Lutja për Saint Charbel

Lutja për Saint Charbel. Thuhet se Shën Charbel ishte në gjendje t'i jepte shpresë një nëne të re që vuante nga një sëmundje e tmerrshme. Historia na tregon se kjo grua kishte humbur besimin dhe se një ditë një prift e këshilloi që të bënte një lutje për të shenjtëruar karbelën për t'ju ndihmuar në problemin tuaj shëndetësor.

Sidoqoftë, gruaja ishte e bindur që askush nuk i dëgjonte lutjet e saj, në një përpjekje të fundit, tani pothuajse pa forcë, ajo e ngriti këtë lutje dhe mori mrekullinë që kishte pritur aq shumë. 

E fortë, e fuqishme dhe mjeti ynë i vetëm në ato momente kur shpresat duket se zhduken, lutja është gjithçka dhe më shumë.

Lutja për Saint Charbel

Lutja për Saint Charbel

Para se të falim namazin për Shën Charbel duhet të shohim se kush është ky shenjt.

Tregoni historinë që emri i tij ishte Youssef Anton Makhlouf dhe lindi në një qytet në Liban në 1828.

Ai iu përkushtua fesë, ai iu dha asaj trup dhe shpirt dhe ishte i njohur si një maronit dhe kur hyri në një nga këto manastire mori emrin e Charbel dhe në 1859 u shugurua meshtar.

Nga atje Ai vazhdoi jetën e tij plotësisht të përkushtuar për besimin e tij, Një Zot, kisha y lutje. Një predikues i fjalës që ishte edhe një traumatolog. 

Për gjashtëmbëdhjetë vjet ai jetoi në manastirin e San Marón dhe harroi familjen, shtëpinë, miqtë dhe tokën e tij.

Në kohën e vdekjes së tij, disa njerëz thonë se nga varri i tij, i cili ishte vendosur në varrezat e të njëjtit manastir, dolën drita befasuese, një fenomen që mbeti për disa ditë.

Në jetë pata dhuratën e shërimit të dhënë nga Zoti dhe pas vdekjes së tij ai vazhdoi të shëronte njerëzit.

Besimtarët filluan të vizitojnë varrin e tij pasi një ditë kur ai u hoq për shkak të dritave, ata vunë re se lëkura e tij po djersitej dhe nga trupi i tij rridhte gjaku.

Që atëherë ka pasur shumë njerëz që kanë marrë shërimin nga sëmundjet serioze.

Lutja për Saint Charbel për raste të vështira

O shenjt i lavdishëm! Bekuar Shën Chbelbel,
thirrur nga Zoti për të jetuar në vetmi,
u shenjtërua për dashuri vetëm Atij,
dhe kjo me pendesë dhe shtrëngim,
dhe frymëzuar nga drita e Eukaristisë,
e barte kryqin tuaj me durim dhe braktisje,
ndriçoni rrugën tonë me besimin tuaj të pamasë,
dhe me frymën tuaj forconi shpresën tonë.
Shen Barbara bir i dashur i Zotit,
se në hermitage, përveç çdo gjëje në tokë
dhe me varfëri dhe përulësi autentike,
keni përjetuar vuajtjet e trupit dhe shpirtit
për të hyrë në qiell me lavdi,
na mësoni të udhëheqim vështirësitë e jetës
me durim dhe kurajo,
dhe na ruaj nga të gjitha fatkeqësitë
Se ne nuk mund të qëndrojmë
Shën Barbara, shenjtore e mrekullueshme
dhe ndërmjetësi i fuqishëm për të gjithë në nevojë,
Unë vij tek ju me gjithë besimin e zemrës sime
për të kërkuar ndihmën dhe mbrojtjen tuaj në këtë situatë të vështirë,
Ju lutem urgjentisht të më jepni hir
për të cilën kam shumë nevojë sot,
(bëj kërkesën)
Një fjalë nga ju për dashurinë tuaj, Jezusi i Kryqëzuar,
Shpëtimtari dhe Shëlbuesi ynë,
Mjafton që Ai të ketë mëshirë për mua
dhe përgjigjet shpejt në kërkesën time.
Shën Barbara e virtytshme,
ju që e doni aq shumë Eukaristinë e Shenjtë,
që ushqeheshit me Fjalën e Zotit
në Ungjillin e Shenjtë,
se hoqi dorë nga gjithçka
që do t'ju ndajë nga dashuria e Jezusit të Ngjallur
dhe Nënës së tij të Bekuar, Virgjëreshës Mari,
mos na lini pa një zgjidhje të shpejtë,
dhe na ndihmo të njohim gjithnjë e më shumë Jezusin dhe Marinë,
në mënyrë që besimi ynë të rritet,
për t'ju shërbyer më mirë dhe kështu të dëgjoni zërin e Perëndisë,
dhe plotësoni vullnetin e tij dhe jetoni në dashurinë e tij.
Amen.

Nga rasti i parë i njohur i nënës së re që mori mrekullinë e shërimit kur ajo mendoi se nuk kishte shpresë, ky Shenjt është bërë në mrekulli për raste të vështira, ato për të cilat është menduar që ata nuk kanë zgjidhje.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Françeskun de Sales

Mrekullueshëm edhe pas vdekjes së tij, sepse nga trupi i tij buron një substancë vajore, fuqitë shëruese të së cilës janë të mrekullueshme.

Kisha Katolike e ruan këtë lëng dhe njihet si reliket e Sn Charbel, shenjtori i çështjeve të vështira. 

Lutje e mrekullueshme për Saint Charbel për dashuri 

Atë Charbel të dashur, ju që shkëlqeni si një yll i ndritshëm në qiellin e Kishës, ndriçoni rrugën time dhe forconi shpresën time.

Unë kërkoj nga ju hirin e (…) Ndërhyn për mua përpara Zotit të kryqëzuar, të cilin ti e ke adhuruar vazhdimisht. Oh! Shën Charbel, shembulli i durimit dhe heshtjes, ndërhy për mua.

Oh! Zot, Zot, Ti që e ke shenjtëruar Shën Charbelin dhe e ndihmove atë për të mbajtur kryqin e tij, më jep guximin të duroj vështirësitë e jetës, me durim dhe braktisje të vullnetit Tënd të shenjtë, me ndërmjetësimin e Shën Charbel, të jesh hir përgjithmonë

Oh! Babai i dashur San Charbel, ju drejtohem me gjithë besimin e zemrës sime.

Kështu që përmes ndërmjetësimit tënd të fuqishëm para Zotit, ti më jep hirin që të kërkoj prej teje ...

(vendosni porosinë tuaj për dashuri)

Më trego edhe një herë dashurinë tënde.

Oh! Shën Charbel, kopshti i virtyteve, ndërhyni për mua.

Oh! Zoti, Ti që i ke dhënë Shën Charbel hirin që të ngjas me ty, më dhuro për ndihmën tënde, të rritesh në virtytet e krishtera.

Ki mëshirë për mua, kështu që unë mund të të lëvdoj përgjithmonë.

amin

HeraldsChristCR

A ju pëlqeu lutje Për mrekulli për Saint Charbel për dashuri?

Ai hoqi dorë nga dashuria e një çifti, familjes dhe miqve për t'i dhënë vetes një dashuri shumë më të pastër dhe me pasion për Zotin.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Gjonin e Avilës

Kjo është arsyeja pse është bërë edhe Shën Charbel peticione për dashuri, sepse ai më shumë se kushdo e di dashurinë e Zotit që është dashuria më e pastër që ekziston.

Ndihmë  zgjidhin raste të vështira në familje dhe të jetë në gjendje të gjejë dashuri të vërtetë, pa marrë parasysh sa shpresë keni ose nëse të gjitha kanë humbur, ai është ekspert në raste të pamundura.

Lutja e Shën Charbel-it për të sëmurët 

Oh! Shenjt i Veneruar.

Ju, që keni kaluar jetën tuaj në vetmi, në një shkretëtirë të përulur dhe të tërhequr.

Se nuk e keni menduar bota as në gëzimet e tyre.

Se tani jeni ulur në të djathtën e Perëndisë Atë.

Ne ju kërkojmë të ndërhyni për ne, në mënyrë që Ai të zgjasë dorën e tij të bekuar dhe të na ndihmojë. Ndriçoni mendjen. Rritja e besimit tonë.

Fortifikoni vullnetin tonë për të vazhduar lutjet dhe lutjet tona përpara jush dhe të gjithë shenjtorët.

Oh Saint Charbel! Përmes ndërhyrjes suaj të fuqishme, Zoti Atë bën mrekulli dhe kryen mrekulli të mbinatyrshme.

Kjo shëron të sëmurët dhe e kthen arsyen te shqetësimi. Kjo e kthen shikimin te të verbrit dhe lëvizja drejt të paralizuarve.

Perëndia, Ati i Plotfuqishëm, na shiko me mëshirë, na dhuro hiret që ju kërkojmë, për ndërhyrjen e fuqishme të Shën Charbel, (Këtu bëni kërkesën (at)) dhe na ndihmoni të bëjmë mirë dhe të shmangim të keqen.

Ne kërkojmë ndërmjetësimin tuaj në çdo kohë, veçanërisht në orën e vdekjes sonë, Amen.

Ati ynë, Ave Maria dhe Gloria San Charbel lutuni për ne.

amin

Përfitoni nga fuqia e lutjes së mrekullueshme te Shën Charbel për të sëmurët dhe për të kërkuar një favor.

Shën Charbel u rrah dhe pastaj u kanonizua pasi mijëra raste të mrekullueshme në të gjithë botën i atribuohen atij.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për një nënë të ndjerë

Nga mrekullia e tij e parë e njohur ai tregoi se dhurata që i ishte dorëzuar dikur atij nuk e kishte lënë trupin e tij as pas të njëjtit vdekje.

Lutja e Shën Charbel për të sëmurët është e mrekullueshme, kisha katolike ruan dëshmitë e dhjetëra besimtarëve që pretendojnë se kanë marrë një mrekulli nga Shën Charbel dhe çdo ditë ata shtojnë shumë më shumë histori të njerëzve që kanë rigjetur dhe forcuar besimin e tyre sepse e një prej këtyre ngjarjeve të mrekullueshme.

Lutje super e mrekullueshme për punë

'Zoti Jezus, ndërmjetës në të gjitha problemet e vështira, më gjej një punë në të cilën unë plotësoj veten time si një qenie njerëzore dhe që familjes sime nuk i mungon sa duhet në asnjë aspekt të jetës.

Mbajeni atë përkundër rrethanave dhe njerëzve të pafavorshëm.

Se tek ai përparoj gjithmonë duke përmirësuar cilësinë time të jetës dhe duke shijuar shëndet dhe forcë.

Dhe atë ditë për ditë përpiqem të jem i dobishëm për ata që më rrethojnë dhe ju premtoj të shpërndaj përkushtimin tuaj si një shprehje të mirënjohjes sime për favoret tuaja. '

Amen.

Kjo lutje e Shën Charbel për punë është shumë e fuqishme!

Në rastet e lindjes, ju gjithashtu mund të shkoni te ky shenjt që mund të na ndihmojë të zgjidhim situata të komplikuara.

Situata të vështira në jetën e punës mund të bëhen raste në të cilat zgjidhja më e mirë mund të jetë heqja dorë nga puna dhe largimi nga puna.

San Charbel mund të na ndihmojë të dalim nga çdo keqkuptim, të cilat janë shumë të zakonshme në mjediset e punës, pavarësisht shkallës së vështirësisë. 

Lutjet janë të fuqishme dhe në këto raste pune është e këshillueshme që t’i bëni para se të filloni ditën të jepte, në këtë mënyrë vibrat e këqija largohen dhe temperamenti mund të kontrollohet në mënyrë që nëse paraqitet një situatë mund të trajtohet në mënyrën më të mirë .

Më shumë lutje:

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt