Молитва на душата сама за да направи човек да дојде

Молитва на душата сама за да направи човек да дојде Може да стане тоа тајно оружје што ни помага во оние моменти кога никој друг не може да го стори тоа.

Во оние моменти што посакуваме со целата душа да ја видиме таа личност, но не знаеме што или како да сториме така што таа е таа што самата одлучува да дојде да нè види, ова е молитва што може да ни биде корисна во тој момент. 

Молитва на душата сама за да направи човек да дојде За што е тоа?

Молитва на душата сама за да направи човек да дојде

Служи толку многу за да се направи таа личност дојдете да нè сретнете како да го натера да комуницира со нас.

Потребата што се создава кај тоа лице да нè види се зголемува сè додека не дојде да нè посети е неизбежна.

Моќна алатка што можеме да ја користиме со вера во кое било време сакаме, без оглед на тоа дали е тоа секој ден. 

Молитва на душата сама за да направи човек да дојде

Анима Сола, моја блажена светица, со голема верба ве молам да ја натерате оваа личност ...

(полно име на лицето)

Се вратив на рацете, дека од денес чувствувам дека сè уште ни се придружуваат врските на loveубовта, ве наметнувам, вашата голема моќ да се вратите со отворено срце кон мене и дека ништо не ве одвлекува од моја страна, дека продолжувате да ме сакате во душа, тело и дух , од сега и засекогаш.

Јас ве молам во оваа молитва на душата само за да направам некоја личност да дојде, Анима сама, дај ми ја помошта.

Те молам, со сета моја вера, Анима сама, да го сториш, со твојот чудесен подарок, дека суштеството што толку многу го сакам се враќа на моја страна, со срце полно со loveубов и разбирање, за тоа.

Радувај се сам, ти ја посветувам оваа молитва, која се оддалечи од мене, те молам, не ме заборавај, дека секогаш сум во твојот ум.

И ти ветувам дека веднаш штом се врати ова лице,, Ќе го сторам следново за вас, _благодарам

Амин.

Запомнете дека нема одредено опкружување, ден или ситуација да ја направите оваа молитва.

Може да се направи во кое било време или место.

Ако сакате да запалите свеќа или да направите малку повеќе атмосфера пред да се молите, тоа е во ред, но тоа нема да ја направи молитвата помалку или помоќна.

Посебно да се направи во случаи кога постои исчезнат или киднапиран член на семејството, па дури и се однесува на некои миленичиња.

Силата и ефективноста на оваа молитва се неверојатни без оглед колку е тешко чудото. 

Кога можам да се молам?

Ние мора да се молиме секој ден. Мораме да веруваме во молитвите и да веруваме.

Ако немаме верба, нема да бидеме згрижени.

Мислите дека ќе работи добро. Дека некој ќе ве чуе и ќе помогне во вашето барање.

Само моли се еднаш на ден, со вера и сила. За кратко време вашата нарачка ќе присуствува и ќе бидете среќни.

Ако сакате, запалите бела свеќа или црвена свеќа за да се заблагодарите.

Свеќи служат за понуда до оние субјекти кои ни помагаат во нашите нарачки.

Тоа е едноставна работа, но многу ефикасна.

Дали е оваа молитва моќна? 

Духовниот свет е реалност со која сме опкружени и фактот што не сакаме да го сфатиме сериозно не значи дека тој не постои, па затоа е сè помоќно да ги направиме овие духовни алатки наши.

на молитви направено од душата доаѓа со посебна моќ затоа што ништо како искреност кога се зборува со духовно суштество. 

Тоа е едно правило што се исполнува со сите молитви што се прават во животот, кој и да е, секогаш треба да се прави со верба затоа што тоа е единствениот услов што гарантира дека молитвата ќе добие одговор.

Молете ја молитвата на душата за да може лицето да дојде со вера. Сè ќе биде добро.

Повеќе молитви:

 

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: