Lini mënjanë hollësinë dhe rrisni pasionin dhe besimin tuaj.

Kuptimi i kartës tarot "Djalli"

Karta Tarot e Djallit shpreh sferën e tabusë - ana e egër e refuzuar kulturore dhe ana e errët që secili prej nesh mbart në nënvetëdijen tonë. Kjo hije është me të vërtetë në qendër të qenies sonë, të cilën nuk mund ta heqim qafe dhe të cilën nuk do të mund të zbutemi kurrë. Nga versionet e tij më të hershme, të cilat përfaqësonin një vampir-demon, Djalli ngjalli frikën se një person mund të "humbasë shpirtin". në duart e forcave të egra dhe të pasionuara.

Imazhi i Djallit që u shfaq në mes të shekullit të XNUMX-të na jep një interpretim më të sofistikuar: atë të "perëndeshës së dhisë së kurrizit", emri ezoterik i së cilës është Baphomet. Rezervuarët vullkanikë të dëshirës dhe pasionit fillestar fuqizojnë përpjekjet tuaja për të kapërcyer presionin e roleve stereotipike dhe për të përjetuar lirinë e vërtetë të shpirtit.

paralajmërim
Lironi frenimet. Lejoni vetveten të shprehë gjithçka që jeni.

Sugjeroni një kurs veprimi që do të harmonizojë atë që dëshironi me atë që është aktualisht e mundur.

LLetra e djallit ju këshillon të tregoni disa guxim. Nuk mund të ketë asgjë për të fituar duke u përpjekur të jeni delikat ose strategjik në këtë situatë. Zbatoni axhendën tuaj, shpreheni me sinqeritet dhe lërini patatinat të bien aty ku munden. Basti juaj më i mirë mund të jetë të shprehni emocionet tuaja të vërteta, duke përfshirë edhe zemërimin.

Pranoni që keni çfarëdo ndjenjash që keni. Edhe pse mund të mos jetë e nevojshme të veproni në ndjenjat tuaja në çdo situatë, përqafimi i fuqisë dhe thellësisë së përvojës suaj të brendshme ju lejon të qëndroni besnikë ndaj vetes.

Etiketuar në: