Молитва на Сан Маркос де Леон што доаѓа

Молитва на Сан Маркос де Леон што доаѓа Тој е многу ефикасен.

Да се ​​потсетиме дека духовниот свет е пореален отколку што можеме да замислиме и, за да се бориме во него, ни требаат и духовни алатки што ќе нè натераат да ја добиеме победата или она чудо што ни е толку потребно. 

Позитивните енергии што се испуштаат во околината по молитвата често може да се почувствуваат и тоа е од големо значење бидејќи одржувањето на дом полн со хармонија помага да се одржи редот и добрите вибрации во сите средини на нашиот дом. 

Молитва на Свети Марко Леон, дојди и дојди За што молитва? 

Молитва на Сан Маркос де Леон што доаѓа

Не има молитви себични, дури и ако изгледаат така.

Да побараме оваа личност да не се оддалечи од нас воопшто или тоа, без разлика каде и да е, тој повторно пристигнува како кротко јагне е да се верува дека Сан Маркос де Леон ќе ја стави желбата во срцето на оваа посебна личност да дојдеме да нè видиме што е можно побрзо. 

Важно е да се разјасни дека оваа молитва не се прави само за loveубовни случаи затоа што можеме да зборуваме за пријател или роднина кој исчезна или кој едноставно се оддалечи од нас без некоја очигледна причина.

Молитва на Сан Маркос де Леон што доаѓа

О Свети Марко Леон

Вие кои доминирате во најголемите beверови во светот

Лавови и змии и сè што мина низ вашиот пат

Ве замолувам да го одврзете и разоружите срцето (име на личност) да ми дојде на нозе

Нека дојде, нека дојде, без ништо или некој да го запре

Нека трча, трча без никој да му помогне

Ве молам вашите патеки да бидат скратени и вашите чекори да бидат продолжени

И тоа доаѓа пред мене со неговиот свиткан дух

Срамно како малку јагне, и круг на моите нозе.

Дека не спие, дека не јаде и дека очајува за мојата кауза.

О, Сан Маркос де Леон, дај ми ја оваа корист.

Амин.

Ако сакате да имате поголема моќност, треба да ја молиш молитвата за доминација по онаа на Свети Марко Леон што доаѓа.

Додека другите луѓе се обидуваат да ги постигнат своите цели со прибегнување кон волшебници или измамнички трикови, има голем број верници кои сè уште се врзани за христијанската вера и кои продолжуваат да се потпираат на моќта на молитвите. 

Без разлика дали е да се привлечат пријател, соработник, шеф, сосед, член на семејство или партнер, оваа реченица е подеднакво моќна за секој случај во кој се користи.

Комплементарна молитва ...

Ако сакате да добиете најголема моќ, мора да кажете молитва на доменот.

Мора да се моли молитвата, проследена со другиот. На овој начин ќе можете да имате поголема сила во молитвата.

Молете се со голема верба и на крајот светло 3 црвени свеќи. Свеќите треба да му се заблагодарат на Сан Маркос де Леон.

Во името на Бога те повикувам, дух на доминација
Дух на Свети Кипар и очај
Дон Хуан на патиштата, духот на Хуан рудар
Од улиците, патеките и местата, дух на четирите ветрови
Дух на Свети Марко Леон
Оваа молитва ја правам да дојдат сан маркос де Леон
Ве претпоставувам да ми помогнете да ги совладам петте сетила
Мислата, пресудата и волјата на (име на лице)
Дека не можам да јадам или спијам, дека не можам да пијам или шетам
Вашата мисла нека се стави само во мене
Додека под нозете ми дојде да застане
Направете го да се покае и смирен
Однесувајќи се кон мене со почит што сите го заслужуваме
Со 2 те гледам, со 3 те врзувам, крвта што ја пијам и срцето што ти го давам
Моите очи ве ослепуваат, а мојата волја е твоја
Така биде, така биди, амин

Дали е оваа молитва моќна?

Молитвите се моќни на одличен начин ако се прават со вера, ова е тајната, специјалната состојка која гарантира ефективност на молитвата.

Во светото писмо, Бог нè учи дека можеме да го прашаме во името на неговиот син Исус Христос дека тој ќе ни ги даде нашите барања.

Нема ништо во светот што не можеме да го постигнеме со молитва од Сан Маркос де Леон што доаѓа.

Повеќе молитви:

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: