Молитва на Санта Муерте за работа

Молитва на Санта Муерте за работа Тој е многу моќен.

Работи толку многу, ако барате работа како да е она што ви треба е да решите некој проблем што ви се презентира во вашето работно опкружување.

Негативните енергии што ги чувствуваме, на моменти, на нашето работно место се злобни и можат директно или индиректно да влијаат на нашите колеги, шефови и самите себе.

Молитва на Санта Муерте за работа

Драга моја и сакана блажена смрт, ве молам со овие зборови затоа што ми треба вашата помош.

На работа, се чувствувам како минувам низ проблеми што ме предизвикуваат сомнеж во мојата постојаност.

Бев плен на осуените и завидливи орли што сакаат да ме видат надолу.

Поминувам во лошо време што сакам да го сменам, ми треба работа каде нема завист, каде што моите вештини се препознаваат и можат да се издвојуваат за да бидат подобри. Да му дадам на моето семејство удобност што ја бараат.

Ве замолувам да ја задржите мојата работа, и ако не може да биде. Помогни ми да станам подобар. Го прашувам денот кога треба да одам на интервју.

Сакам да ги постигнам моите професионални цели да се чувствувам исполнето.

Сакам подобра работа, подобра плата, дека мојата професионална цел нема ограничување.

Сакам да се истакнам за да бидам подобар. Затоа доаѓам кај вас, вашата добрина и моќ е бесконечна што ги оставам моите проблеми во ваши раце. Ти благодарам, ти благодарам бескрајно, јас сум твојот верен верник.

Така да биде

Оваа реченица се применува во оние периоди кога одиме на интервју за работа, кога сме подготвени да аплицираме за работа што отсекогаш сме посакувале, да прашаме што ни помага да добиеме унапредување или зголемување на нашата плата, ако минувате низ тежок период на работното место со партнер, шеф, клиент или вработен.

Како и да е, оваа молитва ќе ви помогне да сè што има врска со целото работно место

Дали е света смртта моќна?

Молитва на Санта Муерте за работа

Таа е многу почитувана многу години, особено од мексиканците.

Верниците се повеќе и повеќе, а тоа само ја покажува моќта на Светата смрт.

Има такви кои сметаат дека е злобен дух, но тоа е тотално без основи кога ги гледаме чудата и помошта што им ја даде оваа Света на сите кои доаѓаат кај неа во потрага по насока и помош. 

Дали е опасно да се каже оваа молитва?

Молитвите Само по себе тие не се ништо опасни.

Сепак, добро е да ги сториме со целосна одговорност затоа што многу пати бараме нешто што не ни одговара ниту за нас, ниту за пријател, ниту за член на семејство.

Молитвите се чувствително прашање затоа што влегуваме во сто проценти духовно тло во кое мора да знаеме како да се движиме затоа што негативата е демнат во потрага по слабите во верата. 

Кога можам да ја молам молитвата до светата смрт за работа?

Во секое време, оваа молитва станува наше тајно оружје во секое време, без разлика каде се наоѓаме.

Многумина советуваат да се направи олтар или да се подготви околината на пред молитвата и ова може да ни помогне да се фокусираме на она што го правиме.

Сепак, важно е да знаеме дека ако го немаме исто, молитвата е ефикасна и моќна затоа што се прави со верба дека тоа е единствениот услов што треба да го исполниме на задолжителен начин. 

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: