Ju jeni në një gjendje të hirit të përjetshëm, ku gjithçka është në rregull.

Kuptimi i kartës "Bota"

La Grafiku botëror tregon mençurinë presidenciale që mban jetën në këtë dhe në të gjitha botët. Në shumicën e kuvertave Tarot, është një figurë femërore e cila është bërë imazhi ynë standard i botës. Ajo e ka origjinën nga Tradita hebraike, gnostike dhe alkimike, dhe është gjetur midis qiellit dhe tokës si nëna kozmike e shpirtrave, gruaja e Zotit dhe mbrojtësi ynë i forcave karmike që kemi lëshuar në Tokë në papjekurinë dhe injorancën tonë.

Letra e perëndeshës së Botës na fton në nënshtetësinë kozmike - sapo të kuptojmë potencialin e shpirtit tonë për të. Ai njofton zgjimin e qenies së pavdekshme të shpirtit, të kryer pa pasur nevojë për të vdekur.

Kjo letër, si Dielli, vlerësohet se nuk ka kuptim negativ pavarësisht se ku dhe si shfaqet. Nëse aksioma hermetike është "Njihu veten", ky imazh përfaqëson atë që dihet kur natyra e vërtetë e vetvetes ndiqet në lirinë krijuese dhe përmbushjen përfundimtare.

paralajmërim
Jini të qetë duke e ditur se jeni duke arritur sukses në qëllimin tuaj.

Sugjeroni një kurs veprimi që do të harmonizojë atë që dëshironi me atë që është aktualisht e mundur.

Possibleshtë e mundur që shkronja El Mundo tpo jep leje për të bërë atë që dëshiron. Aktualisht, motivimi juaj është afër vullnetit të hyjnores. Edhe nëse bëni një gabim, ai do të bëhet një e mirë më e madhe. Qëndroni aktivë dhe vazhdoni të ecni përpara.

Nuk ka nevojë të vazhdoni të kontrolloni ose ndërprisni spontanitetin tuaj me llogaritjen. Në vend që të kërkoni konsensusin ose pohimin e të tjerëve, thjesht vallëzoni vallëzimin. Me fjalë të tjera, shpreh veten, reago natyrshëm dhe le të bien patatinat atje ku munden.

E rëndësishme është qëllimi hyjnor. Nëse qeniet njerëzore e aprovojnë atë apo jo është më pak e rëndësishme. Sidoqoftë, nëse lejoni që egoja juaj të fryhet, nuk jeni më i dobishëm për planin më të madh.

Etiketuar në: