Grupet Whatsapp.  Whatsapp Isshtë aplikacioni mobil më i përdorur i mesazheve në të gjithë botën, kjo ka rezultuar në mijëra grupe whatsapp që përdoruesit kanë krijuar që të jenë në gjendje bëj miq dhe flasim në tema të caktuara, pëlqime ose interesa.

Ne kemi përpiluar grupet më të mira Whatsapp në mënyrë që lexuesit tanë të bashkohen me grupe të interesave të tyre.

Ju do të gjeni të gjitha këto në platformë GroupsofWhatsapp.Online:

Grupet WhatsApp: Udhëzuesi i plotë

bashkohuni grupeve whatsappKjo faqe është Udhëzues i plotë për grupet WhatsApp. Këtu do të mësoni gjithçka që duhet të dini bashkohen në grupe dhe marrin pjesë në to duke i zotëruar plotësisht ato. Ju gjithashtu do të gjeni një Lista e plotë me grupet më të mira WhatsApp për t'u bashkuar, të ndara sipas temave. Nëse nuk doni të lexoni këtë udhëzues të plotë dhe dëshironi të filloni të shfletoni listën tonë, ju mund të bëni një kërkim.

 

Gjetësi i grupit Whatsapp

Lidhja në grup

 

Cilat janë grupet WhatsApp?

Grupet WhatsApp janë grupe që çdo përdorues i aplikacionit celular WhatsApp mund të krijojë për të mbajtur biseda midis miqve ose përdoruesve të ndryshëm në një temë të caktuar.

Të gjithë kemi grupe tipike WhatsApp të tilla si grupi i familjes, grupi i miqve të shkollës, grupi i ekipit të futbollit ose grupi i strehuesve të fundjavës b .por me WhatsApp mundeni krijoni grupe për të gjitha llojet e temave dhe lejoni përdoruesit nga kudo në botë të mblidhen për të takuar njerëz, të bëjnë miq dhe të diskutojnë mbi temën e grupit.

Si të bashkoheni në grupet WhatsApp?

Kur dikush krijoni një grup whatsapp, shtoni në grup personat që ai zgjedh në listën e kontakteve që ai dëshiron të marrë pjesë në atë grup. Deri më tani, dikush mund t'ju shtojë në një grup specifik WhatsApp pa ju kërkuar leje, por Whatsapp Tashmë jeni duke punuar në një azhurnim të ri, ku do të duhet të pranoni kërkesën përpara se të shtoheni në një grup të caktuar. grupet më të mira whatsapp Kur një grup është krijuar, administratori i grupit mund të ndajnë lidhjen e aksesit në grup për përdoruesit e rinj për t'u bashkuar me atë grup. Në këtë faqe ju mund të përdorni lidhjet e mijëra grupeve që mund të bashkohen.

 

Whatsapp lidh grupet

Cilat janë lidhjet me grupet WhatsApp?

Lidhjet ose lidhjet e grupeve WhatsApp ato janë (siç jua thashë tashmë), lidhjet që administratorët ndajnë në mënyrë që njerëzit e tjerë të mund të bashkohen në atë grup. Nëse jeni administratori i një grupi whatsapp që keni krijuar në celularin tuaj, mundeni merrni lidhjen nga ai grup për të ftuar njerëz të tjerë me hapat e mëposhtëm:

 1. Futni grupin që keni krijuar.
 2. Klikoni në emrin e grupit në krye.
 3. Klikoni mbi "për të ndarë" në krye.
 4. Zgjidhni opsionin "Ndani lidhjen" ose opsioni "Kopjo lidhjen".

 

Si të krijoni grupe WhatsApp?

Nëse jeni të interesuar krijoni një grup whatsapp, ju mund ta bëni atë duke ndjekur hapat më poshtë:

 1. Klikoni mbi "Krijo grup" në krye të aplikacionit tuaj Whatsapp.
 2. Shtoni pjesëmarrësit e grupit midis kontakteve tuaja dhe klikoni në "duke ndjekur".
 3. Vendosni emrin e grupit dhe një foto për grupin dhe klikoni në "krijo".

Kjo është bërë, ju mund të ndani lidhje ose lidhje e grupit tuaj WhatsApp në GroupsofWhatsapp.Online

 

Si të heshtni grupet WhatsApp?

Ndonjëherë, tingulli i njoftimeve WhatsApp mund të jetë mjaft i bezdisshëm kur vazhdimisht po merrni WhatsApp nga grupe të ndryshme. Kjo ka një zgjidhje të lehtë pasi mundeni Heshtni grupet tuaja WhatsApp.hesht një grup whatsapp, thjesht duhet të:

 1. Hyni në grupin WhatsApp që doni të heshtni.
 2. Klikoni në emrin e grupit në krye.
 3. Zgjidhni opsionin "heshtje".
 4. Zgjidhni një mundësi midis heshtjes "8 orë", "1 javë" o "1 vit".

Një tjetër mënyrë për të hesht një grup Asshtë si më poshtë:

 1. Rrëshqisni gishtin mbi grup për të hequr në të majtë.
 2. Klikoni mbi "plus".
 3. Klikoni mbi "heshtje".
 4. Zgjidhni një mundësi midis heshtjes "8 orë", "1 javë" o "1 vit".

 

Si të lini një grup WhatsApp?

Lini një grup WhatsApp Shtë shumë e thjeshtë. Thjesht duhet të:

 1. Rrëshqisni gishtin mbi grup për të hequr në të majtë.
 2. Klikoni mbi "plus".
 3. Klikoni mbi "Largohu nga grupi".

A mund të lini një grup WhatsApp pa e vërejtur ata?

Nëse doni të lini një grup WhatsApp pa e kuptuar pjesëmarrësit e tjerë në grup, më vjen keq t'ju them se nuk ka asnjë mundësi të tillë për momentin. Kur lini një grup, pjesa tjetër merr një mesazh në atë grup duke informuar se ju keni lënë grupin.

Bashkohuni në grupet WhatsApp

Bashkohuni grupeve Whatsapp në platformën tonë Shtë shumë e thjeshtë.

Ju vetëm duhet të shfletoni kërkimin midis Publikuar grupet WhatsApp, dhe kur të gjeni një grup që doni të bashkoheni, klikoni në "Lidhja e grupit". Do të ridrejtoheni drejtpërdrejt në Whatsapp dhe do t'ju kërkohet të konfirmoni se doni të bashkoheni me këtë grup.

[Bashkohuni në grupet Whatsapp]

 

Lidhja në grup

 

Krijoni lidhje grupi WhatsApp

Nëse nuk e keni gjetur grupi whatsapp ju po kërkoni, ju ftoj ta krijoni vetë dhe ta ndani atë në platformën tonë në mënyrë që pjesëmarrësit e rinj të shtohen. Tani mundesh krijoni një grup WhatsApp dhe publikojeni.