Божји оклоп

Божји оклоп

Дали го познавате Божјиот оклоп? Исто како во војна каде на војниците им треба посебен оклоп како елеци…

Леер Мас

Блудниот син

Блудниот син

Параболата за блудниот син се наоѓа во Библијата во Евангелието според свети Лука во поглавјето...

Леер Мас