Молитва да привлече човек

Молитва да привлече човек Можеби е многу критикуван, но е многу ефикасен и моќен.

Тоа е молитва која не е наменета да ја прават исклучиво жени, иако овие се оние кои го користат ова оружје најмногу за да се борат за таа loveубовна врска на која и треба божествена интервенција. 

Треба да се напомене дека не е потребно да се очекува врската да се влоши во целост за да се направи оваа молитва, но може да се направи од првите симптоми дека работите не одат добро. 

Молитва да привлече брз човек

„Светиот Дух, ти кој повеќе од било кој ја знаеш силата на мојата душа ...

Ве замолувам да присуствувате на моето барање, дека со ваша моќ да ме приближите (име на саканата), таа личност да ги чувствува сите мои доблести и падови привлечени пред нив, ве молам, Светиот Бог да ја свиткате неговата волја и да ја пуштите неговата желба биди од моја страна

Погледни ме и чувствувај ја целата моја loveубов и посветеност кон него.

Возovedубен Свети Дух, доминатор на душите, ве замолувам да дојдете кај мене, барам ваша ревносна помош за да одговорите на мојата молитва ...

Ве прашувам дека неговата loveубов не е рамнодушна кон мене, дека тој не ме избегнува, дека е секогаш подготвен да разговара со мене, дека енергиите заговараат само во моја корист ...

Те прашувам, можеби човекот што те сака тебе доаѓа кај мене и можеби нашата енергија е единствена, можеби твојата моќ е таа што ми се придружува со тој човек што толку многу го сакам.

За божественото откупување на мојот сакан Свет небесен Дух, дај ми енергија неопходна за таа личност да ме сака, ти ги познаваш нашите души и денес е време да ги споиш ...

Јас ти ветувам со срце да го сакам, тоа (сакана личност) Тој секогаш ќе биде среќен со мене, дека никогаш нема да има доволно или тага во неговото срце ако тоа зависи од мене.

Денес светиот дух ве молам со голема жестина за вашата loveубов и друштво. Амин "

Нашите желби мора да бидат таа внатрешна сила што нè наведува интензивно да го бараме она што гори како жив пламен во нас.

Тој кој тој човек се врати брзо За нас гарантира дека чувствата на тој човек можат да се спасат на полесен начин затоа што не сме дале време за неговото срце да биде загадено со агенти што би можеле да ја попречат или попречат целта што ја посакуваме. 

Тоа не е каприц или желба родена од гордост, туку станува збор за спасување куќа, семејство, врска која е во опасност да заврши засекогаш.

Ако еден од двајцата сепак сака оваа врска да продолжи, тогаш сè е можно. 

Молитва да се за inубиме во човек со ум

„Сезоната на loveубовта е пред нас.

Срцето повторно се буди, јас тврдам дека моето раѓање е права и ги заземам страните со моето самопочитување, мојата вродена способност да сакам и да живеам во прегратка на убовта.

Имав проблеми со loveубовта во минатото.

Разочаран сум.

Моето срце е повредено. Еднаш бев сам, лут, несреќен, тажен и загрижен.

Порано верував дека не е можно да се најде вистинска, трајна и трогателна убов.

Но, јас избирам да го излекувам ова сега.

Избирам loveубов и избирам да ја најдам мојата вистинска убов.

Правам нов избор за да ја вратам невиноста на моето срце и повторно да се поврзам со длабока и потресна loveубов “.

Во овие моменти во кои се сомневаме во привлечност или каде немаме физички контакт со тој човек Можеме да ја направиме оваа моќна молитва така што преку менталните или духовните врски тоа чувство на beginsубов почнува да расте. 

Може да работи и во тие долги релации, имајќи го предвид тој човек секогаш да размислува за нас, може да ни помогне многу, па дури може да го натера да се за fallуби безнадежно во loveубовта. 

Молитва за очај на еден човек во секунди

„Моќен неодлучен дух, те молам денес да ми помогнеш, очајот се претвори во дух, денес те повикувам, дух на Дон Хуан да Конквиста, помогни ми, дух на loveубовта, дојди кај мене, дух на Свети Јован рудар, трчај на моја помош, моќен дух на четирите ветрови, патеки и места.

Моќен и праведен дух на Свети Марко Леон, моќен и бесен Свети Марта, Побожен дух на Света Елена од Ерусалим.

Дух на Сан Салвадор де Хорта, Дух на Марија Кабеза, волшебен Дух на Салвадор де Хорта, духови полни со добрина и добронамерност, денес ја барам вашата помош, ве повикувам и ви наредувам да ми помогнете.

Господар на петте сетила, мисли на расудување, волја и жив дух, денес доаѓам да ве прашам, да ми помогнете да го совладам: (име на тоа лице) Го прашувам светецот на овој ден.

Го прашувам светителот на денот на кој се роди оваа личност и денот на светецот на кој сум роден.

Мојот ангел чувар, до неговиот ангел чувар.

Ја замислувам оваа свеќа така што во неговиот ум нема ништо што не ме вклучува, дека неговото тело ми треба, дека неговиот сексуален член само се возбудува со мене, дека главата мисли само на мене, дека неговите раце сакаат само да го допрат моето тело, дека неговите нозете само сакаат да ми одат, дека твојата мисла, пресуда и волја, ќе бидат само за мене.

Дај ми духови моќ да ја совладам неговата волја, тоа (името на личноста) само да мисли на мене, сакај ме и сакам само за него, или светци јас само го замолувам да ми помогне и да ми ја даде својата loveубов затоа што тоа го заслужувам “.

Ова е молитва што мора да се изврши одговорно и да се знае дека е чувствително прашање што ќе го побараме.

Очаен човек и исто така да се постигне тоа само за неколку секунди бара да ги ставиме сите наши енергии на она што го бараме и што е најважно, да побараме да знаеме дека тоа што ни треба може да се добие само со тоа што ја молиме. 

Верата е моќна, бидејќи зависи од ефективноста на ова и сите молитви дека можеме да направиме без оглед на тоа што бараме.

Молитви да очајуваат еден човек во секунди ако тие работат и се многу моќни.

Не станува збор за магија или какво било проклетство што се применува, ниту пак бараме да ја доминираме совеста на другата личност по наша погодност, она што го бараме е дека овој човек може да ги види сите квалитети што ги имаме и да се луди затоа што е со нас.  

За што е оваа молитва?

Молитва да привлече човек

Оваа и сите други молитви служат многу работи, една од нив на глобално ниво е да ја одржуваме нашата вера жива.

Во овој конкретен случај, можеме да имаме некои посебни барања. 

Важно е да се има предвид дека можеме да ја извршиме оваа молитва на надворешни субјекти, како што е универзумот или некој Бог, но можеме да ја направиме и самите себе, на нашето внатрешно битие.

Важно е да се доживее посебна врска со духовниот свет, каде што се водат вистинските битки.  

Потоа, можеме да ја побараме нашата loveубовна врска, за тој човек што се одврати од нас и кој не сака да се врати, можеме да побараме loveубовта да се прероди во неговото срце и да сакаме да се вратиме во тој дом што го напуштил. 

Може ли да ги кажам сите молитви?

Да, сите молитви што ги сакаме привлекуваат добри енергии кон нас и ја чистат духовната средина што се движи околу нас.

Ова е придобивка што можеме да започнеме да уживаме од моментот кога ќе започнеме да ги молиме.

Се препорачува да се молите секој ден и да го сторите тоа од длабочините на душата, следејќи специјална молитва или да користите свои зборови и со голема вера.

Имајте верба во молитва за да привлечете theубов кон човекот.

Повеќе молитви:

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: