Молитва до Сан Антонио да најде убов

Молитва до Сан Антонио да најде убов, потрагата по вистинска убов е нешто што ги задржува многу луѓе зафатени и загрижени. Ова е причината зошто многу пати тие имаат потреба да направат а молитва до Сан Антонио да најде убов, да им помогне да го откријат.

Реализацијата на една личност вклучува можност да се започне со сопственото семејство и за ова, огромното мнозинство, потребен им е партнер кој ќе ги придружува во текот на целиот процес.

Вистинската убов стана толку комерцијална, толку преценета што многу пати чекаме точен модел за тоа што тие ни го продаваат во филмови, книги и воопшто во општеството.

Прво, мора да ја оставиме таа идеја настрана, loveубовта може да нè изненади во начинот на кој најмалку размислуваме, затоа мора да бидеме подготвени и со отворено срце да ја примиме кога ќе одлучи да пристигне.

Моли се Да најдеме вистинска willубов ќе ни помогне да почекаме колку што е потребно и да знаеме како да ја идентификуваме.

Молитва на Свети Антониј да се најде Isубов Дали е тоа силна? 

Молитва до Сан Антонио да најде убов

Тој е силен и моќен, особено ако тоа го правите со вера и од срце. Словото Господово нè учи, во една од неговите безброј извештаи за новиот завет, дека loveубовта може да стори сé, да очекува сè, да издржи и никогаш не престанува да биде.

На овој начин можеме да знаеме со сигурност дали е тоа loveубов или нешто друго што се чувствува. Многумина велат дека сакаат и времето престанува да го прави тоа, ова, според словото Божјо, не е мора.

Срцето измами, повеќе од сите нешта. Чувствата се менуваат додека loveубовта е одлука.

Да се ​​молиме на Бога, творецот и да го замолиме да нè води да одлучиме кој ја заслужува нашата loveубов, а кој не, како и да идентификуваме кој одлучил вистински да нè сака е важно бидејќи избегнуваме ситуации што можат да бидат болни.

Запомнете дека нема молитва што се прави со вера на која не се одговараa.

Можеби ќе потрае некое време или одговорот доаѓа од каде што најмалку размислуваме, но мора да имаме доверба да знаеме дека Бог прави сè во наша корист и тој знае кои се нашите вистински потреби.

Молитва да се најде вистинска убов

Боже мој, Вие што како создател им обезбедувате живот на сите суштества. Вие кои гледате сè и знаете сè, не престанувајте да го насочувам погледот кон мојот живот и гледате како треба да се подобрам за да бидам таа личност која може да има вистинска убов.

Ако мојот лик не е најсоодветен, ако мојот начин на живеење и живеење не се согласи со убов, кажи ми. Те молам кажи ми во моето срце сè што треба да знам за твојот збор. Пристапете ми до увото и предложете што треба да направам. Не ме оставајте, ден за ден, чекајќи ја таа сигурна loveубов, без да знаете дека јас сум тој што мора да се сменам.

Бог на небото, Бидејќи е врховен и прекрасен, јас верувам во Тебе. Знам дека твојот збор во моето срце е како чиста вода што тече низ реката и чисти сè на својот пат. Го чекам вашиот збор и сите ваши совети. Со нетрпение ги очекувам вашите диктации. Сакам да те примам во моето најдлабоко битие. Знам дека тие ќе бидат фер, мудри и вистинити, погодни за мојот loveубовен живот.

Затоа што Ти си правда, мудрост и вистина. Боже на сводот, ти ветувам дека твоите стручни вдишувања ќе ги применам на дело и дека секогаш ќе одам по патот што ти ми го обележуваш. Водете ме низ овој пат за да ја знам точната рута по која треба да одам, секогаш според вашите закони на љубовта. Се молам мојот иден партнер секогаш да ме почитува и сака безусловно и да ме претпочита над сите други.

Амин, амин

https://www.wemystic.com/es/

 Оваа молитва треба да се направи оставајќи ги настрана нашите преференции, мора да размислиме што е поважно од чувствата, што ќе трае со текот на годините. 

Loveубовта може да се постигне насекаде, но вистинската loveубов се гради ден од ден. Тоа е тимска работа во која можеме да сметаме на помошта на креаторот Бог на сите нешта.

Ако е можно да се постигне вистинска loveубов и ако веруваме во моќта на молитвата, можностите се многу поголеми. Молете се користејќи ги нашите зборови и почекајте го одговорот.

Молитва на Свети Антониј од Падова да најде убов 

Благословен Свети Антониј, theубезен од сите светци, твојата loveубов кон Бога и твојата loveубов кон неговите суштества те натера да достојни да поседуваш чудесни моќ.

Со вашите зборови им помогнавте на оние со проблеми или вознемиреност и чуда се случија преку вашето посредување. Ве молам да добиете за мене ... (изрази го твоето барање).

Нежна и драга светица, со срцето секогаш полно со човечко сочувство, шепнете го моето барање до слаткото Дете Исус, кое сакаше да биде во вашите раце, и засекогаш добијте ја благодарноста на моето срце. (Моли се тројца наши родители и три поздрави Марија.)

https://www.aboutespanol.com/

Свети Антониј од Падова е светецот на кого мора да се молиме да најдеме вистинска убов. Тој може да ви помогне да добиете убов, вашиот душата, другата половина, вашиот живот надополнување.

Тоа е друга личност која е создадена специјално за вас, не се сомневајте во тоа.

Молитвите се моќни и ни помагаат добро да ги водиме енергиите за да не западнеме во очај или грешка да веруваме да најдеме whereубов таму каде што нема.

Молете се до Сан Антонио за да ја пронајдете yourубовта во вашиот живот 

Свети Антониј, славен и познат по твоите чуда, дај ми ја Милоста Божја да ја исполнам мојата желба да (добивам партнер).

Бидејќи сте толку kindубезни кон грешниците како мене, не гледајте во моите грешки, разгледајте ја Славата Божја да им простите на моите грешки, дајте ми барање што силно ви го прашувам. Славен Свети Антониј од чудата, утеха на страдалниците, барам помош на колена и да ми биде Водич. Дојдов да ви помогнам со барање и ова ми го ослободи моето погодено и благодарно срце.

Прифатете ги моите придонеси за преданост и loveубов кон вас. Јас го обновувам ветувањето за живеење ве сакајќи вас, Свети Антониј, Бог и мојот сосед.

Благослови ме со моето барање, дај ми ја благодатта да влезам еден ден во Царството Небесно, за да можам да ја пеам милоста милосрдие засекогаш.

Амин.

Сн Антонио ќе ве слуша и ќе ви помогне во текот на целиот процес, така што ќе ја пронајдете loveубовта во вашиот живот.

Откако ќе го пронајдете, можете да продолжите да го прашувате да продолжи да ги води своите чекори и неговите одлуки во секое време.

Молитвата има моќ, имајте верба и доверба дека ќе го направи остатокот.

Може ли да ги кажам 3-те молитви до Сан Антонио?

Дали сакате да се молите повеќе од молитва за да најдете вистинска убов?

Може да го направи тоа

Може и треба да ги моли сите молитви без ограничувања. Може да се молат сите заедно без проблем.

Запомнете дека најважно е да имате многу верба во Бога и во Сан Антонио.

На овој начин ќе добиете максимална можна помош за да добиете yourубов.

Повеќе молитви:

 

Можеби ќе ве интересира и оваа поврзана содржина: