Молитва да мислам на мене

Молитва да мислам на мене. Weивееме со потреба да се чувствуваме сакано и посакувано, ова е, до одреден степен, нормално. Стравот од одбивање дополнително ја зголеми таа потреба и честопати се наоѓаме во потрага по некои молитва, па размислете за мене Ден и ноќ, врати се и повикај ме.

Ова изгледа како многу очајна мерка, но ништо не е подалеку од реалноста.

Молитвите се наше најмоќно духовно оружје, затоа не треба да се сомневаме во тоа и да ги користиме секогаш кога ќе излеземе во пресрет на која било потреба, без оглед колку и да е сериозна.

Молитвата секогаш ќе биде решението и ова важи за сите области од нашиот живот.

Постојат посебни наследства за сè и за овој конкретен случај има и еднакви ефективни и моќни од другите.

Дали молитвата што мислите за мене ќе работи?

Молитва да мислам на мене

Сите реченици поставени во овој напис се тестирани и имаат стотици сведоштва за успех.

Сите тие се многу моќни и поседуваат неверојатни моќ.

Ако ги молите сите со голема верба и ако имате потреба, можете да бидете сигурни дека тие ќе работат.

Бог и другите светци им помагаат на оние на кои навистина им треба. Ако имате потреба, побарајте помош од Бога.

Willе ве натера да размислите сами, да ве loveубат, барате и очајувате, цел ден, ден и ноќ, во секое време.

Молитва на Светата смрт да мисли на мене

Предмет на (кажи го името на личноста) на моите чувства и моето тело, мисли на телото и душата на таа личност, дојди кај мене Ноќ и ден, без оглед на околностите што ќе бидат од моја страна.

Те молам, во името на Санта Муерте Сењора, те молам да ми дадеш сила и целосна контрола, да можам да ја имам таа личност покрај мене, барам од тебе секогаш да се грижиш за мене и никогаш да не престануваш да ги исполнуваш сите тие услуги што ги барам од тебе.

Сè додека не го сакате тоа, ве замолувам да ме однесете на ваше присуство. Те повикувам, никогаш не ме напуштај и те замолувам да не ме игнорираш.

http://hablemosdereligion.com

Да се ​​замисли loveубов за мене е нешто малку тешко.

Затоа треба да се молиме на некој силен и со многу моќ во loveубов.

Санта Муерте е вистинскиот ентитет да го стори тоа

Молете се да мислите на мене во моментов

Ти приоѓам да ми го смириш срцето и да ми ги излечиш раните Ти што си бил покрај Севишниот и на светот му објавуваш љубов Те молам да се посредуваш за мене, ја молам твојата помош и милост, Архангеле мој!

Помогни ми да ја угаснам својата глад за loveубов, помогни ми да создадам емотивни и вистински врски. Направи (кажи го името на саканата личност) приближи ми кон очи со чиста loveубов.

Слушајте ги барањата на моето срце и не ме напуштајте во чекањето Архангел на loveубовта, принц небесен.

Вие, кои заслужувате theубов на највисоките, побарајте мир во моето срце Пополнете ме со задоволство да бидам среќен со оваа личност со која се за inубив.Се знам дека вашата добрина ќе ве допре до срцето и ќе дојде кај мене, како слуга Божја дека и двајцата , ќе го направите чудото.

Твојата љубов е бесконечна Архангеле, твојата големина ме исполнува и мојата благодарност ќе биде вечна Допрете го неговото срце и веднаш ќе го излечите моето.

Нека е доброта со мене и твојата loveубов да биде со светот, Амин!

https://iglesia.info/

Во овој случај, резултатите од молитвата ќе ги видиме веднаш дури и ако не можеме да ја потврдиме и ова е моќната работа за оваа конкретна молитва, која нè повикува да веруваме дека чудото е направено и покрај тоа што не го гледаме самиот резултат.

Некои веруваат дека молете се или прашајте со намера да совладате желби или мисли од другите луѓе е себичен чин од наша страна, но други веруваат дека тоа е чин на убов и дека има многу гледишта.

На пример, во оние случаи кога гордоста се вмешала и дозволува некоја личност што не е од раката да ја извртува, тогаш една од оваа моќна молитва за мојата сакана да мисли на мене може да биде многу корисна, но не е дека ќе се повредиме на сите и потоа со молитва ќе се обидеме да направиме замаглување и нова сметка.

Намерата е да се создаде потреба да се појави пристап, а не да се наведнува другата личност да одлучи и да направи што сакам. 

Молитва да ме бара очајно

„Барајте ме сега, во овој прецизен момент (вие го спомнувате името на лицето) Сакам да ме барате, од каде и да сте.

Господи, од овој момент те замолувам (името на лицето) да ми ги ставиш мислите само за мене, за да не можам да мислам на ништо друго освен од мене, дека твојата концентрација е наменета само за мене.

Дека на овој начин разбирам дека ми требаш во животот и дека не треба да поминуваш друг ден без мојата убов. Направете го овој момент (име на лицето) да ја заборавите вашата гордост, да ме повикате, да ме барате очајно и да сакате да ме имате од ваша страна до крајот на вашите денови.

Со моќта на Бога, ги повикувам неговите тројца ангели. МИГУЕЛ, РАФАЕЛ, ГАБРИЕЛ, така што тие ќе ги стават своите раце (име на лицето) и не можат да заработат секунда.

Нека срцето, телото, душата и духот ми припаѓаат само на мене и само на мене, да мисли само на мене и да ме посакува, за да ги одврати сите оние што сакаат намерно да му пријдат на злото.

Во името на Исус, амин “.

Молитвата е ефикасна за сите потреби што можеме да ги имаме како луѓе и чувството дека сме сакани до очај, е честопати потреба од која се обидуваме да ги задоволуваме во секое време.

Молете се да прашате дека другата личност, сегашната двојка или некој поранешен, кој неодамна ме напушти, се чувствуваат како да не бараат нас е најздравиот начин да го испровоцирате.

Многу повеќе се препорачува моли се да ја бараме таа личност и да се изложиме на болно отфрлање

Молитвите можат да бидат многу повеќе од зборови, сè е во верата со која ги молиме нашите молитви.

Молитва да мисли на мене и да се врати

„Во голема моќ на Бога, ве повикувам во дух на очај, дух на доминација, мачно.

Ве повикувам да ми помогнете да доминирам (име на лицето) и да ги контролирам нивните 5 сетила, така што на овој начин не можам да излезам од нивниот ум секунда.

Те повикувам, за да можеш да ми бидеш водич во овој пат што сакам да патувам, така што (име на личноста) да ми припаѓа само на мене, за да може да се оддалечиш од сите оние што сакаат да пријдат со намери кои надминуваат пријателство или кои сакаат оддалечи го од мене

Ве повикувам, да бидете единствена мисла во текот на денот и ноќта, за да сакате да ме барате мене и да бидете во моја страна.

Во ваше име, голем дух. Амин “

Да се ​​побара духовна помош за да се добие враќање на некој што нè остави е практика која трае многу години.

Го викаат молитвата на очајот и таа е помоќна отколку што можете да замислите.

Овие молитви можат да се вршат во кое било време од денот, она што мора да го имате на ум е она што навистина го сакате.

Бидејќи молитвата треба да се направи со јасни идеи за да се избегне да бараме нешто што воопшто не го сакаме.

Може ли да кажам 3 реченици?

Многу луѓе не знаат дали можат да молат повеќе од една молитва. Во овој случај, можеме да кажеме да.

Молете ги сите молитви што ги сакате, но направете го тоа само во различни денови.

Никогаш немојте да ја молите молитвата за истата цел истиот ден.

Обидете се да оставите простор од 1 ден помеѓу секоја молитва за да размислите за мене и да ме сонувате цел ден и сега.

Верата е најважната работа во сите молитви. Ако имате верба и секогаш се молите да верувате дека сè ќе отстапи, сите молитви ќе работат.

Повеќе молитви:

 

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: