Balanconi shkallët për të mbështetur të vërtetën dhe për t'i shërbyer së mirës më të lartë.

Kuptimi i kartës tarot "Drejtësi"

La Karta Tarot e Drejtësisë ka të bëjë me ndjeshmërinë morale dhe çfarë i lind ndjeshmëria, dhembshuria dhe ndjenja e drejtësisë. Që nga koha e Solomonit, ky imazh ka përfaqësuar një standard për trajtimin njerëzor dhe të drejtë të qenieve të tjera.

Shpesh duke përfshirë imazhin e një këmbë apo shkalle që ndihmon në ekuilibrimin e nevoja që konkurrojnë kundër së mirës së përbashkët, dhe një shpatë me dy tehe për të simbolizojnë saktësinë e nevojshme për të bërë gjykime të qarta, kjo kartë na kujton që të kemi kujdes me detajet e rëndësishme. Ashtë gabim të anashkalosh ose minimizosh diçka kur bëhet fjalë për këtë kartë. Ligji i karmës përfaqësohet këtu - ajo që shkon rreth vjen rreth.

paralajmërim
Ju shiheni si një parti e paanshme, mendimi i së cilës është i rëndësishëm.

Sugjeroni një kurs veprimi që do të harmonizojë atë që dëshironi me atë që është aktualisht e mundur.

Karta e Drejtësisë ju këshillon të dëgjoni me kujdes ndërsa të tjerët shpjegojnë versionin e tyre të ngjarjeve dhe rolet që ata luajtën. Ju nuk keni nevojë të ofroni komente. Roli juaj është të vëzhgoniDëgjoni me kujdes, dëgjoni me kujdes dhe mbajini zgjuarësinë tuaj ndërsa historia merr formë.

Ndërsa jeni dëshmitarë të llogarive të njerëzve për veten e tyre, kuptimi juaj do të shkojë përtej fjalëve që dëgjoni. Përfundimet dhe gjurmët delikate do të zbulojnë të vërtetat që do t'ju lejojnë të bëni një vlerësim të mençur dhe të saktë.

Etiketuar në: