Молитва да сонувам со мене

Молитва за него да ме сонува. Можеби изгледа како себичен чин, но вистината е дека ова може да биде а на молитвите најискрено можеме да направиме во нашите животи.

Влегувањето во соништата на друга личност може да биде чувствително прашање ако не се изврши на одговорен начин, затоа мора да знаеме сè што подразбира оваа молитва пред да го сториме тоа за да можеме да постапиме одговорно. 

Што е ова Молитва да сонувам со мене?

Молитва да сонувам со мене

Вистинската цел е сосема јасна, да ја натерате таа личност да сонува за вас, дека дури и во соништата не можете да заборавите на себе.

Se може да аплицирате во оние случаи на врски во далечина Завршено, другата личност може да биде ранлива или полесно да заборави на вас. 

Тие велат дека соништата се моќни и затоа бараме особено да останеме во нив долго време за да ги зајакнеме чувствата.

Оваа молитва може да се изврши на сите времиња и на сите места.

Не е важно дали таа личност има долго време без да нè гледа или не зборува со нас, навистина е важно што тој мисли и сонува за нас во секое време. 

Молитва да сонувам со мене вечерва

Сонувај со мене денес, драги мои,
Па, нашите души се предодредени да живеат заедно!
Сонувајте со мене денес, вечен lубовник, зашто сум
Сè што сте барале;
Силите на судбината ги поставувам во имплантација
Во вашата ноќна мисла мојата фигура, мојата суштина
И мојот глас за овие да дејствуваат како
Присуство во вас вечерва.
Заедно ќе летаме низ непознати ливади;
Заедно ќе пловиме низ далечните мориња;
Само ќе уживаме во тропските шуми;
Вашата фантазија ќе биде границата, но каде
Дека го правиш тоа, секогаш ќе бидеш ти и јас.
Нека ви паѓаат на ум овие зборови и тоа
Тие се раствораат во вас
Дека никогаш не бегам од вашето тело
Дури и кога ќе ги затворите очите
Да се ​​одмори
Амин.

Искористете ја моќта на молитвата да сонувате со мене вечерва.

Тоа е поконкретна форма на молитва затоа што бараме да се појавиме во вашите соништа од истата ноќ во која се молиме.

Ова само го прави сè помоќни и ефективни.

Најверојатно, после таа ноќ научивме за сонот што го имал како личност со нас, бидејќи тој најверојатно ќе се обиде да стапи во контакт со нас бидејќи соништата имаат тенденција да бидат многу интензивни. 

Молитва да мислам на мене и да ме сонуваш

Јави ми се сега, сега сега ...

(Споменете го името на лицето)

Во ова време, каде било. Во овој момент ќе ги ставите назад концентрацијата и мислите ...

(Споменете го вашето име)

Вие разбирате дека не можете да живеете без мене. Во овој момент ќе започнете да ја отфрлате гордоста. Во овој момент вие сте подготвени да ме повикате. Тогаш мислите за мене ...

(Споменете го вашето име)

Дали ќе се обидете да одолеете? Не се спротивставувај Ако ...

(Наведете го името на лицето) Не ​​ми се јавувајте сега, ќе ме повикате подоцна. Но, сега можете да бидете сигурни дека ќе ме повикате.

Вие разбирате дека сте за loveубени во мене и не можете да бидете без моето присуство. Во овој момент мислите за мене ...

(Споменете го вашето име) Ги повикувам трите ангели, Мигел, Габриел и Рафаел, да ви го осветлуваат срцето ...

(Споменете го името на лицето) и вратете ги сите прашања. Она што Мајкл ќе го избрка од вас е духот на злото и сите влијанија на злото.

Габриел ве објавува ... (Го наведува името на личноста) Моето име, кое го разнесува зборот „Loveубов“ во увото и ми се сеќаваш на мене ...

(Споменете го вашето име) Рафаел да ја искористи исцелителната мелем за да ја лекува недовербата што се разви во вашето срце, и да ја задржите лузната од „Loveубов“ и желбата кон мене отворена ...

(Споменете го вашето име).

Така биди!

Влезете во мислите на друга личност и влијајте ги на нив, така што дури спијте продолжете да сонувате за нас Се чини барање кое е премногу егоцентрично или искривено и некои можеби мислат дека сме напаѓачи заради влегување на нечија потсвест без нивна дозвола, но вистината е дека ние бараме само чудо, користејќи духовно оружје во наша корист. 

Мора да бидеме сигурни, сигурност во вербата во тоа оваа реченица ќе го направи посакуваниот ефект без да предизвика непријатност или некоја несакана непријатност и за ова ништо подобро од одржување на срцето здраво од лоши желби и негативни енергии. 

Молитва на Светата смрт да сонувам со мене

По моќта на Санта Муерте и трите души кои Дедо Муерте ги гледа ЈОГФ, ќе дојдат сега Со овластувањата на Дедо Муерте и трите души што Дедо Морте ги гледа ЈОГФ, Сега ќе застанат зад мојот ЈЈДЦ.

Тој ќе дојде ползејќи и за inубен полн со ;убов; на желба да се вратам и да се извинам за лажење и да ме прашувате на додворување, а подоцна и на свадба што е можно побрзо.

Санта Муерте, јас ЈЈДЦ ќе ја имам таа моќ што ЈОГФ ја заборава и остава одеднаш секоја жена што може да му биде во главата и да се врати да ме претпостави и да изјасни за сите да ја видат.

Санта Муерте го држи ЈОГФ подалеку од која било жена, за да му биде во главата тој да ме бара на мојот ЈЈДЦ денес и секогаш сакајќи да биде покрај мене, дека има сигурност дека сум совршена жена за него, дека thatОГФ Не можам да живеам без мојот YJDC и тој JOGF секогаш има своја слика во своите мисли, во сите моменти од својот живот ...

Сега каде сум со кого сум, JOОГФ ќе ме бара затоа што неговото размислување е во мојот ЈЈДЦ ..

И кога си легнуваш ме сонуваш и кога се будиш дека мислиш на мене и ме сакаш, кога јадеш мисли на мене, кога газиш на тоа мислиш на мене, во сите моменти од твојот живот помисли на мојот YJDC C.

Така биди!

Оваа молитва до светата смрт да сонувам со мене е една од најпознатите.

Високо моќни и чуда Па, до денес има многу чуда за кои сведочи целиот свет на барањата одговорени по ова прашање.

Моќна помош, така што посебната личност не престанува да сонува за вас.

Санта Муерте може да стане наш сојузник, оној што може да ни помогне и во некои други loveубовни ситуации во кои можеби сме изгубиле надеж. 

Молитвата за да не можам да спијам размислувајќи за мене

Кога ќе завршам да ги кажам овие зборови,
О, сакана, ќе ве воодушеви и ќе ме сонувате!
Засега, заради несреќата, душата и мојата
Тие сè уште не лежат заедно, но потребна е само интервенција
На силите на судбината, така што ова ќе се промени на добро.
Длабоко ќе ме сонуваш,
И таму ќе се сакаме едни со други како никој друг !;
Нашите врски ќе бидат завршени со придружување
И по будењето ќе бидете длабоко в inубени
Кој ве чекаше толку долго.
Слушајте ги овие зборови, драги, тие ќе бидат тие што ќе водаат
Theубовта што ќе цвета и во двете и од сега.
Нека ги соберат силите што секогаш ме придружуваат и 
Однесете го вашиот престој и кога ќе ги затворите очите,
Спреј го на твоето лице и проектирај ја мојата слика
Во првиот сон вечерва.
Амин.

Овој вид молитва е ефикасен, затоа што мислите стануваат бранови што сакаат морето, не престануваат да доаѓаат и да одат, сето тоа со единствена цел што оваа личност не заборава.

Поради некоја причина, можеби се наоѓаме далеку и треба да предизвикаме нешто кај саканата личност, да останеме присутни на сите времиња затоа што во тие ситуации кога оваа молитва конкретно станува наш единствен излез.

Учењето да ги користите овие духовно оружје е потребно време, но најважно е да останете со силна и непоколеблива вера.  

Може ли да ги кажам сите молитви?

Одговорот е огромен да.

Сите молитви се закажани за да ги прилагодиме сите од нив и да ги направиме ефективни во секоја од ситуациите што можат да се појават во животот.

Без оглед колку е тешко она што го бараме, мора да бидеме уверени дека ако прашаме со вера, сè може да се постигне дури и ако не изгледа така.

Дали ви се допадна молитвата да сонувате за мене?

Повеќе молитви:

 

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: