3 моќни молитви да ја вратат работата

3 моќни молитви да ја вратат работата. Работата е секогаш причина за загриженост, дури и за оние кои изгубиле работа што ја сакале многу. Прашањето „но што направив погрешно?“ Не ни преостанува во умот и ја доведуваме во прашање нашата способност. Но, вистината е, честопати причината за отпуштањето немаше никаква врска со вас и тоа се случи од причини кои не се под ваша контрола. Измамата е тешка и тешка за асимилација, затоа сакаме да ви дадеме малку сила за да ја вратите изгубената работа. Погледнете во 3 моќни реченици за враќање на работа за да ви помогнеме во потрагата да се вратите на вашата стара работа.

3 моќни молитви да ја вратат работата

Погледнете и друга содржина за симпатии, ритуали и молитви за светот труд:

Молитва да се опорави работата со посредство на неколку светци

„Ох! Драга Мајка Богородица Апарецида О Санта Рита де Касија О, мој славен Сан Јуда Тадео, заштитник од невозможни причини. Свети Експедит, светецот во последен момент и Свети Едвигес, светецот на сиромашните Посредувај се кај Отецот за мене (кажи го целото име) Те молам да ми помогнеш да се вратам на работа за да ме повикаат, итно. Те славам и те фалам секогаш ќе се поклонувам пред тебе. Молете се: 1 Падер Нуестро и 3 Морски птици Се надевам на Бога со сета моја сила и го молам да ми го просветли патот и мојот живот, Амин.

Кажи го ова молитва 3 дена по ред, ако е можно во исто време. Изберете тивко и мирно место каде нема да бидете вознемирени, така што ќе можете целосно да се фокусирате на вашата намера на многу позитивен начин и со верба и сигурност дека оваа благодат ќе се постигне.

Може да ве интересира:  Молитва до Санта Барбара, маченик и заштитник од гром и бури.

Молитва да се опорави работата со посредникот на Сан Антонио

„Ако сакате чуда, одете во Сан Антонио, ќе бегате од ѓаволот И од пеколните искушенија. Обновете го изгубениот Суровиот затвор е расипан, И во екот на ураганот Оставете место на бурното море. Преку вашето застапување Чумата, грешката, смрт бега, Слабите стануваат силни А болните здрави. Повратете го изгубеното... (повторете 3 пати) Сите човечки зла Умерете се, пензионирајте се, Кажете ни кој го видел; Така велат Падуанците. Вратете го изгубеното… (повторете 3 пати) Слава на Отецот, Синот и Светиот Дух. Како што беше на почетокот, сега и секогаш Амин. Повратете го изгубеното... (повторете 3 пати) V. Молете се за нас, благословен Свети Антониј. О. За да бидеме достојни за Христовите ветувања. Повратете го изгубеното... (повторете 3 пати) Молете се Оче наш и а Аве Марија.

Кажи го ова дневна молитва или по потреба и осветлете свеќа за благодарност на Свети Антониј кога ќе се постигне благодат. Свети Антониј е Свети кој мора да го повикаме за изгубено нешто, за да можете да го искористите и ова молитва за убов, цел, пари или каква било ситуација што треба да се обнови.

Молитва да се опорави работата со посредството на Свети Кипар

„Санто Антонио е дрво мандинго, Санто Онофре е дрво миронгеиро. О, ох, мој свети Кипар... Црнец кој знае да направи добра магија Направи го тоа тивко, зборувај малку и биди кимбандеиро! „Свети Кипријан, ти благодарам. Дека шансата јас (кажи го твоето полно име) да ја добијам работата што ја сакам (кажи го името на вашата компанија) е поголема од бројот на луѓе кои ќе ја прочитаат оваа порака! Св. Ги молам сите повисоки сили на Света Троица, силите на морето, воздухот, огнот, природата и вселената да направат ова дело да падне во моите прегратки и да биде целосно врзан за мене (кажете го вашето цело име). Нека оваа работа во (да речеме името на компанијата) биде моја засекогаш, дека под оваа СВЕТА МОЌ оваа работа не може да припаѓа на никого освен (кажи го твоето цело име) мене. Ве молиме дозволете службеникот за вработување да не гледа други кандидати освен мене (кажете го вашето полно име). Сè додека менаџерот за вработување не ми се јави (кажи го целото име) за да им каже дека работата е моја, тие нема да бидат среќни и секогаш кога ќе го слушнат моето име (кажи го целото име) тие се сигурни дека јас сум вистинската личност за разговор.. работата Чудна коза што се искачи на ридот, донеси ми ја работата (да го кажеме името на компанијата) што ми треба и копнеам. Така нека биде, ќе се направи, ќе се направи. Верувам и ќе ја имам работата што ја сакам од мене (кажи го целото име) засекогаш“.

Ова молитвата е многу моќна и тоа треба да се направи за време 3 дена во исто време со голема верба и позитивност! Одвојте неколку минути за да го замислите вашиот живот во оваа нова реалност, со целата среќа што ќе ви донесе ова враќање на старата работа. Ако навистина сте решени дека враќањето на вашата стара работа е најдобрата опција, проверете ги 4-те непропустливи ритуали за да ја вратите вашата работа и дополнително да го зајакнете вашето барање.

Може да ве интересира:  Молитва на молитва за мир во светот.
Откријте како да го направите тоа
Откријте јадро
Шпански и латински процедури
Додатоци