Молитва на сатаната

Молитва на сатаната. Од сите молитви што постојат, можеме да кажеме дека молитва до сатаната Се смета, за многумина, како едно од најчудните што постои и затоа луѓето чувствуваат одредена мрзеливост кон оваа молитва, но вистината е дека ниту една молитва не може да биде лоша затоа што тие се едноставни духовни дела што се прават од срце и како излезен метод за ситуации кои, на наши средства, би било невозможно да се постигне. 

Сатаната е поврзана со темнината, со темните сили или директно со злото.

Сето ова е исто така дел од духовниот свет што постои и ние мора да имаме знаење бидејќи тоа е реалност од која не можете да избегате. 

Индекс на содржини

Молитва на сатаната. Кој е сатаната?

Молитва на сатаната

Неговата приказна можеме да ја добиеме според словото Божјо, каде се вели дека тој бил ангел од небото, конкретно дека се соочил со обожавањето на Бога, на сите моќни и создавачи на сè.

Приказната раскажува дека Лузбел, кој бил неговото име уште од почетокот, бил полн со гордост и почнал да посакува дека целото обожавање што било извршено на небото е исто така за него. Поради второто, се верува дека тој бил ангел на убав изглед.

Сето ова предизвика битка на небесата во која Сатаната се испоставил со демоните кој сметаше дека е во право и од тогаш е поврзан со светот на темнината.

Сатаната е суштество создадено од Бог кој е исполнет со негативни чувства и од таа причина ја доби казната.

1) Молитва на Сатаната за loveубов и доминира личност

„Јусте амансебо, амансибо, исто како што го скроти младичот што сакам да ме сакаш (кажи го името на лицето)Не оставајте го на стол, во кревет или со жена, која нема мирно време!

Луцифер, Луцифер, исто како што ги возевте четирите илјади души во пеколот, сакам да ме одведете до мене (кажете го името на лицето), ако спие, не оставајте го тивко, неговиот кревет ќе го наполни со трње, а перницата ќе ја наполни со камења од Луцифер, не остави го сам!

Со опашката на ѓаволот што е најдолга таму, сакам да ме врзуваш (кажете го името на лицето); на тивки состаноци немам, сè додека не ми биде целосно обединето.

Нека биде."

Молете се на молитвата до Сатаната да доминира во личност со голема верба.

Може да ве интересира:  Молитва на Ошун за убов

Loveубовта е премногу важна за луѓето и тоа е причината зошто со оваа специфична молитва можеме да ја добиеме потребната помош за да ја најдеме или да добиеме каков било вид на помош за loveубовта да не отстапи од наша страна во секое време.

Можете да направите долги цели од седум или девет дена, па дури и да кренете посебен олтар или да дадете жртва, но сето тоа мора да се направи со верба во срцето. 

2) Молитва на Сатаната да побара корист

„Носител на светлината, најмудриот и најубавиот од Ангелите, кои биле угнетувани од Бога.

Ох, ангел на егзил, кој трпи неправда! И, сè уште истечен, го обновувате силата и надеж за изгубен град кој нема вистинска насока. Простете им на сите оние суштества кои во име на Бога прават грозоморни гревови, ох голем ангел, ослободуваме од лицемерие.

О, вие што знаете сè, одличен Ангел Луцифер, кој, во животот, дава надеж и ги разбира Божјите неправди.

Вие вие ​​сте најголемата хуманистка која се боревте против тиранијата да не ослободиме од знаење и слобода што животот го претставува.

Никој друг не ја разбира човечката болка дека вие паднатиот ангел кој страда од казна на големиот роб.
Ослободете нè од злото, ослободете нè од угнетувањето и дајте ни ја слободата за која вие дадовте праведна битка во името на човештвото и творештвото.

Кој не се поклонува на фотеата, судејќи им на живите и мртвите, водете нè под моралистички идеи како вашите, станете луѓе на добри и правда кои можат да ја носат светлината што вие ја давате.
Не заборавајте за нас човечките суштества за кои сме благодарни, ние сме за вас, голем ангел филантроп.

Вие кои со ваше големо знаење покажавте богатство на големиот носител на светлина и разбирање на мудроста, не оставате ни на милост и немилост на ропството и неправдата, ни давате знаење да можеме да се ослободиме од угнетувачките ланци што Бог ни ги даде и нè принуди да ги носиме.

Ти благодарен засекогаш Голем носител на светлината Луцифер “.

Ништо подобро од молитвите да прашате некој што имал пристап до духовниот свет одредена корист и во овој Сатана има предност.

Може да ве интересира:  Молитва на Светата смрт да мисли на мене

Оваа молитва тоа може да се направи во секое време тоа е потребно без оглед на тоа што се случува околу нас затоа што тоа е чисто духовен чин во кој, ако сакаме, можеме да го користиме само нашиот ум. 

3) Молитва на Сатаната за привлекување на саканата личност

„Како Кајафа, доминираат сатаната, Фиерабрас и шефот на пеколот, кој доминира над сите (името на лицето што ќе го врзе) ми го донесоа тоа јагне, затворено под мојата лева нога.

(Име на лицето за врзување) Парите во твојата рака и во мојата рака нема да ми недостасуваат, жедта ниту ти, ниту јас ќе завршам, пиштолот и ножот никогаш нема да нè повредат, непријателите мои нема да можат да ме колабираат., Јас ќе ја победам борбата со силите од чудесната црна коза.

(Име на лицето за врзување) со двајца те гледам, со тројца те фаќам. Со Кајафа, сатаната, Фиерабрас “.

Во оние моменти кога саканата личност се оддалечи од нас, кога растојанието или проблемите нè држат одвоени од таа личност која стана нашата loveубов, тогаш можеме да ја подигнеме оваа посебна молитва за таа loveубов да ја вратиме во нас во моментот Го посакуваме. 

4) Молитва да се повика на Сатаната да има пари

Моќен и одличен мрачен ангел, полн со мудрост и го совладувате она што го сакате.

Ве замолувам да ме интервенирате денес и да го пополните мојот живот со пари, посакувам да врне дожд пред мене.

Знаете што е да страдате заради другите, па јас чувствувам затоа што парите придвижуваат сè.

Дај ми ја оваа голема желба и ќе те следам до крајот на светот ако ме прашаш, ќе бидам со тебе.

Јас ќе ги следам твоите чекори и твојот пат затоа што знам дека парите никогаш нема да бидат оставени од твоја страна и ќе бидам богат.

Знам дека има многу затворени патишта за мене и не можам да ги отворам, но барам од вас за просперитет.

Пополнете го мојот дом со многу пари за да можат моите деца да живеат како кралеви под ваша моќ.

Сите ние ќе го следиме вашиот пат затоа што тоа е патот на успехот и тоа е она што го сакаме.

Ве молиме да не дозволите да бидеме во ваша страна и никогаш да не се свртуваме затоа што вие сте Нашиот крал пофален сатаната

Парите се една од најголемите причини за загриженост кај сегашното население ширум светот затоа што мора да признаеме дека скоро сè е купено со пари.

Може да ве интересира:  Молитва да мислам на мене

Во овие моменти каде минуваме низ тешки економски времињаподигнувањето молитва барајќи пари за да стигнеме до нашите раце може да биде духовен импулс што е потребен за да видиме некое финансиско чудо што ни е потребно. 

Можеме да побараме пари, така што ќе ги достигне нашите раце, за да можеме да имаме јасност во моментот на преговори или така што среќата е на наша страна и можеме да ја постигнеме на кој било начин, сите овие реченици се валидни. 

Може ли молитвата да ме повреди?

Не, молитви сами по себе тие не можат да нè повредат.

Сепак, добро е да се спомене дека тие треба да се направат со целосна сериозност и одговорност затоа што тоа што го барате може да му наштети на друго лице и во оваа смисла треба да бидеме крајно внимателни да не наштетиме на никого со наши барања.

Мораме да се грижиме да знаеме да прашаме и да се зајакнеме себеси да ја прифатиме божествената волја и да не правиме каприциозни или себични молитви. 

Искористете го максимумот моќ на молитва да го повика Сатаната.

Повеќе молитви:

 

Откријте како да го направите тоа
Откријте јадро
Шпански и латински процедури
Додатоци