Молитва на Светата смрт да мисли на мене

Молитва на Светата смрт да мисли на мене е да му се даде право на овој Свети Свети да влезе во нашите односи за да ни даде помош што ни е потребна.

Треба да се напомене дека ова е молитва која не се прави само во случајот на поранешните партнери, туку може да се направи на сите времиња за да се натера оваа личност да нè држи постојано во умот во нивните мисли. 

Тоа е моќна молитва која мора да ја извршиме внимателно затоа што резултатите се изненадувачки и можат да се забележат од моментот кога престанавме да ја правиме молитвата. 

Молитва на Светата смрт да мисли на мене

Изгубени сум, бесцелно, без храброст и без убов.

Изгубени се чувствувам, но се надевам дека ќе се пронајдам. Додека викам, верата ми се оживеа.

Доаѓам кај вас затоа што сакам да го вратам моето битие. Одев по темните патишта, пронајдов погледи што ја судат мојата среќа.

Моменти што ме натераа да паднам и иако се кренав, денес сум на теренот без да можам да престанам.

Благословена смрт, помилуј ме и сврти се кон мојата помош.

Блажената смрт ми го враќа расположението на животот, завршете го ова суштество што е на половина пат.

Блажена, исечете ги синџирите што ме врзуваат и вратете ми ги крилјата што ме натераа да летам.

Само во тебе верувам, само на тебе се молам, само ти треба да се опоравиш.

Вратете ме на патот на животот, каде што моите очи можат да видат светлина.

Онаму каде ушите ми ја слушаат музиката и мојата кожа чувствува допир на ветрот што ме придружува.

Покажи ми, врати ме назад дека не сакам да одам далеку. Сакам да се вратам во живот.

Знам дека ме слушате, ве молам, променете го мојот живот, ветувам (да ветам) како благодарение на оваа наклоност.

Така да биде

Ова е молитва тече од срцето Па, многу пати некој од луѓето вклучени во врската може да почувствува дека не е доволно ...

Дека работите не одат како што треба или дека е потребно дополнително гориво и тоа е таму каде што е молитва Станува најмоќното оружје што можеме да го имаме. 

Кога можам да ја молам молитвата до светата смрт да мисли на мене?

Дали сакате да знаете кога можете да се молите?

Секогаш кога ќе почувствуваме потреба Оваа молитва можеме да ја извршиме со спокојство и самодоверба.

Без разлика каде и да сме, потребно е само верба и од душата. 

Не е важно денот или времето. Важно е да имате вера.

Дали молитвата работи брзо?

Самите молитви немаат одредено време да бидат одговорени, но овој пат има илјадници верници кои уверуваат дека за молитвите што водат до Санта Муерте се одговорени за кратко време.

Ова може да зависи од многу фактори, како што се верата или сериозноста на потребата што се надминува, но тешко е да се обезбеди вакво нешто, затоа мора да веруваме дека постапките се одговорени во совршено време, а не пред или потоа. 

За што е оваа молитва?

Молитва на Светата смрт да мисли на мене

Молитвата да мислам на мене служи бидете присутни во мислите на друга личност.

Може да се користи во сите околности што можат да се појават, па дури и за врски што немаат никаква врска со убовта.

Тоа е моќна молитва која мора да се изврши со одговорност затоа што мора да има цел или цел да се постигне затоа што не треба да ги окупираме само мислите на некој друг ако веќе не сме испланирале што ќе правиме следно бидејќи е навистина ефикасно. 

Секогаш расте во моќта на молитва до Светата смрт да мисли на мене.

Повеќе молитви:

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: