Молитва на Света Елена

Молитва на Света Елена Да се ​​очајуваш од човек и никогаш да не го оставиш, никогаш не е далеку од тоа да биде себично или бесмислено дејствување, може да биде очајно барање, но тоа е направено од убов и потреба да се биде одговорен.

Многумина мислат дека молитвата е губење време, но вистината е дека тие не се свесни за моќта што ја има оваа акција врз нас и што нè опкружува.

Света Елена беше жена како и секоја друга која претрпе тешкотии на оваа земја во многу области и затоа никој никој не е подобар од неа да ги подигне нашите молитви, оние во кои е вклучено срцето, во кое бараме некој друг од точка Романтичен или пар со поглед. 

Молитва на Света Елена

Молитва на Света Елена

Многумина ја знаат како Санта Елена или како Елена од Константинопол, но нејзиното вистинско име е Флавија Јулија Хелена и таа беше жена царица на Рим која беше прогласена за Света на Католичката, Православната и Лутеранската црква.

Овој светител бил оној што го довел императорот на светот кој му дал слобода на христијанскиот народ во она што било најдолго верско прогонство во историјата.

Елена, која беше отфрлена од нејзиниот сопруг, живееше живот во светост полн со болка и страдање заради loveубов што никогаш не беше возвраќана.

Оваа тортура на Санта Елена траеше четиринаесет години во која живеела напуштена и оставена настрана додека го видела нејзиниот сопруг како среќен со друга жена под истиот покрив.

Таа беше маченичка која стана пример за сила и помош за многу луѓе кои може да се најдат во слични ситуации.

Молитва на Света Елена да очајува човек и никогаш да не ја напушти 

Славна Света Елена, светица на loversубовниците, доаѓам да ве замолам да ми дадете голема herубезност, тоа (име на лице) никогаш не ме оставај, не гледај ниедна друга жена, на работа, на улица и каде и да размислувам за себе, да дојдам душевно тело и дух на (...), затоа што те викам, го менувам Карактер, јас имам моќ над тебе.

Дедо Елена, моќна во loveубовта, не му давајте душевен мир, дека не ги остава своите мисли, дека моето име го мачи и не го остава сам, дека никогаш повеќе не бара други усни само мои, дека целата телесна желба за друг умира Womanено, само со мене можам да чувствувам задоволство затоа што го врзував.

О Света Елена, ќе ми помогнете повторно да го освојам срцето, да ја скроти вашата гордост и лик, да престанете да измислувате, (...) знајте дека ми припаѓа, изгубете трпеливост ако е со другиот, илузија и Се надевам дека е во мојата loveубов кон (...).

Амин.

Дали ви се допадна моќната молитва на Света Елена да очајува човек и никогаш да не ја напуштате?

Lивеењето под ист покрив со партнерот кој не ни дава емоционална стабилност е едно од најсилните и најчестите заговори што денес се живеат во домовите.

Оние врски во кои loveубовта и страста го оставија интимниот кревет на врската сега да бидат ладно и нестабилно место каде неизвесноста и неодлучноста е она што преовладува во сите околини на домот, импрегнирајќи сè со лоши енергии Тие ја загадуваат околината.

Во овие случаи каде молитвата станува наше единствено бегство Тоа е местото каде што молитвите кон Света Елена стануваат моќни. 

Молитва на Света Елена да мисли на мене и да ме повика

О славна Света Елена, дека отиде во Калвари и донесе три нокти.

Едниот му го дадовте на вашиот син Константин, другиот го фрливте во морето, така што навигаторите имаат здравје, а третиот го носи во вашите скапоцени раце.

Света Елена, јас (твоето име) те замолувам да ми го дадеш ова трето нокти, за да можам да го ставам во срцето на (име на твојата сакана), за да немам ниту мир, ниту мир се додека не доаѓам да живеам, додека Не се омажи за мене и не објавувај ја твојата искрена убов.

Духови на светлината што осветлуваат души, го осветлуваат срцето на (име на вашата сакана), така што тој секогаш ме памети, ме сака, ме обожава и ме посакува, и што и да ми даде, водено од вашите сили, Света Елена, нека е тој роб на мојата убов.

Тој мир и хармонија не мора сè додека тој не остане да остане со мене и да живее со мене, да ми биде lубовник, приврзан и поучен. Верно за мене како куче, кротко како јагне и брзо како гласник, дека (име на вашата сакана) ми доаѓаат итно, без никаква физичка или духовна сила може да го запре.

Нека доаѓаат неговото тело, душа и дух затоа што го повикувам и инспирирам и доминираат над него. Се додека тој не дојде кротка и страствен, му се предаде на мојата убов, неговата совест нема да му даде мир. Ако лажеше, ако ме предаде, нека се извини што ме натера да страдам.

(Име на вашата сакана) дојде затоа што ве повикувам, ве наредувам, веднаш да се вратите кај мене (вашето име), по моќта на Света Елена и нашите ангели чувари.

Така биде, и така ќе биде!

Со вера сите молитви се моќни и молитвата за Света Елена да размисли за мене и да ме повика е иста.

Вршењето на ова и сите молитви од срцето е најдобриот начин, бидејќи се изложени оние чувства и грижи што ги чуваме во длабочините на нашата душа.

Побарајте од него да размисли за мене тоа не е начин да се доминираат мислите на друга личност, туку тоа е начин на одржување единство во врската.

Добрите енергии што нашето суштество се испуштаат по молитвата сигурно ќе помогнат во подобрување на животната средина во нашето опкружување.

Барањето од Дедо Елена да ни помогне така што таа посебна личност не може да престане да размислува за нас до тој степен да има потреба да инженеруваме некој пристап, дури и ако тоа е преку телефонската линија е една од молитвите што најчесто се прават денес.

Домот започнува да се исполнува со мир и малку по малку ситуацијата започнува да станува одговор што го чекавме. 

Молитва до Света Елена да ја врзе loveубовта

О благородна царица Санта Елена, денес доаѓам кај вас полна со верба и надеж, да ми помогнете да се опоравам (име на личноста) што ја сакам, ја знаете иднината и сегашноста, ве молам да го видите мојот живот, да направите ( ...) медитирајте и сфатете ја грешката.

Блажена Света Елена, по твоја бесконечна милост, помогни ми да се итна олеснување во моето срце, да ја опоравам личноста што ја сакам, знаеш дека моите чувства се чисти и искрени, го ублажуваат срцето за да знаеш да ја цениш мојата убов.

Санта Елена, примерна мајка, совршен христијанин, (...) не е личност на огорченост, просветли го умот, направи ја преиспитување, со убов сè може да се надмине, далеку од лошите влијанија што толку многу го вознемируваат нејзиниот ум, таа беше погрешна, остави со Најмалку посочена личност, која се враќа дома (...), ве чекаме.

О Света Елена на крстот, знам дека можете да направите сè, нема да ме напуштите, да го слушате мојот глас, гласот на моите молитви и да молите за моето барање.

Амин.

Оваа молитва Санта Елена да врзе маж се препорачува во случаи кога еден од двајцата кои се вклучени во врската мислат да се откажат или да искажат некои сомнежи кои почнуваат да ги рушат цврстите темели на врската носат незадоволство, тепачки, непријатност и конфликти во домот .

Тоа е она што се однесува на молитвата за припојување, дека другата личност која ненадејно е неопределена, останува со нас, но не и против неговата волја, но е убедена дека престојот е најдобрата опција и со тоа се менува идејата за напуштање дома . 

Дали треба да запалам свеќа за да се молам?

Ние го препорачуваме тоа запали бела свеќа на почетокот или крајот на молитвата на Света Елена Да очајуваме и да ја врзуваме loveубовта.

Свеќата е знак на благодарност. Им благодариме на оваа моќна светица за целата нејзина помош во нашите животи,

Молете се со многу верба и многу убов.

Повеќе молитви:

 

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: