Молитва на Светата смрт да доминира еден човек

Молитва на Светата смрт да доминира еден човек За многу луѓе се гледа како на молитва што нема малку врска со католичката или христијанската религија, бидејќи тоа е верување кое доаѓа од домородното население во Мексико.

Сепак, и иако се гледа како демонизирана слика, вистината е дека овој светец им помогнал на многу луѓе и има посебна моќ во случаите кога се вклучени чувства.  

Молитвата на Санта Муерте да доминира човек Кој е Санта Муерте?

Молитва на Светата смрт да доминира еден човек

Санта Муерте е претставена како популарна личност на верување која е слава во многу градови во Латинска Америка, претежно во Мексико, каде се слави како вообичаен верски култ.

Застапете со скелетна фигура која може да биде облечена во која било боја, но таа што најмногу ја претставува е црната. 

Неговите следбеници честопати се чувствуваат отфрлени бидејќи обожаваат светец што католичката црква не го признала како таква, но дека срцето и вербата на многумина е Свети како и секој друг.

Тие велат не инспирира страв, но почит и доверба и токму тоа ги прави оние што се повеќе им се придружуваат на верниците.  

Молитва на Светата смрт да доминира еден човек

Гори мед, гори страст. Се чувствувам за тебе______________,

И ги чувствуваш за мене Твоите мисли и чувства ...

Јас тотално доминирам во вашиот ум и вашите постапки се подложени на влијанието на блажената смрт.

Те викам ____________________ Ми треба тебе __________________ Дојди ме ме __________________ И се наведна пред мене ќе бидеш. ____________ покажи ми ја целата твоја убов.

_____________ дојди пред моите нозе. Исполни ги сите што ги барам од тебе. Дама на ноќта, доминантна дама на универзумот, и нејзините зелени енергии ...

Влијание и доминира во умот, постапките И срцето на __________________ доминантна дама, вие мојата блажена смрт Донесете ме a_______________ скроти пред мене.

Нека дојдат неговите чекори кон мене, Нека неговото срце пролее loveубов кон мене, нека му треба неговото тело само мене Дека неговата страст биде страст што му ја давам.

Мој благослов, не давај ниедна минута задоволство Или уверување на _____________ Ако не си со мене Не дозволувај ниедна жена да ти пријде И ако ти пријдат, Дека дефинитивно ќе ги оддалечиш од твојот живот со тотална агресија.

Ако тоа не е за мене, тогаш ќе биде за никој, Блажена смрт, Семоќна дама, ве прашувам со сета моја посветеност да дадете _____________________ Среќа со мене. Миртл шап циркулира како гори низ неговата крв, ве повикувам ____________________ дојдете кај мене. Вашето срце, мисла и тело Од овој момент тие се и ќе бидат мои, засекогаш.

Во името на блажената смрт, те прашувам. Доминантна дама, донесе ми _________________ Пијан од loveубов кон мене.

И се предадов на моите растенија за да се запознаеш и да ми ја покажеш сета љубов што ја чувствуваш за мене. Блажена Смрт, ти што ги движиш најгустите и најтешките енергии на вселената, свиткај ________________ Те молам да ми ја донесеш како и да е и од каде е. Дури и да е од најтемните места Секогаш ставај _______________ пред мене и нека неговиот пат се вкрстува до мојот.

Сантисима Муерте, ти што можеш да бидеш илјада Ти што можеш да бидеш милион, донесе ме до _____________ И во inубов со мене те замолувам твојот коњ да го донесе пред мене Твоето копје да го фрли кон мене , тоа ме потсетува, дека се чувствувам присутен ...

Со кој и да е и на местото каде што оваа Дама на ноќта, Дама на денот барам духот на _________________ да биде со мене цело време ...

Дека тој само ме сака, дека има очи само за врзувањето на мојата блажена смрт _____________________

До моето срце и моето тело Тело ум и душа на _______________ дојде кај мене Ноќ и ден ќе бидеш со мене Те молам те молам во името на Светата смрт Света смрт дај ми сила, срце...

И вкупниот домен на __________________ Сантисима Муерте ве молам да бидете мојот заштитник И ги исполнувате сите услуги што ги барам од вас ве нарекувам Сантисима Муерте Не ме напуштајте ...

Блажена смрт Не ме игнорирај Блажена смрт доведи ме на ______________!

Ова крило на Санта Муерте да доминира во тежок човек голема е, но силна.

Не е себична молитва, тоа е молитва која бара моќ да се биде личност за да види што ќе се премисли.

Не станува збор за понижување или правење други да ја вршат нашата волја, тоа е да им помогнеме да ги видат опциите што според нас се најдобри.

За што е оваа молитва?

Ова и сите молитви Тие се навистина моќни, можете да го направите секогаш кога сте во тешка ситуација во која веќе не знаете што да правите.

Во случај на оваа специфична молитва, она што се бара е да можете да доминирате над другата личност преку молитва и тоа е можно ако имате верба. 

Кога можам да ја молам молитвата до Санта Муерте да доминира?

Во моментот кога го сакате.

Многу луѓе препорачуваат дека е најдобро да се биде сам и да се подготви околината, така што лошите енергии не влијаат врз насоката на молитвата, но тоа не е задолжително.

Обединетиот што се бара како неопходен услов е да имаме многу верба затоа што не можеме да молиме ако не веруваме дека тоа што го бараме може да се добие чудесно.

Најдете среќа во loveубов со молитвата Света смрт за да доминира еден човек.

Повеќе молитви:

 

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: