Молитва да ми се јавиш

Молитва да ми се јавиш и прашај ме прошка не е себичен чин, како што го гледаат многу површни луѓе.

Тоа е, поточно, чин на ослободување и внатрешно заздравување.

Понекогаш имаме луѓе во нашите животи кои секогаш нè повредуваат, но поради некоја причина и, колку и да изгледа чудно, не можеме едноставно да попуштиме.

Како и да е, таа личност завршува оставајќи во нас многу рани кои сè уште не се лекувале и сè додека не заздрават ќе бидеме вечно врзани затоа што тоа ќе биде фаза од нашиот живот што сè уште не е надмината.

Ова е причината зошто оваа молитва е важна, повик каде протагонистот е прошка е исцелител на рани и, без сомнение, ќе бидеме подготвени да започнеме одново.

Започнување нов живот без да завршите циклуси на затворање е како обид да се изгради зграда на урнатините на друг што не претрпе бура затоа што порано или подоцна, новата зграда ќе заврши исто така и да паѓа. Не постои искрена молитва што е направена од себично размислување.

Дали молитвата да ме повикате и да побарате прошка секогаш функционира?

Молитва да ме повикаат и да побарам прошка

Молитвите споменати во овој напис секогаш работат. Треба само да се молиш со вера.

Showе покажеме 4 различни на различни светци. Можете да ги молите сите во истиот ден, за да добиете уште поголема сила.

Ако сакате да го прекинете вашето страдање, мора да започнете да се молите сега. Само Божјата помош ќе ме натера брзо да ве повикам.

Не трошете повеќе време, ги дава речениците подолу!

Молитва да ми се јави за 10 минути. 

Господине, јас сум верен приврзаник, кој бара помош, ве замолува да му дадете повик што може да биде важен, што може да дефинира многу работи.

Сакам тој повик и да биде добар, да донесе добри вести, Сан Експедито.

Вие, мојот заштитник, ја водите лицето да донесе одлука за мое добро.

Амин.

Десет минути може да биде можно време тој човек да дојде кај нас, но запомнете дека молитвата може да стори сé. 

За уште поочајни случаи тогаш мора да се применат уште поочајни мерки. Молитвата за повикот за десет минути е применлива во случаи на вистинска итност, каде што не може да се стори ништо похума и само треба да ја поставиме целата наша вера во молитва што, треба да се забележи, е моќна.

Знаеме дека вистината е секогаш клучна и во оваа реченица е иста. Може да се направи во секое време и треба само да ја рефлектира верата и потребата што ја имаме кога се молиме

Молитва да ме бараш за 10 минути  и замоли ме за прошка

О, сакан Свети Кипар, со твојата добрина и твоето изобилство во благослови на оние што те тераат, барам милост, те молам, ох, небесен, дозволи го тоа битие што го обожавам, да ме бара со душа и тело, зашто ми треба негово loveубов, од вашата страст и друштво, ох, Сан Ципрано, моќно!

Нека барањето дојде до вашата света едноставност, јас треба да ми го дадете чудото што го барате во мене вашиот копнеж и вашата најсовршена романса ...

О, Господи, побарај го (кажи го неговото име), кога ќе стане од креветот и повторно пред спиење ... затоа што е сè за мене!

Дека тој ми недостасува, дека не може да го направи својот живот без мојот живот ... ох, покровител на претрпените верници што ги сакаме и повторно се повикуваме ... направете го битието што го обожавам, повлечете се во неговите импулси и побарајте ме, тој пишува за тоа дека го имав мојот страна и тоа нозете го одведуваат на седиштето, каде ме наоѓа ...

О, чудо на душите кои се затвораат во жали, дај ми живот, дај ми смиреност и дај ми сè што ми кажува, дека враќањето на мојата сакана е многу близу ...

Бенемерито Сан Ципријано, твојот благослов доаѓа кај мене и со тоа, чудото што го копнеам, татко ми ...

Светиот татко! Амин

Оваа молитва е исклучително моќна и мора да се изврши во прилики на вистинска вонредна состојба Не можеме да бидеме себични и да прашуваме без да размислуваме за другата личност.

Спокојството на срцето често зависи од друга личност, но ако добро погледнеме во нашите срца, многу е веројатно дека ќе најдеме малку спокојство и се надеваме дека ќе потраеме некое време и ќе можеме да подигнеме посебна молитва до врховното битие.

Молитва е да ме повикате и да побарате прошка што може да се стори сè додека има потреба да се сретнеме со таа посебна личност.

Може да биде дете, поранешен партнер, член на семејство или некој пријател, кој веќе долго време не сме го виделе и на кој веќе им е потребен тој директен контакт што може да го има само кога се соочуваме со таа личност. 

Молитва на очај да ме повика 

Обожуван Татко, се плашам да не ме отфрлат ... Те молам, те молам (ИМЕ НА ЛИЦЕ) Јави ми се и кажи ми како се чувствуваш за мене, да ги искажеш сите свои чувства.

И така можам да бидам среќен што не сум возвратил. Дај ми сила да се соочам со тоа без болка, знам дека на ваша страна можам да го надминам и да трпам сè што доаѓа. Никогаш не оставајте ме Отец, до тебе сум посилна

Амин!

Кога постојано имаме ум на ум, не можеме да избегнеме да сакаме да знаеме за нив во секое време бидејќи потребата е силна и сакаме да бидеме во контакт, но не можеме да издржиме додека не се вратиме дома, така што телефонскиот повик се чини дека е најдобрата опција.

Ова е токму целта на ова молитва на очај. Тоа се нарекува затоа што тоа е веќе последниот ресурс што би го користеле и тој е ефикасен и моќен сто проценти.

Молитвите само пренесуваат добра енергија и ако оваа молитва ја подигнуваме со голема верба, резултатите ќе бидат изненадувачки.

Во устата имаме многу голема моќ, со тоа можеме да градиме или уништиме. Затоа оваа молитва треба да се изврши од искреност и со целосна одговорност за она што го правиме.

Секогаш проценувајќи ги другите како супериорни од нас самите, како што вели зборот Божји. 

Молитва до Сан Антонио да ми се јави 

Сан Антонио Денес дојдов кај вас затоа што ми треба вашата помош ...

Сакам (ИМЕ НА ЛИЦА) да ми се јави решена сум да му кажам како се чувствувам, но само ако тој / таа се јави ...

Се плашам затоа што може да бидам одбиен, но треба да знам. Вие сте единствениот способен да ми помогнете во врска со ова прашање. Сан Антонио сакам да се соочам со овој момент затоа што треба да знам дали ми возвраќаат, а ако не сум, ќе можам да погледнам во нови хоризонти ...

Овој повик ми значи многу, затоа ми треба да се случи што е можно поскоро. Јас сум исплашен, но знам дека можам да го надминам тоа.

Барањето повик е природно.

Може да има многу цели што овој повик ги има, на пример може да биде да се постигне прошка потребно за да се оди напред, едноставно да се знае како е таа друга личност, да се пренесе дека тој сè уште е присутен на сите времиња, на кратко, за многу работи.

Изненадувачки е што барањето останува исто: повикајте ме. 

Ако е така, само прашајте, тоа е толку едноставно. Без срам или страв, но со појасна и искрена намера на примање на таа комуникација што толку долго ја сакаме.

Може ли да кажам 4 реченици?

Може и треба да ги молиш сите молитви.

Сите тие се многу моќни и ако се молат сите за една иста личност ќе имаат многу моќ.

Секогаш молете се со вера молитвата да ме повикате за 10 минути и да бидете многу среќни во loveубов!

Повеќе молитви:

 

 

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: