Молитва да го скроти сопругот

Молитва да го скроти сопруготОдржувањето хармонија дома е секогаш тешка задача и понекогаш бара божествена помош. Молитва да го скроти сопругот донесете поголема трпеливост, спокојство и рамнотежа на вашата убов.

Секоја личност реагира различно на тешки ситуации во животот. Ако вашиот сопруг доживува голем стрес на работа или работите не одат според планираното за него, кажете ја оваа молитва за да го смирите нервниот сопруг.

Многу е вообичаено дека целиот стрес на комплицирани моменти се одразува во семејната средина. Ако вашиот партнер претрпел преголема доза, молитвата да го скроти лут и итен сопруг пристигна токму навреме за вас.

Со верба ќе биде можно да се врати хармонијата во домот и вашиот брак ќе биде посреќен.

Молитва да го скроти сопругот

„Господи, влегувам во твоето присуство во моментов. Господ е одличен, Господ е моќен, Господ е еден.Не постои Бог освен вие и само вие можете да помогнете мојот брак да го направите успехот. Помогнете му на мојот сопруг да биде подобар човек, да биде помирен, да ме третира со повеќе почит, да се однесува подобро со мене и со нашите деца. Тоа го учи како да се подобри како сопруг, како татко, како глава на семејството. Сакам мојот брак да биде успех, но оваа тешкотија е фрустрирачка за нашата врска. И дај ми мудрост за да можам да се справам со мојот сопруг со намера да ги видам моите ставови и да бидам инспириран да се подобрам, да бидам посмирен, помалку лут, наклонет и повеќе мои пријатели. Однапред ви благодарам за благословот што ќе го добијам. И ве замолувам уште еднаш да ме научите како да постапувате правилно со него за да го смените неговиот пат. Амин

Молитва да го скроти ургентниот сопруг

„О, моќни светци!

Дека можете да го разберете плачот што доаѓа од моето срце.

Тоа може да ја почувствува loveубовта што ја чувствувам (на пример, името на саканата личност).

Те молам, помогни ми да го освојам (кажи го името на саканата личност) дефинитивно, за (кажи што се случува во твојот живот) и чувствувај дека можам да те изгубам засекогаш!

Мешај ме, скроти го срцето што повеќе личи на камен!

Ако дури и глупо магаре е скротило од вас, тогаш знам дека моето барање е можно. Амин

Молитва на Свети Амансо да го скроти сопругот

Молитва до домашниот сопруг - Свети Марко

«(Кажете го тука името на личноста што сакате да ја смирите),

Нека Свети Марко ве смири и ослободи од овој гнев и бес што секогаш сте ги носеле во себе, што ги ублажува вашиот дух и душата.

(Кажи овде името на лицето кое сака да се смири),

Свети Марко ги скроти лавовите, змиите и незамисливите суштества и со својата моќ може да го скроти, да го совлада својот гнев, неговиот бес и сите нерви што ги носел секогаш.

Сан Маркос може да го допре твоето срце, да го направи помек, полесен и сентиментален.

Willе ја допре вашата душа и ќе ја ослободи од целиот бес и сите бунтови што ги наметнува.

Тоа ќе го направи вашето тело полесно, послободно и потивко.

Свети Марко ќе ја искористи целата своја сила за да ве смири и да го елиминира целиот гнев што сте го имале уште од раѓањето. Тоа ќе го елиминира овој ужасен белег, така што сте поинаква личност, подобра и тивка личност.

(Кажете го името на лицето што сакате да се смирите),

Се колнам на Исус Христос дека го носеше крстот со толку големи страдања што ќе го бодри и скроти еднаш засекогаш, дека ќе биде поинаква личност од сега и дека никогаш нема да се чувствува како нервозен како порано.

Andе го исфрлите целиот овој гнев еднаш засекогаш и ќе бидете подобра и помирна личност.

Молитва до домашниот сопруг - Свети Таме

«(Кажи го името на нервозниот сопруг),

Нека Свети Мики ве одбележи, нека Свети Мики ве смири и може Исус Христос да ве омекне.

Нека Свети Там го отстрани овој бес и бес што понекогаш ослободува погрешни луѓе.

(Кажи го името на нервниот сопруг),

Нека Свети Мајк го фати овој непосреден бес и го одземе. Погребете ги сите ваши проблеми и поправете се со целиот гнев поврзан со нив.

Нека моќниот и мудар Свети Там успее да ја одземе таа злобна магија која го растажува вашето семејство и дека ве слуша збунети.

(Кажи го името на нервниот сопруг),

Свети Там ќе ве лекува, ќе го елиминира целиот овој гнев, сето ова мачно и ќе ве направи посилни да се соочите со сите ваши проблеми без да бидете лути и лути без причина.

Свети Там, го лекува целиот гнев на мојот сопруг, го скроти во најтешките и напнати моменти од неговиот живот.

Помогнете му на вашата душа, личност и личност да бидат пофлексибилни и да ги издржат лошите работи што ќе доаѓаат.

(Кажи го името на нервниот сопруг),

Свети Тим ќе те скроти, ќе те смири и ќе ти ги одземе сите лоши работи што ги имаш.

Молитва до домашниот сопруг - Света Катерина

„Санта Катарина, вие што толку многу страдате во животот, вие што сте поминале низ она што никој не заслужува да го помине, ве замолувам да погледнете внатре во мене и моето семејство и да ми помогнете со мојот сопруг (кажете го целосното име на мажот).

Тој е многу нервозен, многу лут, па дури и агресивен, и знам дека не можам да бидам среќен.

Имам намера да му дадам шанса, и само уште еден, затоа ве замолувам да ми помогнете да го смирам.

Смири го мојот сопруг Санта Катарина, смири го срцето, смири ги мислите.

Тоа ви помага да се справите со најкомплицираните моменти од животот, особено нај стресните и ги спречува вашите нерви да експлодираат секој ден, секоја вечер и секоја минута.

Овозможува смиреност во вашето срце, ви дава ментално и емоционално олеснување и ги бледне сите лоши мисли во главата што ве прават нервозни.

Помогнете ми во овој ужасен ден Санта Катарина.

Помогнете ми, моето семејство и мојот сопруг за да можеме конечно да бидеме навистина среќни.

Верувам во вас Санта Катарина. Амин

Како да се молиме молитвата да го скроти сопругот

Домашните молитви презентирани овде можат да се молат заедно или одделно. Со тоа што ќе се моли, таа ќе се смири додека ќе побара помош за да го увери сопругот.

Ако сакате да ги кажете овие молитви на различни светци, не постои проблем. Ова е дури и добро затоа што ќе ги зголемите шансите да се исполни вашето барање.

Молитва да се скроти сопругот може да се прави секој ден. Идеално, треба да го внесете во одредено време од вашата рутина за секогаш да се сеќавате да се молите. Колку повеќе се молите, толку е поголема вашата врска со Бога.

Кога се молите да го скроти сопругот, мора да имате голема верба и да верувате дека Господ ќе постапи за да го направи вашиот партнер помирен и спокоен, без оглед на вашата состојба.

Но, бидете внимателни: реченицата е ефективна само ако намерата е добра. Ако сакате да го смирите вашиот сопруг за да го направите вашиот брак успех, а тој станува подобар човек, тогаш сте на вистинскиот пат.

Но, ако сакате да го смирите вашиот сопруг да стане негов слуга, знајте дека оваа молитва воопшто нема да работи. Молитвата да го скроти сопругот работи само кога намерата во неговото срце е благородна.

Уживајте во вметнувањето на оваа молитва во вашата рутина и исто така искапете го следното видео што ќе му донесе мир на вашето семејство.

(вградување) https://www.youtube.com/watch?v=dS5XLaNQMww (/ вгради)

Научете ја и молитвата за враќање на бракот.

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: