Pencet ESC kanggo nutup

0 322
2
Vlvaro Vico
2 Waca Min

Gejala Cystitis. Cystitis ditondoi dening inflamasi lan / utawa infeksi kandung kemih. Umume kasus kedadeyan amarga mlebu bakteri ing kanal urin. Dheweke nyerang uretra (saluran sing mbusak urin) lan pindhah menyang kandung kemih, nyebabake ...

0 275
4
Vlvaro Vico
4 Waca Min

Apa Menopause? Menopause yaiku jeneng sing diwenehake kanggo wektu haid pungkasan. Iki kedadeyan antara umur 45 lan 55 taun lan menehi tandha pungkasan wektu reproduksi wanita. Periode sawise menstruasi diarani climacteric. Kita pitutur marang kowe ...

0 276
3
Vlvaro Vico
3 Waca Min

Infeksi saluran urin yaiku anané patogen (sing nyebabake penyakit) ing sawetara wilayah ing saluran urin. Sawetara wong, nanging utamane wanita, bisa duwe bakteri ing saluran kemih lan ora nandhang infeksi, sing diarani bacteriuria asimtomatik. Ana rong jinis utama:…

0 3528
2
Vlvaro Vico
2 Waca Min

Thromboembolism Venous utawa (VTE) yaiku istilah sing nemtokake rong penyakit: trombosis vena jero (DVT) lan embolisme pulmonari (PE). Trombosis vena jero yaiku penyakit sing disebabake klompok clots ing urat jero, biasane ana ing ekstrem ngisor.

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie situs web iki dikonfigurasi kanggo "ngidini cookie" lan kanthi mangkono nawakake pengalaman browsing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs web iki tanpa ngganti setelan cookie utawa klik "Tampa" sampeyan bakal menehi idin sampeyan.

cedhak