Молитва до Сан Алејо

Молитва до Сан Алејо тоа е направено кога треба да се оддалечиме меѓу нас и друго лице затоа што кога требаше да донесе одлука да се оддалечи тој го стори тоа без да погледне назад.

Молитва која нè исполнува со сила и ни дава чувство на одвојување од оние кои не ни прават добро или кои пренесуваат негативни енергии. 

На ист начин оваа молитва може да се направи за да се отстрани негативно пријателство од многу близок роднина.

Тоа е алатка која ни помага да го одржуваме редот дома и нашата вера се зголемува од ден на ден

Кој е Сан Алејо? 

Молитва до Сан Алејо

Сан Алејо, кој во животот беше бранител на Христијанска вера. Livedивеел загрижен кога ги поучувал другите основните принципи на верата. Страдаа и одбиени од некои, но голем учител на други.

Не се знае точен датум на неговото раѓање и денес се знае дека е еден од Светители кои ни помагаат да решиме тешки лични ситуации.

Човек кој можеше да го остави богатството и семејството заради Христа, неговата непоколеблива вера го одржуваше додека одеше по улиците без покрив и средства за живот, но со цврста цел да го прошири Божјото царство проповедајќи ја својата реч на целиот свет. . 

Тој се посвети особено на децата, да ги научиме на Божјиот збор во замена за залак храна. Пример што треба да се следи во однос на loveубовта и посветеноста на верата.

Молитва на Свети Алексиј да избрка некое лице 

О благословен Свети Алексиј
Многу скапоцен пример за убов
Дека им служевте на сите што можевте, без да очекувате ништо за возврат
Доаѓаме да ве благословиме
И покажете ја нашата посветеност
Затоа што со својата смиреност и предавање ја заработи убовта кон Бога
О благословен Свети Алексиј
Денес доаѓам да те прашам корист
Дека одземате од мене непожелна личност, што ми предизвикува многу болка
Исто како што одеше подалеку од родителите
Да можеме да растеме духовно
Излезете од мојот живот до (име на личност), за да можете да живеете во мир
О благословен Свети Алексиј
Поучи ме малку за loveубовта што си ја дал на соседот
За да научиме да толерираме
За луѓето кои се непожелни и не можеме да се разделиме
О благословен Свети Алексиј
Вие кои сте на десната страна на Бога
Ве замолувам да ме интервенирате пред очите
Да најдам благодат пред мене
Да ме направи подобра личност
И така можам да го благословам мојот живот
И направи ме малку посреќна
Бидејќи споделувањето со оваа личност е вистинско живеење
Ти благодарам Благословен Сан Алејо
За слушање на моите молитви
И понуди ми ја твојата безусловна поддршка ..

Дали ви се допадна молитвата во Сан Алејо да избрка личност?

Да се ​​оддалечите од некоја личност може, во некои случаи, комплицирана акција за извршување и има ситуации кои не водат до тоа да бидеме близу до оние луѓе што не ги сакаме.

Затоа оваа молитва е толку моќна затоа што ни помага да бидеме таа личност што нè остава доброволно.

Се работи ако го сториме тоа за да ни користи како што е случајот со некој член на семејството, како на пример дете, кое честопати прави пријателства кои не се добри и, пред штетата да биде непоправлива, најдобро е да се замолиме од Сан Алејо да го задржи тоа личност

Молитва на Сан Алејо да ги раздели луѓето и loversубовниците 

Сан Алејо, вие што имате моќ да го одвратат целото зло што ги опкружува избраните Господови, ве замолувам и вие да се држите подалеку од ... (Споменете го името на вашиот партнер)

Од ... (Го спомнува името на нејзиниот overубовник) Те повикувам, се повикувам да те одведам, до ... (Спомни го името на нејзиниот lубовник) Однесете ја (или) во регионот на заборавот, нека таа никогаш повеќе не преминува во патеката на… (Споменете го името на вашиот партнер).

Како што водат протоци на вода, па тргнете кон ... (Споменете го името на вашиот партнер) Од ... (Споменете го името на вашата lубовница) Засекогаш.

Исто како што дојде ... (Споменете го името на својот lубовник) До животот на ... (Споменете го името на вашиот партнер) Дека тој исто така веднаш се повлекува од својот живот.

Дека тие не можат да бидат заедно или во дневната соба, или во трпезаријата или на трпезата за јадење, дека не можат да имаат приватност без да чувствуваат гадење и гадење едни од други.

Те прашувам Сан Алејо, ако откријат дека не се гледаат едни со други, ако зборуваат ... (Споменете го името на вашиот партнер) И ... (Споменете го името на вашиот lубовник) дека тие веќе не се разбираат и дека разделбата е конечна и засекогаш. Го прашувам духот на патот да ги скратам сите правци од ... (Го наведува името на вашиот партнер) до ... (Го наведува името на вашиот lубовник).

Ви благодарам на Сан Алејо што присуствувавте на нарачката.

Ве замолувам да го вратите мојот партнер на мојата покајана страна и ветувам да ја проширам оваа молитва и да ви се заблагодарам за дадената корист!

Молете ја молитвата на Свети Алејо да раздвои две лица со голема верба.

Во односите на паровите, трети лица секогаш остануваат изоставени. Сан Алејо ни помага да одржуваме хармонија во интимноста на парот без да бидат изменети од трети страни. 

Тој ја знае вистинската вредност на семејството и затоа ни помага да ги отстраниме оние луѓе кои се закануваат да го уништат нашиот дом.

Не е важно дали е тоа едноставно пријателство или веќе се случило да биде врска на loversубовниците, оваа молитва е моќна и ефективна.

Да се ​​вардат непријатели

Најславниот Свети Алејо, прв крал на Александрија, не ме напуштајте ноќе или ден, исто така, ве молам да ме надгледувате и да ме оддалечувате од непријателите што доаѓаат во лоша вера против мене.

Избави ме и чувај ме подалеку од силата на ѓаволот, од лошите луѓе, од свирепите животни и од вештерки и волшебства. Сан Алехо, Сан Алехо, Сан Алехо, три пати треба да ти се јавам.

Секој пат кога ќе ми се понудам, за да ме ослободиш од секакво зло.

Три крстови ви ги нудам, што е знак на добар христијанин, да ја казнам криминалната рака, на негативецот кој сака да ме стори погрешно.

Ова ќе го скрши јазикот на оние што сакаат да зборуваат за мене.

Го молам вашиот моќен Сан Алејо, да не ја напуштите околината на мојата куќа и дека сè што е на моите нозе е од моја обврска. Амин Исус

Сан Алејо де Леон, ако некој сакаше да ме изневери, Господ нека ги пушти крилјата од моето срце и да ми се смири, како што Исус дојде во подножјето на крстот.

 

Ако сакате да ги заштитите непријателите, ова е точна молитва до Свети Алексиј.

Постојат такви што мислат дека непријателите мора да бидат близу да ги гледаат, но има и непријатели дека е подобро да ги оддалечите, ова во случај непријателството да биде директно.

Но, постојат посериозни случаи на луѓе што се направени поминуваат низ пријатели, но во реалноста тие се непријатели.

Во овие случаи, молитвата кон Сан Алејо ни помага ги оддалечи од нас природно и без проблеми.

Тој знае што е да ги имам моите најблиски непријатели и затоа стана Свети, затоа што им помогна на луѓето да најдат мир и покрај различните тешки ситуации на кои сме изложени. Да се ​​оддалечите од семејството и пријателите не е лесна работа, но честопати тоа е строго неопходно.

За убов 

Свети Алексиј, вие што постигнете сè, Вие кои успеете да видите сè, сосема е искрено За да го разликувате мојот дух и да препознаете дека на моето постоење и недостасува loveубов, Света Моја, помогни ми да ја спасам loveубовта, Мојот партнер ме напушти и за друг / или ме замени, Направи хемија меѓу нив солза, Направете ги да останат настрана.

Сан Алејо, направете ја вашата поинаква loveубов, Отстапувајте од него / неа, вратете се на мене, Дека не постигнувате без мене или сонувате, Дека на ваша страна не е пријатна личност, Дека јас сум тој што постои во вашиот живот, во вашата ентитет, во вашата фантазија и во вашите фантазии.

Таа loveубов што ми припаѓаше, што сè уште е, дека странецот се повлекува од неговиот живот, Оној поединец што стоеше меѓу него / неа и мене, Нека биде исклучен од неговата волја, Сан Алејо, Таа loveубов ме загрижува.

Барам тој / таа да не биде во можност да биде со неа, дека неговиот живот не е ништо повеќе од мој, и затоа се враќам, дека ми доаѓа loveубовта, Сан Алејо, тоа го барам, Па тој / таа е најважниот.

Аускулта моите молитви и моите молби и интервенира за мене.

Амин.

Оваа молитва до Свети Александар за isубов е многу силна!

Потребата да се сака и да биде сакана отсекогаш била најмоќниот мотив за тоа молитвите. Да се ​​биде во можност да најдат loveубов и да формираат дом, семејство полно со хармонија и гледајќи дека децата растат е исклучително убаво животно искуство кое сите луѓе заслужуваат да живеат.

Сепак, тој раскажува нешто повеќе од другите и тоа се должи на злите намери кои сега се чини дека изобилува во срцата. 

Сан Алејо, кога беше на земјата, тој можеше да живее ваков вид на becauseубов затоа што имал семејство пред да се предаде целосно на каузата на Бога.

Но, loveубовта не стигна таму, но се зголеми и се претвори во моќ што до денес прави неверојатни чуда.

Да се ​​побара чудо за да најде вистинска isубов е чин на вера што секогаш ќе има брз одговор, затоа што сè што бараме од таткото во името на Исус, таткото ќе ни го даде.

Искористете ја предноста моќта на сите молитви на Сан Алејо!

Повеќе молитви: