Молитва да се врати мојот поранешен

Молитва да се врати мојот поранешен Можеби тоа е наше единствено спасение во оние моменти кога theубовната врска.

Можеме да ја натераме таа личност да се врати кај нас за помалку време од очекуваното и сето тоа само со тоа што ќе речеме молитва што за многумина изгледа едноставна, но е многу моќна. 

Со оваа молитва можеме да го натераме нашиот поранешен партнер да ги сфати грешките што ги направил и да се вратиме со жалење со срцето што има потреба од нашата компанија и тоа е кога ќе ја видиме моќта и ефективноста на молитвите направени од потребата на душата.

Молитва да се врати мојот поранешен

Молитва да се врати мојот поранешен

Ова е едно од најчесто поставуваните прашања од нашите читатели.

Може да бидете сигурни дека молитвата е моќна.

Ние ќе ви покажеме барем 3 за различни намени. Сите беа тестирани од стотици луѓе.

Тие работат на едноставен, брз и многу ефикасен начин. Само молете се со вера и верувајте дека добро ќе трчате.

Молитва за мојот поранешен да се врати со мене

Дека тој се враќа Според овластувањата на САН ЦИПРИЈАНО и трите СОЦИИ кои го надгледуваат САН ЦИПРИЈАНО, ЦЈЦГ сега ќе излезе зад мене.

МВБО ќе дојде ползење И, во loveубов, полн со ,убов, желба да се вратам и да се извинам за лажење и да ме прашуваш во додворување, а подоцна и на свадба што е можно побрзо.

САН ЦИПРИЈАНО, ќе ја имам таа моќ што тој заборава и ја напушта секоја жена што може да биде во главата уште еднаш и се врати да ме претпостави и да се изјасни за сите да ја видат.

САН ЦИПРИЈАНО подалеку од CJCG која било жена, дека ме бара во секое време, ДЕНЕС и СЕГА, посакувајќи да биде од моја страна, дека го има СЕРВИСНОТО ТОА ЈАС СЕ ДОБИВНАТА OMЕНА ЗА НЕГО, дека СЈО не може да живее без мене и тој СПЦ секогаш Имајте ја мојата слика во вашето размислување во секое време.

СЕГА, СО КОЈ Е ДА, КОГА Е, СЕ LЕ ГО ПРАВИМЕ СЕ ЗА МИСЛО, СЕКОГАШИНАТА СО НЕГОВИТЕ СЕ МОЕ.

И, кога тој оди во кревет, тој мечтае за мене и кога ќе се разбуди, тој мисли на мене и ме сака, кога јаде, мисли на мене, кога ќе зачекори на мене, во СИТЕ МОМЕНТИ НА СВОЈОТ LИВОТ МИСЛИ НА МЕ.

Тоа сака да ме види, почувствува мојот мирис, ме допира со VEУБОВ, дека CJCG сака да ме прегрне, да ме бакне, да се грижи за мене, да ме заштити, да ме сака 24 часа на ден, така, така што тој ме сака повеќе повеќе секој ден и дека чувствува задоволство само да слуша мојот глас

САН ЦИПРИЈАНО направи CJCG да се чувствува за мене необична желба, како што тој никогаш не се чувствувал за друг и никогаш нема да се чувствува

Дека има задоволство само од мене, дека има желба само за мене и дека неговото тело ми припаѓа само на мене, дека тој има мир само ако е добро со мене.

Ви благодарам на САН ЦИПРИЈАНО што работевте во моја корист и ќе ви го поделам вашето име во исплата на скроти CJCG и ќе го внесам во loveубов, приврзан, посветен, посветен, верен и полн со желба на моите раце.

Да ја вратиме нашата loveубов, нашата loveубов и да се омажи за мене што е можно пократко.

Го прашувам тоа на овластувањата на трите црни СОУЛИ кои гледаат ДА СЕ ЦИПРИЈАНО. Амин

Оваа молитва за мојот поранешен да се врати со мене е многу моќна.

Во моменти да имаме некој проблем со партнерот, никогаш не мислиме дека ова ќе биде последната борба, дека после тој момент нашиот живот ќе се промени затоа што другата личност решава да не остави како ништо.

Работата е дека во тие моменти на екстремно вознемирување често не размислуваме што зборуваме и се наоѓаме себеси да правиме многу грешки, оние што можат да предизвикаат раскинување на врската. 

Сепак, овој процес може да ни помогне да сфатиме што згрешивме и како што бараме за тој поранешен партнер да се врати во врската, важно е да го сториме тоа со разјаснување на сè и со тоа што оваа молитва може да ни помогне.  

Моќна молитва за враќање на партнерот

„Света Елена, драга моја кралица, вие што претрпете неволја во која со три нокти сте претрпеле, три нокти сте донеле, една за вашиот син Константин, друга ја донесете од водите на морето, за да им дадете здравје и заштита на навигаторите, сега вие Барам оваа трета страна да ми ја даде, да го заковам во срцето и умот на (личноста што ја сакате), за да нема мир во своето срце.

Ти ги давам моето тело и душа, (име на лице) Дојди кај мене без ништо да не разделува, без бариери, дека ме сакаш во тело, во душа, дека ќе се вратам понижено, дека ќе паднам на нозе, дека ќе побарам можност да бидам со мене, помогни ми е Света Елена.

Света Елена, можеби вашата светлина е таа што ме води во оваа ужасна темнина што ја чувствувам, така што секој ден може да бидете оној што ме придружува, кој се в inубува како прв пат кога ме виде, ве признавам Света Елена Оваа loveубов, како куче.

Со оваа моќна молитва треба да ја добијам loveубовта кон таа личност, која ме сака, да се врати кај мене, моќен светец, ве замолувам да ја видите во нас сликата на вашата loveубов, повторно поставете ја оваа loveубов пред мене на нашиот пат.

Сега Дедо мила ти ветувам дека ако го донесеш на моја страна, ќе престанам (нешто што многу ви се допаѓа) за една недела, за да видите дека strongerубовта што ја чувствувам е посилна, таа замерка, ви верував драга Санта Елена, ви верував навистина и со моето срце, ви верував на кралицата на убовта, ви верувавте драги, доверба во нашата loveубов “.

Молете ја молитвата за да го опоравите партнерот со многу вера.

Враќањето на поранешниот партнер е многу повеќе од тоа да ве прашате да се вратите дома, станува збор за закрепнување во секоја смисла на зборот. Нека theубовта што умрела може да се прероди уште посилна од порано.

Оваа молитва не можеме да ја извршиме од себичност, од сопствената желба да се наметнеме на другата личност да го направи она што го сакаме по која било цена.

Ова е молитва што мора да се изврши со срце в рака, прво признавајќи го она што ние самите сме згрешиле и со целосна подготвеност да побараме прошка и повторно да ја изградиме врската сигурни дека и другата личност исто така се чувствува или е подготвена да го стори истото. 

Молитва да се опорави мојот сопруг

О Света Елена на крстот, не заборавај ме, мојот Свети, моќен во loveубовта, дојдов кај тебе да ти кажам, да те прашам и да те молам, бидејќи треба да знаеш дека (име на лицето) ја напушти куќата заради Друга жена, донесете ми го повторно.

Света Елена, натера да размислувам за штетата што ми нанесе на друга жена, мислам дека е каприц, кој го има за желба, го сакам од срце, го натера да се врати наскоро, да го привлече кон мене, никогаш Заборави ме, што и да правам, никогаш не престанувај да мислиш за мене.

Света Елена на крстот, theубовта што ја чувствувам кон тој човек е многу голема, му ја дадов младоста, најдобрите години од мојот живот, јас сум мајка на неговите деца, болката и тагата што ја имам е многу голема, тој само си заминува да се олеснам кога ќе пристигнам како кроток јагне и ја прашувам мојата убов.

Амин.

Се надевам дека молитвата за мојот поранешен и мојот сопруг да вратат дела.

Бракот е заложба која се презема меѓу двајца луѓе додека смртта не ги раздели, но втората често не се исполнува бидејќи во секое време врската може да се влоши, предизвикувајќи раскинување на врската и подоцна развод.

Ова е проблем што расте во општеството, па дури и во парови кои се верници.

Во овие случаи оваа молитва може да биде многу корисна затоа што ни овозможува да ја опоравиме таа сопругаили дека не сакате да продолжите со врската.

Во општество кое учи дека се фрла она што е бескорисно, моќно е да се има алатка за да можеме да го одржуваме бракот на здрав начин и во целосна физичка и духовна благосостојба.

Кога можам да ја молам молитвата да се врати мојот поранешен?

Оваа молитва може да се моли кога сакаш.

Нема време од ден или време од недела.

Важно е да ја молам молитвата, така што мојот екс ќе се врати со многу вера и да верува дека сè оди добро.

Повеќе молитви:

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: