Lutje të fuqishme 3 për të rikthyer punën. Puna është gjithmonë një shkak shqetësimi, madje edhe për ata që kanë humbur një punë që u pëlqen shumë. Pyetja "por çfarë bëra gabim?" Nuk na kapërcen mendjet dhe ne vë në dyshim aftësinë tonë. Por e vërteta është, shpesh arsyeja e pushimit nga puna nuk kishte asnjë lidhje me ju dhe kjo ndodhi për arsye përtej kontrollit tuaj. Scam është e vështirë dhe e vështirë për t'u asimiluar, kështu që ne duam t'ju japim një forcë të vogël për të rikthyer punën tuaj të humbur. Shikoni 3 fjali të fuqishme kthimi në punë për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për t'u rikthyer në punën tuaj të vjetër.

Lutje të fuqishme 3 për të rikthyer punën

Shikoni gjithashtu përmbajtje të tjera për simpatitë, ritualet dhe lutjet për të bota puna:

Lutja për të rikuperuar punën me ndërmjetësimin e disa shenjtorëve

Oh! Nënë e dashur Zoja jonë Aparecida Oh Rita e Shenjtë e Cassia Oh Lavdia ime Shën Jude Thaddeus, mbrojtës i shkaqeve të pamundura. Santo Expedito, shenjtori i minutës së fundit dhe Shën Edwiges, shenjtori i nevojtarit Ndërhyn tek Ati për mua (jep emrin tënd të plotë) Unë e kërkoj që të më ndihmojë të kthehem në punën time në mënyrë që ata të më telefonojnë përsëri, urgjentisht. Unë të përlëvdoj dhe lavdëroj ty gjithmonë unë do të përkulem para teje. Lutuni: 1 Ati ynë dhe 3 Zogjtë e detit Unë i besoj Zotit me gjithë forcën time dhe i kërkoj që të ndriçojë rrugën time dhe jetën time, Amen.

Thuaje kete lutja për 3 ditë rresht, nëse është e mundur në të njëjtën kohë. Zgjidhni gjithashtu një vend të qetë dhe të qetë, ku nuk do të shqetësoheni, në mënyrë që të përqendroheni plotësisht në qëllimin tuaj në një mënyrë shumë pozitive dhe me besimi dhe siguria se kjo hir do të arrihet.

Lutja për të rikuperuar punën me ndërmjetësimin e San Antonio

«Nëse doni mrekulli, shkoni në San Antonio, do të ikni nga djalli dhe tundimet ferrore. Rikuperoni të humburit Burgu i ashpër prishet, Dhe në kulmin e uraganit Jepini rrugë detit të trazuar. Përmes ndërmjetësimit tuaj Murtaja, gabimi, vdekja ikën, Të dobëtit bëhen të fortë dhe bëhen të sëmurë të shëndetshëm. Rikuperoni atë që ka humbur ... (përsërisni 3 herë) Të gjitha të këqijat njerëzore Moderoni, tërhiquni, Na tregoni se kush e ka parë; Kështu thonë Paduanët. Rikuperoni atë që ka humbur ... (përsërisni 3 herë) Lavdi Atit, Birit dhe Shpirtit të Shenjtë. Siç ishte në fillim, tani dhe gjithmonë Amen. Rikuperoni atë që ka humbur… (përsërisni 3 herë) V. Lutuni për ne, i Bekuar Shën Anton. A. Le të jemi të denjë për premtimet e Krishtit. Rikuperoni atë që ka humbur… (përsërisni 3 herë) Lutuni një Ati ynë dhe një Përshëndetje Mari.

Thuaje kete lutja e përditshme ose sipas nevojës, dhe ndezni një qiri falënderimi për Shen Anthony kur të arrihet hiri. Shën Antoni është Shenjti që ne duhet të thërrasim për diçka të humbur, në mënyrë që të mund ta përdorni edhe këtë lutje për dashuri, qëllim, para ose çfarëdo situate që duhet të rikuperohet.

Lutja për të rikuperuar punën me ndërhyrjen e Shën Kifirit

“Santo Antonio është një pemë Mandingo, Santo Onofre është një pemë Mirongueiro. Oh, oh, shenjtori im Qipriot ... Njeri i zi që di të bëjë një magji të mirë. Bëje në heshtje, ai flet pak dhe është i çmendur! ”San Cipriano, faleminderit. Kjo mundësi që unë (them emrin tënd të plotë) të marr punën që dua (thuaj emrin e kompanisë tënde) është me i madh se sa njerëz do ta lexojnë këtë mesazh! Shën Qipriani, magjistar dhe i krishterë, i drejtë dhe i lig, i ditur dhe mbizotërues në artet e tij fetare, ju bëj thirrje me gjithë zemër, trup, shpirt dhe jetë për të arritur qëllimin për ta rikthyer këtë punë (thoni emrin e ndërmarrjes). Unë kërkoj nga të gjitha forcat e larta të Trinisë së Shenjtë, forcat e detit, ajrit, zjarrit, natyrës dhe universit që ta bëjnë këtë vepër të bjerë në krahët e mi dhe të lidhet plotësisht prej meje (tregoni emrin tuaj të plotë). Le të jetë kjo punë në (thuaj emrin e kompanisë) përgjithmonë e imja, që nën këtë FUQI T SHENJT kjo punë nuk mund të më përkasë askujt përveç meje (thuaj emrin tënd të plotë). Lejoni zyrtarin e punësimit të mos shohë kandidatë të tjerë përveç meje (tregoni emrin tuaj të plotë). Për sa kohë që menaxheri i punësimit nuk më telefonon (thuaj emrin tënd të plotë) për të të thënë që puna është e imja, ata nuk do të jenë të lumtur dhe sa herë që të dëgjojnë emrin tim (thuaj emrin tënd të plotë) ata do të jenë të sigurt që unë jam personi për të kontaktuar . puna Dhia e Mrekullueshme që u ngjit në kodër, më sillni punën (le të themi emrin e ndërmarrjes) që më duhet dhe e dëshiroj shumë. Kështu qoftë, do të bëhet, do të bëhet. Besoj dhe do të kem punën që dua prej meje (jep emrin tënd të plotë) përgjithmonë ”.

kjo lutja është shumë e fuqishme dhe duhet të bëhet gjatë 3 ditë në të njëjtën kohë me shumë besim dhe pozitivitet! Merrni disa minuta për të imagjinuar jetën tuaj në këtë realitet të ri, me gjithë lumturinë që kjo kthim në punën e vjetër do t'ju sjellë. Nëse vërtet jeni të vendosur që të ktheheni në punën tuaj të vjetër është alternativa më e mirë, shikoni 4 ritualet e marra për të rikthyer punën tuaj dhe forconi më tej kërkesën tuaj.