yksityisyyden suoja

Tämä ei ole vain yksityisyyden suojaa koskeva politiikka, se on periaatteeni julkilausuma.

Tästä verkkosivustosta vastaavana haluan tarjota sinulle yksityisyytesi suhteen parhaat juridiset takeet ja selittää sinulle mahdollisimman selkeästi ja avoimesti kaiken, mikä koskee henkilökohtaisten tietojen käsittelyä tällä verkkosivustolla.

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa vain verkkosivustolta hankittuihin henkilötietoihin, eikä niitä voida soveltaa kolmansien osapuolten muilla verkkosivustoilla keräämiin tietoihin, vaikka ne linkittäisivätkin verkkosivusto.

Seuraavat ehdot sitovat käyttäjää ja tätä verkkosivustoa vastaavaa henkilöä, joten on tärkeää, että luet muutaman minuutin sen lukemiseen. Jos et ole samaa mieltä tästä, älä lähetä henkilökohtaisia ​​tietojasi tällä verkkosivustolla.

Tämä käytäntö on päivitetty 25

Edellä mainitun henkilötietojen suojaa koskevan lain säännöksiä sovellettaessa meille lähettämäsi henkilötiedot sisällytetään ”Verkon käyttäjiä ja tilaajia” -kansioon, jonka omistaa Online Servicios Telemáticos SL yhdessä NIF: n kanssa B19677095 ja osoite C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada). Tämä tiedosto on toteuttanut kaikki LOPD: n kehitykseen liittyvät kuninkaan asetuksessa 1720/2007 vahvistetut tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet.

Yleisten tietojen lähettäminen ja tallentaminen

Henkilötietojen lähettäminen tälle verkkosivustolle on pakollista, jotta he voivat ottaa yhteyttä, kommentoida, tilata blogia Discover.online, tilata palveluita tällä sivustolla ja hankkia kirjoja digitaalisessa muodossa.

Samoin pyydettyjen henkilötietojen toimittamatta jättäminen tai tämän tietosuojakäytännön hyväksymättä jättäminen merkitsee mahdottomuutta tilata sisältöä ja käsitellä tällä verkkosivustolla tehtyjä pyyntöjä.

Sinun ei tarvitse antaa henkilökohtaisia ​​tietoja tämän verkkosivun selaamiseksi.

Mitä tietoja tämä verkkosivusto vaatii ja mihin tarkoitukseen

Discover.online kerää käyttäjien henkilötiedot verkkolomakkeiden kautta Internetin kautta. Kerättävät henkilötiedot tapauksesta riippuen voivat olla muun muassa nimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja käyttöyhteys. Lisäksi palvelun, kirjojen ostamisen ja mainonnan yhteydessä pyydän Käyttäjää tiettyjä pankki- tai maksutietoja.

Tämä verkkosivusto tarvitsee vain tiedot, jotka ovat ehdottomasti riittäviä keruuta varten, ja se on sitoutunut:

  • Minimoi henkilötietojen käsittely.
  • Salaa nimitykset niin paljon kuin mahdollista.
  • Anna avoimuus tällä verkkosivustolla suoritetuille toiminnoille ja henkilötietojen käsittelylle.
  • Salli kaikkien käyttäjien seurata heidän verkkosivuilla tapahtuvaa tietojen käsittelyä.
  • Luo ja paranna turvaelementtejä tarjotaksesi sinulle parhaat turvalliset selausolosuhteet.

Tässä portaalissa kerättyjen tietojen tarkoitukset ovat seuraavat:

  1. Vastatakseen käyttäjien vaatimuksiin. Esimerkiksi, jos käyttäjä jättää henkilökohtaiset tietonsa mihin tahansa yhteyslomakkeeseen, voimme käyttää näitä tietoja vastaamaan pyyntöösi ja vastata kaikkiin kysymyksiin, valituksiin, kommentteihin tai huolenaiheisiin, jotka koskevat sivuston sisältämiä tietoja. Web, verkkosivuston välityksellä tarjotut palvelut, henkilötietojesi käsittely, verkkosivustoon sisältyviin lakiteksteihin liittyvät kysymykset sekä muut mahdolliset kyselyt.
  2. Tilausluettelon hallintaan, lähettämällä uutiskirjeitä, tarjouksia ja erikoistarjouksia, tässä tapauksessa käytämme tilauksessa vain käyttäjän antamaa sähköpostiosoitetta ja nimeä.
  3. Kohtuullinen ja vastaus blogin käyttäjien kommentteihin on.
  4. Varmistetaan käyttöehtojen ja sovellettavan lain noudattaminen. Tähän voi kuulua työkalujen ja algoritmien kehittäminen, jotka auttavat tätä verkkosivustoa takaamaan keräämiensä henkilötietojen luottamuksellisuuden.
  5. Tukea ja parantaa tämän verkkosivuston tarjoamia palveluita.
  6. Markkinoida tällä sivustolla tarjottuja tuotteita ja palveluita.

Joissain tapauksissa tietoja tämän sivuston kävijöistä jaetaan nimettömästi tai yhdistetään kolmansien osapuolten, kuten mainostajien, sponsorien tai tytäryhtiöiden, kanssa yksinomaan palveluni parantamiseksi ja sivuston ansaitsemiseksi. Kaikkia näitä käsittelytehtäviä säännellään lakimääräysten mukaisesti, ja kaikkia tietosuojaa koskevia oikeuksiasi kunnioitetaan voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Kummassakin tapauksessa käyttäjällä on täydet oikeudet henkilötietoihinsa ja niiden käyttöön ja hän voi käyttää niitä milloin tahansa.

Tämä verkkosivusto ei missään tapauksessa siirrä käyttäjiensä henkilötietoja kolmansille osapuolille ilmoittamatta niistä etukäteen ja pyytämättä heidän suostumustaan.

Kolmansien osapuolten tällä sivustolla tarjoamat palvelut

Online Servicios Telemáticos SL jakaa tietoja seuraavien palveluntarjoajien kanssa vastaavissa yksityisyyden ehdoissa tarjotakseen toiminnan kehittämiseksi ehdottoman välttämättömiä palveluita.

  • hosting: cubenode.com
  • Web-alusta: WordPress.org
  • Kuriiripalvelut ja uutiskirjeiden lähettäminen: MailChimp. 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308.
  • Tallennus pilviin ja varmuuskopiointi: Dropbox -Drive, Wetransfer, Amazon Web Services (Amazon S3)

Henkilötietojen keräysjärjestelmät, joita tämä verkkosivusto kerää

Tämä verkkosivusto käyttää erilaisia ​​henkilökohtaisten tietojen talteenottojärjestelmiä. Tämä verkkosivusto vaatii aina käyttäjien etukäteen antaman suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn ilmoitettuihin tarkoituksiin.

Käyttäjällä on oikeus peruuttaa aikaisempi suostumuksensa milloin tahansa.

Henkilökohtaisten tietojen keräysjärjestelmät, joita Discover.online käyttää :

  • Sisällön tilauslomakkeet: Verkon sisällä tilauksen aktivoimiseksi on useita muotoja: etsi sähköpostilaatikossasi. Käyttäjän on vahvistettava tilauksensa sähköpostiosoitteen vahvistamiseksi. Annettuja tietoja käytetään yksinomaan uutiskirjeen lähettämiseen ja sen pitämiseksi ajan tasalla uutisten ja erityistarjousten yhteydessä, yksinomaan uusille tilaajille. Uutiskirjettä hallinnoi MailChimp.

Kun käytät MailChimp-alustan palveluita sähköpostimarkkinointikampanjoiden toteuttamiseen, tilausten hallintaan ja uutiskirjeiden lähettämiseen, sinun tulisi tietää, että MailChimp Sillä on palvelimet, joita ylläpidetään Yhdysvalloissa, ja siten henkilökohtaiset tietosi ne siirretään kansainvälisesti maahan, jota ei pidetä turvallisena Safe Harborin purkamisen jälkeen. Tilaamalla hyväksyt ja suostut tietojesi säilyttämiseen Yhdysvalloissa sijaitsevassa MailChimp-alustassa vastaavien uutiskirjeiden lähettämisen hallitsemiseksi. MailChimp on mukautettu EU: n tietosuojalausekkeisiin.

  • Palautelomake: Verkkosivustolla on lomake kommenttiviesteihin. Käyttäjä voi lähettää kommentteja julkaistuihin viesteihin. Kommenttien lisäämiseen lomakkeeseen syötetyt henkilötiedot käytetään yksinomaan niiden valvomiseen ja julkaisemiseen.
  • Yhteydenottolomake: Siellä on myös yhteyslomake kysymyksiä, ehdotuksia tai ammatillista yhteyttä varten. Tässä tapauksessa sähköpostiosoitetta käytetään vastaamaan niihin ja lähettämään käyttäjän tarvitsemat tiedot webin välityksellä.
  • Evästeet: Kun käyttäjä rekisteröi tai navigoi tällä verkkosivustolla, «evästeet» tallennetaan. Käyttäjä voi käyttää milloin tahansa evästeet politiikka laajentaa tietoja evästeiden käytöstä ja niiden käytöstä poistamisesta.
  • Lataa järjestelmät: Tältä verkkosivustolta voit ladata erilaisia ​​sisältöjä, jotka sisällytetään säännöllisesti teksti-, video- ja äänimuodossa. Tässä tapauksessa tilauksen aktivoimiseksi tarvitaan sähköposti. Tietojasi käytetään tilaajille ilmoitettuihin tarkoituksiin.
  • Julkaisujen myynti: Portaalin kautta voit ostaa julkaisuja ja infoprodukteja Online Servicios Telemáticos SL: ltä. Tässä tapauksessa vaaditaan ostajan tiedot (nimi, sukunimi ja puhelinnumero, postiosoite ja sähköposti) Paypal-alustan kautta lomakkeena maksun.

Käyttäjät voivat lopettaa tilauksen milloin tahansa palveluista, jotka tarjoaa Discover.online samassa uutiskirjeessä.

Käyttäjä löytää tältä sivustolta sivuja, tarjouksia, sponsoreita, kumppaniohjelmat jotka pääsevät käyttäjän selaustapoihin luodakseen käyttäjäprofiileja ja näyttämään käyttäjän mainontaa heidän selauskohteidensa ja -tapojensa perusteella. Nämä tiedot ovat aina nimettömiä, eikä käyttäjää tunnisteta.

Näillä sponsoroiduilla sivustoilla tai tytäryhtiölinkkeillä annettuihin tietoihin sovelletaan kyseisillä sivustoilla käytettyjä tietosuojakäytäntöjä, eikä niihin sovelleta tätä tietosuojakäytäntöä. Siksi suosittelemme käyttäjiä tarkistamaan yksityiskohtaisesti osakkuusyhtiöiden linkkien tietosuojakäytännöt.

Adsensen tarjoama mainonnan tietosuojakäytäntö: Google Adsense.

Tällä sivustolla käytettyjen lähteiden seurannan tietosuojakäytäntö:Google (Analytics)

Discover.online tutkii myös käyttäjien mieltymyksiä, demografisia ominaispiirteitä, liikennekuvioita ja muuta tietoa yhdessä ymmärtääksesi paremmin, kuka on yleisömme ja mitä he tarvitsevat. Käyttäjien mieltymysten seuraaminen auttaa meitä myös näyttämään sinulle osuvimpia mainoksia.

Käyttäjä ja yleensä mikä tahansa luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö voi perustaa verkkosivustoltaan hyperlinkin tai teknisen linkkilaitteen (esimerkiksi linkit tai painikkeet) Discover.online (”Hyperlink”). Hyperlinkin perustaminen ei missään tapauksessa tarkoita sitä, että Discover.online ja sen sivuston tai verkkosivun, jolle Hyperlink on perustettu, omistajan välillä olisi suhteita, eikä Discover.online hyväksy tai hyväksy sen sisältöä tai palvelut. Joka tapauksessa Discover.online pidättää itsellään oikeuden kieltää tai poistaa käytöstä minkä tahansa verkkosivun hyperlinkin milloin tahansa.

Käyttäjät voivat lopettaa tilauksen milloin tahansa palveluista, jotka tarjoaa Discover.online samassa uutiskirjeessä.

Exactitud y veracidad de los datos

Käyttäjä takaa, että eri lomakkeiden kautta toimitetut henkilötiedot ovat totuudenmukaisia, koska hän on velvollinen ilmoittamaan kaikista muutoksista niihin. Samoin käyttäjä takaa, että kaikki annetut tiedot vastaavat hänen todellista tilannettaan, joka on päivitetty ja tarkka. Lisäksi Käyttäjä on velvollinen pitämään tietonsa jatkuvasti ajan tasalla, koska hän on yksin vastuussa toimitettujen tietojen epätarkkuuksista tai virheellisyydestä ja vahingoista, jotka Online Services Telemáticos SL voi aiheuttaa verkkosivun Discover.online omistajana.

Pääsyoikeuksien käyttö, oikaisu, peruuttaminen tai vastustus

Käyttäjien oikeudet ovat seuraavat:

  • Oikeus kysyä, mitä henkilötietoja tallennamme Käyttäjästä milloin tahansa.
  • Oikeus pyytää meitä päivittämään tai korjaamaan ilmaisia ​​vääriä tai vanhentuneita tietoja, jotka me tallennamme Käyttäjästä.
  • Oikeus lopettaa kaikki markkinointiviestinnät, joita voimme lähettää Käyttäjälle.

Voit ohjata viestintääsi ja käyttää oikeuksiasi pääsy, oikaisu, peruuttaminen ja vastustus postitse C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada) tai sähköposti: info (at) Discover.online sekä voimassa olevat lailliset todisteet, kuten henkilöllisyystodistuksen tai vastaavan valokopio, osoittaen aiheeseen "TIETOSUOJA".

Hyväksyminen ja suostumus

Käyttäjä ilmoittaa saaneensa tiedot Online Servicios Telemáticos SL: n henkilötietojen suojaamista koskevista ehdoista ja hyväksyessään heidän suostumuksensa heidän kohteluunsa käyttöoikeussopimuksessa ilmoitetulla tavalla ja tarkoituksiin. oikeudellinen huomautus.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Online Servicios Telemáticos SL pidättää oikeuden muuttaa tätä politiikkaa mukauttaakseen sen lainsäädännölliseen tai lainopilliseen kehitykseen sekä teollisuuden käytäntöihin. Tällaisissa tapauksissa Palveluntarjoaja ilmoittaa tällä sivulla tehdyt muutokset ennakoivasti sen toteuttamista.

Kaupallinen posti

LSSICE: n mukaan Online Servicios Telemáticos SL ei suorita roskapostikäytäntöjä, joten se ei lähetä kaupallisia sähköpostiviestejä, joita Käyttäjä ei ole aiemmin pyytänyt tai valtuuttanut. Joissakin tapauksissa se voi lähettää omia tarjouksiaan ja erityistarjouksiaan. kolmannet osapuolet, vain tapauksissa, joissa sinulla on vastaanottajien lupa. Seurauksena on, että jokaisella verkkosivuston lomakkeella käyttäjällä on mahdollisuus nimenomaisesti suostua "uutiskirjeeni" vastaanottamiseen pyydetyistä kaupallisista tiedoista riippumatta. Voit myös peruuttaa tilauksesi automaattisesti itse uutiskirjeissä.

Hae WhatsApp-ryhmästä
.
Julkaise WhatsApp-ryhmä

Katso WhatsApp-ryhmät