marrja frymë dhe të kesh familjen tonë, janë gjëra të vogla që shumë herë harrojmë ta falënderojmë Zotin. Le të mësojmë të jemi mirënjohës dhe të ngremë çdo ditë një lutje falënderimi për të gjitha bekimet që kemi marrë 

A është vërtet e fuqishme kjo lutje bekimi?

Lutja që është e fuqishme është ajo që bëhet me besim sepse është kërkesa e vetme e detyrueshme për të lutjet tona Të dëgjohet.

Nëse pyesim me dyshim ose egoizëm, duke mos besuar se Zoti mund të na japë atë që kërkojmë, kjo është një lutje boshe që nuk do të përmbushë qëllimin e saj. Pa besim është e pamundur të kënaqemi me Perëndinë, mësime të lavdishme që janë në Bibël që duhet të kujtojmë gjithmonë. 

Ju gjithmonë keni shumë besim ndërsa luteni lutjen e bekimit të ditës Zotit dhe për të marrë të gjitha llojet e bekimeve.

Më shumë lutje:

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt