WhatsApp групи.  WhatsApp е најкористената мобилна апликација за инстант пораки ширум светот, што резултираше во илјадници Whatsapp групи што корисниците ги создадоа за да можат се дружат и разговараат на одредени теми, вкусови или интереси.

Ние составивме најдобри групи за Whatsapp за да можат нашите читатели да се приклучат на групи од нивен интерес.

Сето ова ќе го најдете на платформата Групи одСакапс. Интернет:

WhatsApp групи: Комплетен водич

придружете се во групите на whatsappОваа страница е целосен водич за групите на WhatsApp. Овде ќе научите сè што треба да знаете придружувајте се во групи и учествувајте во нив доминирајќи во нив целосно. Е најдете и а комплетен список со најдобрите групи на WhatsApp за пристап, поделено по теми. Ако не сакате да го прочитате овој целосен водич и сакате да започнете да ја пребарувате нашата листа, можете да направите пребарување.

 

Пронаоѓач на групи на WhatsApp

Групна врска

 

Кои се групите на WhatsApp?

WhatsApp групите се групи што секој корисник на мобилната апликација WhatsApp може да ги создаде за да одржува разговори помеѓу пријатели или различни корисници на одредена тема.

Сите ние имаме типични групи на WhatsApp како семејната група, групата пријатели од училиште, групата на фудбалски тим или група на викенд-дружења ... но со WhatsApp можеш креирајте групи на сите видови теми и дозволете им на корисниците од каде било во светот да се соберат за да запознаат луѓе, да се дружат и да разговараат за темата на групата.

Како да се придружите на групите на WhatsApp?

Кога некој создадете група WhatsApp, ги додава на групата луѓето што ги избира во својата листа на контакти што сака да учествува во таа група. До сега, секој може да ве додаде во одредена група на WhatsApp без да побара ваша дозвола, но WhatsApp веќе работи на ново ажурирање каде што ќе мора да го прифатите барањето пред да бидете додадени во одредена група. најдобри групи на whatsapp Кога ќе се создаде група, администраторот на групата може да ја сподели врската за пристап до групите за нови корисници да се приклучат на групата. На оваа страница можете да пристапите до врските до илјадници групи во кои можете да се придружите.

 

WhatsApp групира врски

Кои се врските до групите на WhatsApp?

Врските на групите на WhatsApp тие се (како што веќе споменав), врските што ги споделуваат администраторите за да можат другите луѓе да се приклучат на таа група. Ако сте администратор на А. Whatsapp група што сте го создале на вашиот мобилен телефон, можете добијте ја врската од наведената група за да поканите други луѓе со следниве чекори:

 1. Внесете ја групата што ја создадовте.
 2. Кликнете на името на групата на врвот.
 3. Кликнете на "да сподели" на врвот.
 4. Изберете опција «Сподели врска» или опцијата „Копирај врска“.

 

Како да креирате групи на WhatsApp?

Ако ве интересира создадете Whatsapp група, можете да го направите следејќи ги чекорите подолу:

 1. Кликнете на "Креирај група" на врвот на вашата апликација WhatsApp.
 2. Додадете ги учесниците во групата меѓу вашите контакти и кликнете на "следење".
 3. Внесете го името на групата и фотографија за групата и кликнете на "создаде".

Штом ова е готово, можете да го споделите врска или врска од вашата група WhatsApp во Групи одСакапс. Интернет

 

Како да се исклучат групите на WhatsApp?

На моменти, звукот на известувањата за WhatsApp може да биде прилично досаден кога постојано добивате WhatsApp од различни групи. Ова има лесно решение бидејќи можете неми ги вашите групи во WhatsApp. до неми група WhatsApp, вие само треба да:

 1. Внесете ја групата WhatsApp што сакате да ја замолчите.
 2. Кликнете на името на групата на врвот.
 3. Изберете опција "тишина".
 4. Изберете опција помеѓу неми «8 часа», «1 недела» o "1 година".

Друг начин на неми група е следниот:

 1. Лизнете го прстот над групата за да го избришете лево.
 2. Кликнете на "Плус".
 3. Кликнете на "тишина".
 4. Изберете опција помеѓу неми «8 часа», «1 недела» o "1 година".

 

Како да заминете од групата WhatsApp?

Остави група WhatsApp Тоа е многу едноставно. Вие само треба:

 1. Лизнете го прстот над групата за да го избришете лево.
 2. Кликнете на "Плус".
 3. Кликнете на „Остави ја групата“.

Можете ли да оставите група WhatsApp без тие да забележат?

Ако сакате да ја напуштите групата WhatsApp без другите учесници во групата да забележат, жал ми е што морам да ви кажам дека во моментот не постои таква опција. Кога заминувате од група, останатите добиваат порака во таа група со која информираат дека сте ја напуштиле групата.

Придружете се на групите на WhatsApp

Придружете се на групите на WhatsApp на нашата платформа Тоа е многу едноставно.

Вие само треба да се движите низ пребарувањето WhatsApp групи објавија, и кога ќе пронајдете група во која сакате да се придружите, кликнете на "Линк до групата". Directlyе бидете пренасочени директно на WhatsApp и од вас ќе биде побарано да потврдите дека сакате да се придружите на таа група.

[Придружете се на групите на WhatsApp]

 

Групна врска

 

Создадете врска на групата WhatsApp

Ако не сте пронашле Whatsapp група што барате, ве поканувам сами да го креирате и споделите на нашата платформа за да можат да се додадат нови учесници. Сега можеш создадете група WhatsApp и објавете ја.