Молитва на Свети Кипар

Молитва до Сан Кипрано. Тој е познат по тоа што има многу небесни сили. Направете го тоа молитва до Свети Кипар за заштита, врзувањето скроти и доминацијата може да ни помогне во многу ситуации во животот.

Особено во оние случаи кога сметаме дека нема решение. Специјалист за решавање проблеми на парови, каде што едната од страните ќе одлучи да го напушти креветот од која било причина.

Сепак, нивните овластувања можат да ни помогнат да се чувствуваме заштитени или да напредуваме. На молитви тие се секогаш моќни и кога ќе ја ставите во нив целата верба дека имате чудо, не трае долго за да стигнете до нас.

Сега, тоа е тајна што ќе ни донесе дополнителни придобивки во знаењето кон кој Свети треба да биде упатена молитвата.

Секој од нив е повеќе или помалку ефикасен во зависност од случајот за кој бараме помош.

Во овој случај, Сан Ципријано е моќен и може да ни помогне во случаи кога сакаме да го скротиме и доминираме некого или некоја ситуација.

Цел на молитвата „Свети Кипар“

Молитва на Свети Кипар

Сан Ципраано им помага на луѓето во практично сè во нивните животи.

Во текот на овој напис ќе покажеме најмалку 4 реченици за различни намени.

Молитвите ќе служат за:

  1. Да ми се јави;
  2. За заштита;
  3. Врзи, скроти и доминира loveубовта;
  4. Парите и просперитетот.

Во суштина, овие молитви ќе им служат на сите аспекти од вашиот живот, од пари до убов.

За да имате најдобри резултати, треба само да се молите со вера и секогаш да верувате во моќите на Свети Кипар.

Молитва на Свети Кипар да ме повика 

Свети Кипар, благословен меѓу светците, ја молам твојата корист.

Направете (...) да почувствувате дека ми треба близу, дека не можете да го издржите моето отсуство и да ме повикате. Направете ми ringвонење на телефонот и можам да го слушнам гласот на (...) од другата страна.

Свети Кипар, семоќен добродетел, дај ми ја оваа едноставна желба, слушај го мекиот глас на (...) И да може да го чувствувам, уживај во него и уште еднаш да му се поклониш. Сан Ципријано, убедува (...) да ме повика, каде и да сум и сега.

Направете ме да бирам на мојот телефон затоа што сакате да ме слушате и да се смеете или да плачете до мене.

Возубен Сан Криприано, во вашата неизмерност ви благодарам и како смирен слуга ќе ја раширам вашата слава каде и да одам.

Така да биде И така ќе биде.

Оваа молитва може да се изврши во неколку случаи, или да се направи помирување со таа личност или да се започне врска.

Тоа е дека дури и за да наведете бизнис, оваа реченица е ефективна.

Важно е да се каже името на лицето што сакаме да нè повика и целите на кои сакаме повикот за кој станува збор.

Ако сè уште не го имаме тоа јасно, можеби прво ќе треба да испланираме затоа што молитвата е премногу моќна и добро е да го стори тоа кога сè е јасно за да не се праша погрешно.

Свеќи за осветлување или да не го сторите тоа време кога ќе се изврши оваа молитва зависи од личноста, препорачливо е да одвоите време да се концентрирате на молитвата.

Не можеме да се молиме кога умот е во нешто друго, мора да се фокусираме на барањата што се направени за да можеме да побараме што е посакувано.  

Молитва до Св. Кипарскиот за заштита 

Virtuosísimo San Cipriano, епископ Коринтин, ве прашувам за thatубовта што нашиот Господ Исус Христос ја испроведува за вас, ослободете ме од нападите на злобниот непријател, направете го да не се лути со мене.

Спаси ме од ненадејна смрт, невреме, молња, пожари и незгодни соседи. Ако паднам во затвор, утеши ме и помогни ми од тоа со чест, со главата држена нагоре.

Од завидливиот и злобниот народ, извади ме.

И со твоите облеки ме покриј ги во сите опасности што се појавуваат пред мене, затоа што преку твоето посредување понизно ја прашувам Светата Троица, Бог Отецот, Бог Синот и Бог Светиот Дух.

Амин.

Ова е една од честите грижи кај човекот, без разлика дали е за побарајте заштита за нас или за член на семејство, Сан Чипријано е Свети кој може да ни го даде ова барање.

Моќен заштитник во сите случаи. 

Молитвата на Свети Кипар за заштита мора прво да се направи со признавање на моќта на Свети Кипар да нè заштити, тогаш треба да се побара заштита што е можно поконкретна, без толку многу заобиколувања.

Сега, во последниот чекор, им се заблагодаруваме на чудото на заштита како знак на вера. На овој начин ја запечатиме моќната молитва за да постигнеме заштита во секое време.

Молитва на Свети Кипар да се врзува, скроти и доминира

„Вашата голема моќ, ох, голем Свети Кипар, апостол на оние што страдаат од убов, може вашата неспоредлива моќ да го направи за мене, она што јас го копнеам денес.

Направи во името на мојата посветеност кон твоето име, ох! Чудотворно мое и на оние кои имаат потреба од тоа, (дека кажи го името на кој сакаш) да ми се обрати, тело и душа и дека никој не е за него / неа повеќе од мене.

Дека тој ми треба и ме гледа низ очи и ме бара насекаде дури и ако знае дека не е таму, дека очајува за мене, затоа што секогаш е покрај мојата страна и дека се прегрнува себеси со надеж дека ќе биде во мојот кревет, на мојата маса и во моите соништа

О, моќен апостол, бевте волшебник во своите чуда и свет во својата светост, не ме напуштајте сега!

Ми треба твојата Светлина, бесмислена светлина, чудесна светлина, за да ја водам лудата што ме проголта надеж да бидам негов засекогаш и секогаш.

Нека пристапи денес за да ми го даде ропството во верни чувства и слатка и нежна душа, ох, Господи, што слушате сè, не оставајте ме во овој пример со оваа болка да се чувствувам беспомошна / или без неговата убов и без неговата топлина.

Тоа ми доаѓа во соништата и мојата реалност со ветувања за исполнување и со желби што ќе ги направам да се оствари. Свети Кипар, слушај ме, во топлината на оваа молитва, мојата молба оди!

Доведете ме до тоа битие што го сакам, сега донесете го до мене затоа што слабо ми е без негово присуство, ве молам, чудесен светец ... слушајте ја мојата молитва, заедно со вашата придружничка и интегрална жена на Јустина, која со вас ја придружува вашата мисија толку света за сите оние кои прашуваме ...

О славно, слушај ме!… Амин “.

Добивањето на овој тројно влијание врз некоја личност е скоро чудесно прашање.

Ова е причината зошто постои посебна молитва за постигнете го ефикасно и трајно.

Сега мораме да бидеме многу свесни за намерите што ги имаме, да држиме некого покрај себе со сила или да го натераме да прави што сакаме не е најпрепорачливо за долгорочното здравје на парот.

Сепак, овие молитви се толку моќни што треба да го направиме тоа многу искрено.

Совршено е за врзи, скроти и доминира Маж, дечко или познаник. Таа работи со секого.

За парите

Драг и сакан Сан Ципријано, убеден сум во твојата света добрина, како и во твојот жар и посветеност на правдата и на нашиот Господ.

Избави ме од лошата среќа и несреќата. Дај ми го твојот благослов и подобрете ја мојата состојба. Не барам лотарија, или итни пари за да пристигнам за еден ден.

Достоинствена работа е доволна за да заработам пари за моето семејство.

О Свети Кипар, со ова смирено барање, се надевам дека ќе го добиете вашиот благослов за промена на мојата судбина и мојата.

Амин.

Во свет кој се повеќе станува во криза, парите стануваат чудесно да ги имаат и да ги располагаат по своја волја.

Затоа мораме да ја молиме молитвата на Свети Кипар за пари.

Прашањето дека парите секогаш течат во наши раце е добра опција за да се обезбеди успех во сите бизниси што ги преземаме.

Молете се и замолете го Сан Ципријано за чудото на пари и работа, така што чудото ќе пристигне што е можно поскоро, запомнете дека не е само да се молиме, туку да сториме што е можно за да го постигнеме тоа што го сакаме. 

Може ли да ги кажам молитвите сите заедно?

Вистината е дека на многу луѓе им треба помош со разни работи во нивните животи. Кога тоа ќе се случи, мора да ги молите сите реченици во овој напис.

Можете да се молите сите, но не истиот ден. Препорачуваме да оставите 1 ден одмор помеѓу секоја молитва.

Важно е да не се моли на ист светец неколку различни работи во ист ден, во спротивно тој не може да присуствува на ниту едно од барањата.

Затоа, молете ја молитвата на Свети Кипар да ги врзува, скроти, доминира и за заштита во различни денови.

Повеќе молитви:

 

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: